tubişimmmm uykumuu tutmadı bacımmmm
günün geçmiş bence beklee bişeyler içip zorlama adetini bellimi olur Allah büyükk
bak ne anlatacam ..bizim bir tanıdık kaç sene sonra hamile kalmış (ama hiç farkına varamadı garibim)bu kadının günü gecikincee kan testi yapmış negatif çıkmışşş bununda adeti 2 ay kadar gelmeyince komşusuna belime bas nasıl olsa hamile değilim demiş kadın bastığı gibi kanaması oluyoo yane düşük yapıyooo
tabi canım hemen kısaca anlatıyorumm 7 senelik evliyim hatta 7 bittibende iki günde bikaç değişik kürler öğrendim,sen kaç senelik evlisin özel değilse biraz bahsedermısın kendınden??
canımrüyan hayır olsun ama be güzelim sana geçen msnde de söyledim hiç anlamıyorumki ben rüya tabirlerinden yanlış adrestesinkaydirigubbakcemile3 istersen vereyim rüya yorumu yapanların topiğini hee istermisin ??kedersizimm sultanım evimizin sahibesi ne ediyon bacıcım
niye uyumadın gıııbilmiyorumkismile
canım ben birazcık dalmıştım o sırada rüya gördüm sevgili kokacıkım ayaklarını üstüme atınca allah deprem oliyy dedim sıçradım neyse kalktım rüyamı tabirleyem daldı buraya
kuzucum rüyamda bi kutu çikolata vardı elimde bikaç tane yedim bizim evde kalmış bi tanıdık var nerden geldiyse rüyama oda yanımda ona uzatıyorum kutuyu alsın diye elini kutuya sokuyo çikolataların altından bir avuç sakız bulup alıyo nasıl becerdiyse üstüm açık kalmış olabilirmi ne dersin gıı
neyse ben kaçar öpüyorum gececi hatunlar allaha emanet olun seviyore sizi hemde çooook opuyorumnanaktan
e sen memnunsan ne diyim ama bari bu günleri uyuyarak geçirmesin fik fik te fik fik diye tuttur bizim gari kudurmuş desin aklıma bişey gelmiyo başka neyse buda ii ama bi bakıma spermler belki birikiyodur daha canlı oluyodur belkide hayırlısı canımtuğbacım ben uykusunda bunu yapsam bizimki uyku sersemi ne yapar bilmiyorum valla,intte okumuştum valla spermler karın boşluguna düşüyormuş öle yazıyordu bir kısmı tabii..valla benım herif diğer heriflere pek benzemıyor etkilenmez o tarz şeylerden oooo o kadar çok şey denedım ki...belkide 6 sene bekledik brbirimizi kavuşuncada bıkkınlıkmı geldi nedir anlamadım hem çocuk istiyor hemde uyuyor ama olsun ben onun uyumasınada alıştımzemuszemus
abooooooo ne diyon gıı allah korusun ay yazııık keşke bi dr gitseymiş ya tüh tüh tüüüh zaten o merette bahaneye bakıyo zırt demeden kanaması yokmu ıyy sinir basıyo onu görünce
valla nurcanım biliyon 1 haftadır kulağımdan ölüyorum nerdeyse dr ağrı kesici antibiyotik vede dammla verdi ama inan damlanın etkisi yok sadece bi gün antibiyotik içtim sonra dediğin gibi ne olur ne olmaz deidm içmiyor bu lanet ağrıyı çekiyorum inşallah bi mucize olur ama
benim kan boş çıktı şaştım bu işe
bide nette okudum eğer adet herzamnkindne geç geliyosa yani herzaman 28 günde bir olan hanım 30 35 günde oluyosa yumurtlayabiliyomuş o ay yada yumoşlarda sorun olabilirmiş kız bende hiç bişey yoktu bu tedavi beni tersime çevirmesin beklemedeyim 25 ine kadar beklicem olmadı dr gitcem
boşver verme tatliş kötü bişeyse takarım şimdi kafamacanımrüyan hayır olsun ama be güzelim sana geçen msnde de söyledim hiç anlamıyorumki ben rüya tabirlerinden yanlış adrestesinkaydirigubbakcemile3 istersen vereyim rüya yorumu yapanların topiğini hee istermisin ??
ama tatlı görmek iyidir diye biliyorumm ..neyse biz hayra yoralım gündüz niyetine diyelimmm mirmirmirmir
tabi canım hemen kısaca anlatıyorumm 7 senelik evliyim hatta 7 bitti( eşimde varikosel var yane sperm sayısı eksikliği ameliyat oldu 5 sene önce ama hiç bir halta yaraamdı ameliyatı ,daha önce 2 aşılama 2 tüp tedavisi gördüm hepsi başarız sonuçlandıı maaleseff .
canım allahtan ümit kesilmez diyelim çalışmalara devam,yaş kaç bu arada,eger erken yaşta evlenmişsen şanslısın canım..
canımm bencede sen en iyisimi bir dr a git Allah korusun kistmi var ,bebkmi var (inşallah) yada yumurtalamdınmı (mazallah)bu ay öğrenmiş olursunn ..kulağın geçmedimi daha canım yaa o ağrıyı çok iyi bilirim beter eder insanıı geçmiş olsunn
esra bence sen eşine akşamları kahve ,çay ,neskafe içir bak ozamanda uyuyormuu
boşver verme tatliş kötü bişeyse takarım şimdi kafama
hayır olsunbelkide o hanım evlencektir ne bilem neys eo
ben müsadenizi istedim ve kaçtım bizimki görürse küplere biner akşam bi ton kızdı
zorundan ne edeceğini şaşırmış ilgienmiyomuşum onunla net başına geçinde hayattan kopuyomuşumm böle giderse kapattırcakmış vay vay vay agama bakın beaa
neyse kızdırmayayım kocişimi
öperim sizleri hadi byee
[
yok be nurcan geçmek ne kelime daha kötü akıntı başladı bide pamukla geziyorum feci bi ağrıymış dişlerim sızlıyo nerdeyse
gitcemde 4 gün çok erken 25ine kadar bekleyim olmazsa gideyim diyorum 3 ay önce 25 inde olmuştum ya belki eskiye dönüyodur sinir bozcu bi durum bu belirsizlik ya
neyse kaçtım öpt sizleri bol muhabbetler
Merhabalar senin sonuclarinla birlikte kontrole gelmende fayda var muhakkakki bir sebeb vardir ve bulunur merak etme gorusmek dilegiyle endise etme sevgiler
esra sanırım bir sen varsın burda seni yanlız bırakacam ama çıkmam lazım canım gidip uyusam iyi olacakk görüşmek üzere canım iyi gecelerrrrr
( SURERÜ TAHA MEKKİYETÜN VE HİYE MİETÜN VE HAMSİİN VE SELASUNE AYETEN)(20)
BİSMİLLAHİ RAHMANİR RAHİM
Taha. ma enzela aleykel kur'ane liteşka. illa tezkireten limen yahşa.tenzilen mimmen halakal arda ves semavatil ula. er rahmanü alel arşiş teva. lehuma fis semavati ve na fil ardı ve ma beynehüma ve ma testes sera. ve in techer bil kavli fe innehu ya'lemüs sırra ve ahfa. Allahü la illahe illa hehul esmaül hüsna. ve hel etake hadisü musa.iz rea naran fe kale li ehlihimküsu inni anestü naran leaali atiküm minha bikabesin ev ecidü alennari hüda. fe lemma etaha nudiye ya musa. inni ene rabbüke fahla'na'leyke innekebil vadil mukaddesi tuva.
kızlarr sizee dedigim süt duasıı dün akşam elime geçtii hmn sızeee yazdımm 3 cuma 7 kere okunacak ve dılegın neysee söylenecekk miş ALLAH 'ın izniylee kabul olurr inşallah duadır sonuçta hertürlü faydasını goruruzz RABBİM inşallah bu duaa sebebimizz olurr ve kollarımızzz meleklerimizlee dolarr AMİNNNN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?