Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

abooooooo ne diyon gıı allah korusun ay yazııık keşke bi dr gitseymiş ya tüh tüh tüüüh zaten o merette bahaneye bakıyo zırt demeden kanaması yokmu ıyy sinir basıyo onu görünce
valla nurcanım biliyon 1 haftadır kulağımdan ölüyorum nerdeyse dr ağrı kesici antibiyotik vede dammla verdi ama inan damlanın etkisi yok sadece bi gün antibiyotik içtim sonra dediğin gibi ne olur ne olmaz deidm içmiyor bu lanet ağrıyı çekiyorum inşallah bi mucize olur ama
benim kan boş çıktı şaştım bu işe
bide nette okudum eğer adet herzamnkindne geç geliyosa yani herzaman 28 günde bir olan hanım 30 35 günde oluyosa yumurtlayabiliyomuş o ay yada yumoşlarda sorun olabilirmiş kız bende hiç bişey yoktu bu tedavi beni tersime çevirmesin beklemedeyim 25 ine kadar beklicem olmadı dr gitcem

bende iki günde bikaç değişik kürler öğrendim,sen kaç senelik evlisin özel değilse biraz bahsedermısın kendınden??
tabi canım hemen kısaca anlatıyorumm 7 senelik evliyim hatta 7 bitti ( eşimde varikosel var yane sperm sayısı eksikliği ameliyat oldu 5 sene önce ama hiç bir halta yaraamdı ameliyatı ,daha önce 2 aşılama 2 tüp tedavisi gördüm hepsi başarız sonuçlandıı maaleseff .

canımrüyan hayır olsun ama be güzelim sana geçen msnde de söyledim hiç anlamıyorumki ben rüya tabirlerinden yanlış adrestesinkaydirigubbakcemile3 istersen vereyim rüya yorumu yapanların topiğini hee istermisin ??
ama tatlı görmek iyidir diye biliyorumm ..neyse biz hayra yoralım gündüz niyetine diyelimmm mirmirmirmir

e sen memnunsan ne diyim ama bari bu günleri uyuyarak geçirmesin fik fik te fik fik diye tuttur bizim gari kudurmuş desin aklıma bişey gelmiyo başka neyse buda ii ama bi bakıma spermler belki birikiyodur daha canlı oluyodur belkide hayırlısı canım

canımm bencede sen en iyisimi bir dr a git Allah korusun kistmi var ,bebkmi var (inşallah) yada yumurtalamdınmı (mazallah)bu ay öğrenmiş olursunn ..kulağın geçmedimi daha canım yaa o ağrıyı çok iyi bilirim beter eder insanıı geçmiş olsunn

boşver verme tatliş kötü bişeyse takarım şimdi kafama
hayır olsunbelkide o hanım evlencektir ne bilem neys eo
ben müsadenizi istedim ve kaçtım bizimki görürse küplere biner akşam bi ton kızdı
zorundan ne edeceğini şaşırmış ilgienmiyomuşum onunla net başına geçinde hayattan kopuyomuşumm böle giderse kapattırcakmış vay vay vay agama bakın beaa
neyse kızdırmayayım kocişimi
öperim sizleri hadi byee

[

yok be nurcan geçmek ne kelime daha kötü akıntı başladı bide pamukla geziyorum feci bi ağrıymış dişlerim sızlıyo nerdeyse
gitcemde 4 gün çok erken 25ine kadar bekleyim olmazsa gideyim diyorum 3 ay önce 25 inde olmuştum ya belki eskiye dönüyodur sinir bozcu bi durum bu belirsizlik ya
neyse kaçtım öpt sizleri bol muhabbetler

esra bence sen eşine akşamları kahve ,çay ,neskafe içir bak ozamanda uyuyormuu

canım diyorum yaa benim ki emekli diye kahve,neskafe dokunuyor içmiyor ahh ahh her akşam soruyorum içsin diye gözünün içine bakıyorum ama çok ara vermekte iyi değil ki gün aşırı dedi doktorum,sperm sayısı hatta yeterliyse hergun dedi off off bilmiyom ki yeterlimi sayısıda ekim 15 inde bakalım yaptırcak test..

kıss Allah senii an NE etsin emmi topu topu bir çikolata gördün rüyandaa ne kadar kötü olabilirkii.bak senin için üşenmedim gogle amcaya sordumm rüyanıı cevabıı bu olduuFerah ve sevince; Alın teriyle kazanılan mala, Çikolata yemek mala delalet eder.İnsanların güvenini kazanacaksınız demektir. Birçok insanla yeni dostluklar, arkadaşlıklar kuracaksınız anlamındadır. bak gördünmüü anlamı çok güzelmiş rüyanın

Merhabalar senin sonuclarinla birlikte kontrole gelmende fayda var muhakkakki bir sebeb vardir ve bulunur merak etme gorusmek dilegiyle endise etme sevgiler

neyse kurcaladıkça içim geçiyo
saol annemm zahmet ettin benim için allah razı olsun öpüyorumçok

kulak ağrın inşallah bir an önce geçer canımmtamam ozaman ayın 25 ine kadar beklee adet olsan bile yine git dr a canımmbende çıkıyorumm canımm sende kocanaı daha fazla sinirlendirmee o yokken gelirsin gece gelmesende olur yeterki eşin nete bişey yapmasınn yoksa ne yaparız biz sensizz biliyorsun her topiğe bir deli lazımm :)))))))))))))))

sonuçların nasıl çıkmıştıkii ??drunda dediği gibi endişe etme canımm ama dr a gitmeyide ihmal etme

esra sanırım bir sen varsın burda seni yanlız bırakacam ama çıkmam lazım canım gidip uyusam iyi olacakk görüşmek üzere canım iyi gecelerrrrr

slmmm kıslarrrr bu aralarrr fazlaa gıremıyorumm mısafırrlerr gelıp gıdıyorr bugundee anneme yatlı misafirr geldııı orayaa gıdecemmm zmnn hıçç bulamıyorumm nasıl aksam oluyoo anlamıyorum inşallah en yakın zamandaa aranızaa donecemmm sizlerii seviyommmmmmmmmmm

günaydın kıslar hepinize güzel bir gün diliyorum.... haftasonundan beri baya bi yoğun geçiyo günlerim.. pek fırsatım olmuyo eve girmeye..... cenazemiz ve bide hastamız vardı onlarla uğraştık... bugünde komşuma yardıma gidicem kıslar ... k.i. b... sonra görüşmek dileğiyle hoşçakalın.... opuyorumnanaktan

( SURERÜ TAHA MEKKİYETÜN VE HİYE MİETÜN VE HAMSİİN VE SELASUNE AYETEN)(20)
BİSMİLLAHİ RAHMANİR RAHİM
Taha. ma enzela aleykel kur'ane liteşka. illa tezkireten limen yahşa.tenzilen mimmen halakal arda ves semavatil ula. er rahmanü alel arşiş teva. lehuma fis semavati ve na fil ardı ve ma beynehüma ve ma testes sera. ve in techer bil kavli fe innehu ya'lemüs sırra ve ahfa. Allahü la illahe illa hehul esmaül hüsna. ve hel etake hadisü musa.iz rea naran fe kale li ehlihimküsu inni anestü naran leaali atiküm minha bikabesin ev ecidü alennari hüda. fe lemma etaha nudiye ya musa. inni ene rabbüke fahla'na'leyke innekebil vadil mukaddesi tuva.

kızlarr sizee dedigim süt duasıı dün akşam elime geçtii hmn sızeee yazdımm 3 cuma 7 kere okunacak ve dılegın neysee söylenecekk miş ALLAH 'ın izniylee kabul olurr inşallah duadır sonuçta hertürlü faydasını goruruzz RABBİM inşallah bu duaa sebebimizz olurr ve kollarımızzz meleklerimizlee dolarr AMİNNNN

canım bizimle paylaştığın için teşekkür ederim .ben bu hafta büyük ihtimal adet olacamm önümüzdeki cuma başlıycam okumaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…