Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

nasılsın bakalımmmmmmm..geçtimi ağrılarınnnnn...
kimsecikler yok...ipeğimiz olurdu her zaman oda yok....

canım bende 1 saat sonra doktora gideceğim..hani geçen gün diyordum ya sağ kasığımda ağrı var diye...cumartesi gittim...ultrasona koydu...rahim duvarın iyi...2 tanede yumoşun var dedi...

ağrı içinde önemli bir şey değil dedi...idrar tahlili ile simir testi aldı...bugün onların sonucunu öğrenecem..inşallah iyi çıkar...birde çamaşırında sarı leke oluyormu dedi..evet dedim...evet birazcıkta rahimde iltihap gözüküyor dedi...artık bu gün ne diyecek....inşallah önemli bir sorunla karşılaşmam....

geldim dünürrr..günaydınn .. dün gece izlediğim dizinin topiğine dalmışımm :))
canım önmeli bişey olmamasına sevindim bugün adetin kaçıncı günü? ne güzel 2 yumurtan olmuş çalışın bol bol :) bugünneden gidiyorsun dra sonuçlarını almak içinmi?

günaydınlarrrrr

bulut geçmiş olsun kokrma bişeyin yoktur sadece iltihap vardır oda ağrı yapar canım ne güzel yumoşların iyi durumdaymış hadi sonuçlarını alda gel yaz bakalımm buraya..

nurcanım günaydınnn güzeldi dimi diziii ama sanki çabuk bitti kaydirigubbakcemile3

tuğbamm senin kulağın geçmemiş halaa yaa geçmiş olsun canım bence antibiyotik kullan bişey varsada Rabbim korur merak etme canım..Esram az kullanmadıı hamile olduüunu bilmemdenn

ipeğim yk bugün kontrolde sanırımm

nese ben kaçar bi bakayım dedim sizee asistan izinde haftaya kadar o yüzdenn daha da yoğunnn olucammm :2:

geldim sevdammm ..evet dün dizi çok erken bitti yoksam bizemi öyle geldi bilmiyorumm boshayallersmile

dün eşimede zorla izlettirdim diziyi otur bu diziyi beraber izleyecez dedim ilk başta oflaya oflaya izledi sonra yavaş yavaşş beğenmeye başladı diziyii .gerçekten çok güzel bir dizi boshayallersmile

benim eşimde pc başından arada bir bakmadan edemedi özellikle karolin (miydi karının ismi) o çıktığı zaman kaydirigubbakcemile3

ben devamını beklerken bi baktım yeniden başlıyo...

evet ben tekrarınıda biraz izledim
şhow tvde dün lale devri vardı oda bittikten hemen sonra tekrarını verdi
bu sene böyle olacak herhalde üst üstse yayınlıyacaklar çünkü kanallar dizi ile doldu kaçıranlar için tekrarını veriyorlar

benim eşimde pc başından arada bir bakmadan edemedi özellikle karolin (miydi karının ismi) o çıktığı zaman kaydirigubbakcemile3

amannnn neresini beğendi eşin onunnn çok soğuk .benim eşimm tam tersi hiç beğenmedi alinin eşi daha güzel dediii .bende erkek milleti anlamıyo işte dedimm oda ben anlıyorum işte dedi güldük baya

slm hangi diizden bahsediyorsunuz
ya kizlar birde herbalist selcuk kaya nasil acaba
biz onun ilaclariile tedaviye devam edecegiz
ins ise yarar

slm hangi diizden bahsediyorsunuz
ya kizlar birde herbalist selcuk kaya nasil acaba
biz onun ilaclariile tedaviye devam edecegiz
ins ise yarar

A.s canım kanal d de öyle bir geçer zamnki dizisinden bahsediyoruz izledinmi sende
canım o bahsettiğin adamı biilmiyorum canım bitki kürlerimi verecek size yoksa ilaçmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…