hmm pişmanmış hee e geçmiş olsun ona geçmişşş
canımcım banada sölemişlerdi bende öle yapıyorum aylardır ayaklarımı kaldırıyorum dayanabildiğim kadar öyle kalıyorum birde çok yüksek olmayan bi yastığı belimin yani popoyu kaldırcak şekilde bel altına koyup enm az yarım saat kalıyorum öyle birde hemen duş alma sıcak su spermleri öldürebilir allah affetsin ben 1 2 saat bekliyorum öyle:kedi:
kıs bizede verin o güzel haberlerden ama yaaa:çok üzgünüm:
o karışımın içine birde arı sütü koydukmu tamamdır hanımlar
tuğbacım valla ben bazen öyle sabahlıyorum allah günah yazmasın ama 1 saat değil sabaha kadar yattığım oluyor,artık belimin altına yastık koymucam herhalde yüksek geliyor spermler karın boşluğunamı düşüyor ne?? valla güzel haberlere gelince herkes en kısa zaamanda birbirine verir inşallah bebiş haberlerini,ovulasyon günümdeydim az önce yatıyordum dayanamadım kalktım kimler var kimler yok diye,eşim tabii her zaman ki gibi uyudu yine:)))
iyi akşmlaaaar kızllaaaaaaar ...çok kötüyüm az önce doktordan gelidim 11 gün oldu çatlatma iğnesi kullanalı bugün çok ağrım oldu tesadüf bnm doktorumda nöbetçiymiş..ben iyi şeyler duymayı beklerken yumurtamın bile çatlamadığını duydum hatta büyük bide kist oluşmuş..çok kötü hayal kırıklığına uğradım eşim bu defa çok ümitliydi şoka girdi konuşmuo bana sadece takma kafana dio ama gözleri dolu dolu...
yumurta çatlatmak geliştirmek bunun içinde bildiğiniz bitkisel karışımlar var mı?????
canım soğan yada incir kürü olabilir,ibrahim saraçoğlu vermişti.hergün 1tane kahverengi soğanı (kırmızı yada beyaz olmıcak ama)4e bölüp 2 bardak kaynar suda 5dk.kaynat,ılık içilecek günde iki kere 15 gün uygula bunu yalnız yılda sadece 2 kere uygulayabilirmişsin..
incir kürüde yarım litre kaynayan suyun içine 15 adt yıkanmış inciri 4e böl 20.dk ağzı kapalı olarak kaynat,ılık içilecek oda öğünlerden 15 dk.önce aç karnına.. canım inş.iyi gelir..
canım benimde yumurtalar olgunlaşmamış incir kürünü bi deniym bakım belki işe yarar (kız eşini bi dürtemedinmi arada dürt kızarsa deki aşkım konuşalım bu yaşta bu kadar uyunurmu ) yoksa işmi çok ağır o zaman günah
kız güldürdün beni iş tamam bugun süsülendik püslendik öle karşıladık dizi izledik sonra ince işler oldu ben yattım o 22:30da uyudu sonra sıkıldım kalktım:)) sizle yazışmak daha güzel..işi ağır değil aslında ama ne bileyım emekli beynine sahip:))
canım desene keyifler iyi hadi hayırlısı bizim yiğen oldumu anarız güleriz bugünlere hadi canım kib iyi geceleropuyorumnanaktan:1hug:
canım desene keyifler iyi hadi hayırlısı bizim yiğen oldumu anarız güleriz bugünlere hadi canım kib iyi geceleropuyorumnanaktan:1hug:
yeni üyelerimiz sohbetiniz bol olsunn şekerlerr opuyorumnanaktansanada canım görüşürüz:)) ben burdayım daha
amin canım saoll:Saruboceq:
canlarım allah hepinize hayırlı evlatlar nasp etsin inşallah
yeni üyelerimiz sohbetiniz bol olsunn şekerlerr opuyorumnanaktan
iyi yapmışsın canımm .ben kendi adıma konuşmam gerekirse çok şey öğrendim bu kkdan :enbuyukkk:teşekkür ederimm..benim 2 gün oldu üyeliğim,internette hamile kalabılmek için araştırma yapa yapa baktım hep aynı şeyler belki burdan farklı bişi öğrenebilirim diye üye oldum,
canım ne denirki bu durumda üzülme filan demicem faydası olmıcak biliyorum allahtan sabır diliyorum senin ve hepimiz için benim bildiğim birtek incir var içine ceviz koyup hakiki zeytinyağının içine bırakıyosun kavanozda günde iki üç tane yiyosun süresini bilmiyorum ama kullanan arkadaşım var tüp bebekte yumurta rezervi az olduğu için devam edememişti bu kürü uyguladıktan sonra maşallah 19 yumoşu oldu ve 11 i 1.kalite inşallah sendede böyle etkili olur geçmiş lsun canım bi dahaki ay daha güzel haberler ver inşallahiyi akşmlaaaar kızllaaaaaaar ...çok kötüyüm az önce doktordan gelidim 11 gün oldu çatlatma iğnesi kullanalı bugün çok ağrım oldu tesadüf bnm doktorumda nöbetçiymiş..ben iyi şeyler duymayı beklerken yumurtamın bile çatlamadığını duydum hatta büyük bide kist oluşmuş..çok kötü hayal kırıklığına uğradım eşim bu defa çok ümitliydi şoka girdi konuşmuo bana sadece takma kafana dio ama gözleri dolu dolu...
yumurta çatlatmak geliştirmek bunun içinde bildiğiniz bitkisel karışımlar var mı?????
hay allah seni ne diyim karın boşluğumu sanki münüşün içi boşta hemen karnınamı dolcak alemsin heee:roflol:anlaşıldı seni bizim sevoyla tanıştırmak lazımhmm pişmanmış hee e geçmiş olsun ona geçmişşş
canımcım banada sölemişlerdi bende öle yapıyorum aylardır ayaklarımı kaldırıyorum dayanabildiğim kadar öyle kalıyorum birde çok yüksek olmayan bi yastığı belimin yani popoyu kaldırcak şekilde bel altına koyup enm az yarım saat kalıyorum öyle birde hemen duş alma sıcak su spermleri öldürebilir allah affetsin ben 1 2 saat bekliyorum öyle:kedi:
kıs bizede verin o güzel haberlerden ama yaaa:çok üzgünüm:
o karışımın içine birde arı sütü koydukmu tamamdır hanımlar
tuğbacım valla ben bazen öyle sabahlıyorum allah günah yazmasın ama 1 saat değil sabaha kadar yattığım oluyor,artık belimin altına yastık koymucam herhalde yüksek geliyor spermler karın boşluğunamı düşüyor ne?? valla güzel haberlere gelince herkes en kısa zaamanda birbirine verir inşallah bebiş haberlerini,ovulasyon günümdeydim az önce yatıyordum dayanamadım kalktım kimler var kimler yok diye,eşim tabii her zaman ki gibi uyudu yine:)))
uyudu ne demek durmak yok çalışmak lazım bu günlerde çikolata al o uyurken yüzüne sık sonrada ay aşkım balım bilmemneyim yanlışlıkla oldu du temizliyim de yap bişeyler bayansın ayol kandırıver herifi al bebeleri oleeey yaşasın kadın olmakkk
sen ona fındık fıztık macunlar yedir bak bırakıyomu seni uyuyasın inan yıkanmaktan kafanın derisi soyulur bizim gibi :roflol:
amin caniş sananaaa:Saruboceq:
canlarım allah hepinize hayırlı evlatlar nasp etsin inşallah
iyi yapmışsın canımm .ben kendi adıma konuşmam gerekirse çok şey öğrendim bu kkdan :enbuyukkk:
canım ne denirki bu durumda üzülme filan demicem faydası olmıcak biliyorum allahtan sabır diliyorum senin ve hepimiz için benim bildiğim birtek incir var içine ceviz koyup hakiki zeytinyağının içine bırakıyosun kavanozda günde iki üç tane yiyosun süresini bilmiyorum ama kullanan arkadaşım var tüp bebekte yumurta rezervi az olduğu için devam edememişti bu kürü uyguladıktan sonra maşallah 19 yumoşu oldu ve 11 i 1.kalite inşallah sendede böyle etkili olur geçmiş lsun canım bi dahaki ay daha güzel haberler ver inşallah
hay allah seni ne diyim karın boşluğumu sanki münüşün içi boşta hemen karnınamı dolcak alemsin heee:roflol:anlaşıldı seni bizim sevoyla tanıştırmak lazım
uyudu ne demek durmak yok çalışmak lazım bu günlerde çikolata al o uyurken yüzüne sık sonrada ay aşkım balım bilmemneyim yanlışlıkla oldu du temizliyim de yap bişeyler bayansın ayol kandırıver herifi al bebeleri oleeey yaşasın kadın olmakkk
sen ona fındık fıztık macunlar yedir bak bırakıyomu seni uyuyasın inan yıkanmaktan kafanın derisi soyulur bizim gibi :roflol:
tuğbacım ben uykusunda bunu yapsam bizimki uyku sersemi ne yapar bilmiyorum valla,intte okumuştum valla spermler karın boşluguna düşüyormuş öle yazıyordu bir kısmı tabii..valla benım herif diğer heriflere pek benzemıyor etkilenmez o tarz şeylerden oooo o kadar çok şey denedım ki...belkide 6 sene bekledik brbirimizi kavuşuncada bıkkınlıkmı geldi nedir anlamadım hem çocuk istiyor hemde uyuyor ama olsun ben onun uyumasınada alıştımzemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?