günaydın canımmm .yemek yapacan demek ne var yemekte cokacimcoookgünaydın arkadaşım bi elam verip çıkayım.yemek yapmam lazım.görüşürüz yine
gerek kalmadı beklemeye çaktı sabah sabah selamını:çok üzgünüm:hee her topiğe bi deli lazım demi bırakırmıyım sizihiç ya gerekirse net cafeye gider yine olurum yanınızda şekerciklerimmmkulak ağrın inşallah bir an önce geçer canımmtamam ozaman ayın 25 ine kadar beklee adet olsan bile yine git dr a canımmbende çıkıyorumm canımm sende kocanaı daha fazla sinirlendirmee o yokken gelirsin gece gelmesende olur yeterki eşin nete bişey yapmasınn yoksa ne yaparız biz sensizz biliyorsun her topiğe bir deli lazımm :)))))))))))))))
sonuç falan çıkmadı ben özel msj attım sperm sayı ve değerimiz oldukça düşük ama 1. kalitede embriyolarım oluştu dedim hekimler bende hiç bir sorun olmadığını söyledi peki neden tutunmamış olabilir dedim yani rahimde kayma dönme vb.gibi sorunlar olabilirse bunun ultrasonda görünmeme ihtimali olabilirmi dedim kısacası yani ben gayet sağlıklıysam 1.kalitede olan embriyolar neden tutunmamış olabilr yada neden eşimdeki mevcut canlılarla hamile kalamıyorum acaba dedim oda o cevabı yazmış bebimmsonuçların nasıl çıkmıştıkii ??drunda dediği gibi endişe etme canımm ama dr a gitmeyide ihmal etme
başınız sağolsun canım geçmiş olsun iyi bak kendinegünaydın kıslar hepinize güzel bir gün diliyorum.... haftasonundan beri baya bi yoğun geçiyo günlerim.. pek fırsatım olmuyo eve girmeye..... cenazemiz ve bide hastamız vardı onlarla uğraştık... bugünde komşuma yardıma gidicem kıslar ... k.i. b... sonra görüşmek dileğiyle hoşçakalın.... opuyorumnanaktan
çok tşler canım bizleride düşünüp eklediğin için
bu pc den çektiğim resmi kıslarr RABBİM dualarımızı kabul etsinnnn AMİNNNN
canım inşallah kötü bişeyle karşılaşmazsın basit bi enfeksiyondur inşaaallaaaaaaaaaaahcanım bende 1 saat sonra doktora gideceğim..hani geçen gün diyordum ya sağ kasığımda ağrı var diye...cumartesi gittim...ultrasona koydu...rahim duvarın iyi...2 tanede yumoşun var dedi...
ağrı içinde önemli bir şey değil dedi...idrar tahlili ile simir testi aldı...bugün onların sonucunu öğrenecem..inşallah iyi çıkar...birde çamaşırında sarı leke oluyormu dedi..evet dedim...evet birazcıkta rahimde iltihap gözüküyor dedi...artık bu gün ne diyecek....inşallah önemli bir sorunla karşılaşmam....
Evet kedersizim doktordaydım bu akşam çatlatma iğnesini olucaz
cuma günü toplancak ....trafik vardı geç kaldım gelir gelmez işe daldım
ne var ne yok sen nasılsın
Evet kedersizim doktordaydım bu akşam çatlatma iğnesini olucaz
cuma günü toplancak ....trafik vardı geç kaldım gelir gelmez işe daldım
ne var ne yok sen nasılsın
tubişimm günaydın canım .adetin gelmişş olsunn canın saolsun tatlımmm ..şimdi sen bunlara canını sıkma kendini 2 ay sonra olacağın tedaviye odakla bedenini, ruhunu dinledir herşey güzel olacak diye düşün
son olarak bişey anlatmadan çıkamıcam
eşim balıkları çok sever salonumd abi akvaryum vardı dün bi akvaryum daha aldı mutfağa koydum içinede bi tane sarı prenses almış ciklet diyolar hamileymiş
getirdi deimki karnı düz dediki yavruları ağzında inanmadım
neyse akvaryuma koyduk ben yemek yaparken bi göz attım
akvaryumun için en az 20 tane minik balıkla dolu ( mikroskopta izenen spermler gbiminik minik yüzüyolar) neyse eşim heyecanlandı koştu akvaryumcuya yuvalık almak için adam demişki endişe etmeyin o balık gündüz bırakır yavruları gece toplar demiş 18 gün sürüyomş hamileliği ve o 18 gün boyunca anne hiç bişey yemezmiş allahım dedim senden korkmayan kafir nelere kadirsin etkilenmedim değil yani
sağlık olsun tabi ama bi sorun var gibime geldi biliyosunuz hiç geç kalmazdı bide bu çift çizgi kan muhabbeti kafam karıştı neyse bakalım antalyaya gitmeden önce bi kontrol olurum
çıktım ben canım çok öpüyorum hoşçakalınnn
ay çok etkilendim canım gerçekten rabbim çok büyük bizlerede bir mucize verir inşallah tatlım sakın üzülme negatife benimde başıma geldi en son temmuzda adet görmüştüm tabiiki bende şüpelendim ama benimde negatif çıktı pzt den beri ilaç kullanıyorum adet olmak için bizler her yıkıntıdan daha güçlü çıkmayı bilmeliyiz rabbimde bize ogücü veriyor tatlı bacım:1hug:son olarak bişey anlatmadan çıkamıcam
eşim balıkları çok sever salonumd abi akvaryum vardı dün bi akvaryum daha aldı mutfağa koydum içinede bi tane sarı prenses almış ciklet diyolar hamileymiş
getirdi deimki karnı düz dediki yavruları ağzında inanmadım
neyse akvaryuma koyduk ben yemek yaparken bi göz attım
akvaryumun için en az 20 tane minik balıkla dolu ( mikroskopta izenen spermler gbiminik minik yüzüyolar) neyse eşim heyecanlandı koştu akvaryumcuya yuvalık almak için adam demişki endişe etmeyin o balık gündüz bırakır yavruları gece toplar demiş 18 gün sürüyomş hamileliği ve o 18 gün boyunca anne hiç bişey yemezmiş allahım dedim senden korkmayan kafir nelere kadirsin etkilenmedim değil yani
( SURERÜ TAHA MEKKİYETÜN VE HİYE MİETÜN VE HAMSİİN VE SELASUNE AYETEN)(20)
BİSMİLLAHİ RAHMANİR RAHİM
Taha. ma enzela aleykel kur'ane liteşka. illa tezkireten limen yahşa.tenzilen mimmen halakal arda ves semavatil ula. er rahmanü alel arşiş teva. lehuma fis semavati ve na fil ardı ve ma beynehüma ve ma testes sera. ve in techer bil kavli fe innehu ya'lemüs sırra ve ahfa. Allahü la illahe illa hehul esmaül hüsna. ve hel etake hadisü musa.iz rea naran fe kale li ehlihimküsu inni anestü naran leaali atiküm minha bikabesin ev ecidü alennari hüda. fe lemma etaha nudiye ya musa. inni ene rabbüke fahla'na'leyke innekebil vadil mukaddesi tuva.
kızlarr sizee dedigim süt duasıı dün akşam elime geçtii hmn sızeee yazdımm 3 cuma 7 kere okunacak ve dılegın neysee söylenecekk miş ALLAH 'ın izniylee kabul olurr inşallah duadır sonuçta hertürlü faydasını goruruzz RABBİM inşallah bu duaa sebebimizz olurr ve kollarımızzz meleklerimizlee dolarr AMİNNNN
yeni üyelerimiz sohbetiniz bol olsunn şekerlerr opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?