Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
selam arkadaslar... ben antalyaya yeni yerleştim ve endometriozis için laparaskopi olmam gerekiyor.. lütfen bana iyi bir doktor önerebilirmisiniz..

ah canım geçmiş olsun ben endiometriozisten 3yıl tedavi gördüm ama laparoskopi isemediler 2 kere parça aldılar ilaçlı dedavi ettilersenden niye istedilerkibilmiyorumkismile

2 yıldır denememize rağmen gebelik sağlayamadık.. tedaviye karar vermişken ANTALYAYA taşındık ve şimdi ANTALYADA iyi bir jinekolog araştırıyorum.. bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim

ah canım geçmiş olsun ben endiometriozisten 3yıl tedavi gördüm ama laparoskopi isemediler 2 kere parça aldılar ilaçlı dedavi ettilersenden niye istedilerkibilmiyorumkismile

bilmiyorum.. hsg , ultrasonlar , tahliller falan yapıldı.. 3,5 - 4 cm civarındaymıs.. eskişehirde dr.um vardı.. güveniyodum ama ameliyatı özel bir hastanede yapmak isteyince huzursuz oldum.. sonrada birinin tüplerine zarar verdiğini duydum falan.. bıraktım onu... şimdi ne yapıcam kafam karıştı iyice..

canım çok geçmiş olsun malesef doktor konusunda bi bilgim yok yardımcı olamıycam allahım şifanı versin inşallah bi an önce güvenebileceğin gönlüne göre bi doktor bulursun...

ipekböcüüüm nasılsın hala bitiremedin mi işleri,damlaselen merhaba tanışmadık seninle daha eskimisin sen

minişim menikem dün öle kısaca uğradım hemen canım sormuşsun ilk günümü,fena değildi biraz kafa şişirdi malum tam olarak ders yok harala gürele geçti ama bugün epey yoruldum yavaştan derse giriş yaptım şimdi kafa bi dünya eee evde semire semire tembel olduk tabi,sen nasılsın kangurum minik erimiz nasıl herşey yolunda mı yaa net kesilmeden bi görüşeydik seninle nasıl irtibat kurucaz bakalım sonra bul bi yolunu

Minnak naber ....işlerim az kaldı kalanı yarına bıraktım zati
kafamı toplamakta zorlanıyorum izine çıkıcam ya bugün ve dün yoğundum
biraz izinde olduğum zaman yapmam gereknleri de hazırlayıp bırakıcam

bodur böcüküm tubikim sen nasılsın bakim son durum ne gelmedi dimi senin istenmeyen misafir gelemiyorum ya bilmiyom ne oldu ne bitti vallaha ya .öle kuzum az kaldı bi gün erken g,d,yorlar yarın yolcular inşallah geldim eve şimdi yemek yapıcam ama arada size uğramadan olmaz tabi

yurcanım kankam efet az kaldı ama bendede sabır az kaldı yımırtlama zamanı allahtan yeni başladı yarıdan yakalıcaz sessiz sedasız diyosunda bizim toce mi,safirler gitsin öyle diyor adam frijit oldu anası geklince

hımm ne güsel az b,raz kafa dağıtırsan kendine gelirsin dönüşün muhteşem olur inşallah canım yaa,evet başladık bugün hayırlısıyla hem özlemişim ders anlatmayı ama ara verince varya kafam ağrıdı sürekli konuşmaktan yaa her gün sessizcene tıkıdı tıkıdı tuşlarla konuşunca yorulmuyoduk tebi

ayyy ne oluyor yanlışlıkla gönder düğmesini tıkladım sadece kızlar gitti..silinmiyorda ne kötü...amannnnnnnn geri versinler düzenle sil tuşunuuu....

ipeğim inşallah her şey güzel olacak....bol bol dinlenirsin...kaç gün izinli olacaksın..bizler nezaman haber alacağız senden....

hoşgeldin bulut nassın iyimisin anlat hele ösledim valla kaç gündür yokum iki tuşun belini kıralım haydin tebi bizim er kişi familyası gezmeden dönmezse

bulutum net sorunumuz çözülürse gelirim buraya çözemezsek kedersizle haberlerimi yollarım
izin bir hafta aldım birazda rapor alıcam herhalde 8-10 gün evde olurum sonucum da ekimin ilk haftası belli olur sanırım

hoşbulduk...okadar yoruldumki anlatamam...g.o.p.tan geldim şimdi...çok şükür önemli bir şey yokmuş...simir testim normal çıktı...idrarda birazcık iltahap varmış...birazda rahimde...onlar için antibiyotik verdi...birde fitil...vitamine başlattı...2 tane yumoşum 20 nin üzerindeymiş büyüklükleri 1 hafta gün aşırı ilişki dedi...rahim duvarı kalınlığıda normalmiş....

doktorumu çok sevdim...GÜLCAN hanım çok tatlı ...sıcak birisi...baya biii uzun sohbet ettik....inşallah bana uğurlu gelirde hamile kalırım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…