Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

Evet kedersizim doktordaydım bu akşam çatlatma iğnesini olucaz
cuma günü toplancak ....trafik vardı geç kaldım gelir gelmez işe daldım
ne var ne yok sen nasılsın

gerek kalmadı beklemeye çaktı sabah sabah selamını:çok üzgünüm:hee her topiğe bi deli lazım demi bırakırmıyım sizihiç ya gerekirse net cafeye gider yine olurum yanınızda şekerciklerimmm
sonuçların nasıl çıkmıştıkii ??drunda dediği gibi endişe etme canımm ama dr a gitmeyide ihmal etme
sonuç falan çıkmadı ben özel msj attım sperm sayı ve değerimiz oldukça düşük ama 1. kalitede embriyolarım oluştu dedim hekimler bende hiç bir sorun olmadığını söyledi peki neden tutunmamış olabilir dedim yani rahimde kayma dönme vb.gibi sorunlar olabilirse bunun ultrasonda görünmeme ihtimali olabilirmi dedim kısacası yani ben gayet sağlıklıysam 1.kalitede olan embriyolar neden tutunmamış olabilr yada neden eşimdeki mevcut canlılarla hamile kalamıyorum acaba dedim oda o cevabı yazmış bebimm
başınız sağolsun canım geçmiş olsun iyi bak kendine

bu pc den çektiğim resmi kıslarr RABBİM dualarımızı kabul etsinnnn AMİNNNN
çok tşler canım bizleride düşünüp eklediğin için
canım inşallah kötü bişeyle karşılaşmazsın basit bi enfeksiyondur inşaaallaaaaaaaaaaah

canımmm hadi bakalım nasıl heyecan sardı aman yarabbim inşallah kaliteli yumoşlar olur en iyi kalitede olur hepsi veee ipek annesine sımsıkı tutunuverirler
iepm inan senin için okuyabildiğim kadar okuyorum rabbim kabul etsin ne yazıkki bu sabah kırmızı kartı yedim toplama ve transfer günü okutabilecein birileri varsa sölesende o iki önemli günde bol bol okusa
çook inanıyorum 15 gün sonra burda bayram havası olcak inşallahh

benim çıkmam lazım arkadaşa gitcem evi toparlıycam nasıl yapcaksam bu ağrıyla
çok öpüyorum allaha emnaet olun şekerler

tubişimm günaydın canım .adetin gelmişş olsunn canın saolsun tatlımmm ..şimdi sen bunlara canını sıkma kendini 2 ay sonra olacağın tedaviye odakla bedenini, ruhunu dinledir herşey güzel olacak diye düşün

ayy valla benide heyecan sardı bizim topiğe yakında bir bıcır daha katılacak inşallahhhh
iyiim bende canım saol bildiğin gibiyimmboshayallersmile

son olarak bişey anlatmadan çıkamıcam
eşim balıkları çok sever salonumd abi akvaryum vardı dün bi akvaryum daha aldı mutfağa koydum içinede bi tane sarı prenses almış ciklet diyolar hamileymiş
getirdi deimki karnı düz dediki yavruları ağzında inanmadım
neyse akvaryuma koyduk ben yemek yaparken bi göz attım
akvaryumun için en az 20 tane minik balıkla dolu ( mikroskopta izenen spermler gbiminik minik yüzüyolar) neyse eşim heyecanlandı koştu akvaryumcuya yuvalık almak için adam demişki endişe etmeyin o balık gündüz bırakır yavruları gece toplar demiş 18 gün sürüyomş hamileliği ve o 18 gün boyunca anne hiç bişey yemezmiş allahım dedim senden korkmayan kafir nelere kadirsin etkilenmedim değil yani

sağlık olsun tabi ama bi sorun var gibime geldi biliyosunuz hiç geç kalmazdı bide bu çift çizgi kan muhabbeti kafam karıştı neyse bakalım antalyaya gitmeden önce bi kontrol olurum
çıktım ben canım çok öpüyorum hoşçakalınnn

Tubişim allah senden de buradaki bütün arkadaşlarımdan da razı olsun
bende çok umutluyum olacak diyorum ama hayırlısı allahtan

ne güzel yaa güzel Allahım nelere kadirr ..çok seviyorum bende balıklarıı yeni evime gidince kocaman bir akvaryum alacam bendee ..renga renk balıklarla doldurcam akyavryumu ..

canım tedaviden sonra adet dengeleri değişiyoo .çok büyük bir sorun olduğunu düşünmüyorum .takam artık kafana bunlarıı ..
yaww geldiğin gibi gidiyorsun şöyle seninle uzun uzun muhabet edemiyoruzz :mymeka:

Tubişim hakkında hayırlısı olsun kedersizin dediği gibi
bu iki ayını dinlenerek sürekli kendine olumlu telkinlerde bulunarak geçir canım

ay çok etkilendim canım gerçekten rabbim çok büyük bizlerede bir mucize verir inşallah tatlım sakın üzülme negatife benimde başıma geldi en son temmuzda adet görmüştüm tabiiki bende şüpelendim ama benimde negatif çıktı pzt den beri ilaç kullanıyorum adet olmak için bizler her yıkıntıdan daha güçlü çıkmayı bilmeliyiz rabbimde bize ogücü veriyor tatlı bacım:1hug:

selam arkadaşlar tugbacım bi şey sorcam canım çok geriye gidemedim okuyamadım bi doktorla görüşmüşsün galiba neden tutunmadığını falan sormuşsun galiba ne dedi canım rica etsem tekrar yazarmısın cevabını canım.

canım dediğini yapıcam,paylaştığın için teşekkür ederim inşallah rabbim hepimize nasib eder...

:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
selam arkadaslar... ben antalyaya yeni yerleştim ve endometriozis için laparaskopi olmam gerekiyor.. lütfen bana iyi bir doktor önerebilirmisiniz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…