Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

KIZLAR SONUNDA YAPTIMI MASA ÖRTÜSÜNÜ BİTİRSİM BAKAIN BAKALIM BEĞENECEKMİSİNİZ
http://img201.imageshack.us/img201/7822/img1194x.jpg

maşallah bacım çok güzel zarif bişey olmuş sana bakınca nen kendimi çok salmış gördüm-tatlicadiarzu- o aralarda boru boncukmu var?sen klozet takımına başlamışsın bile ama benim evde klozet olmadığı için başka bi şey yapayım diyorum ama karar veremiyorumbilmiyorumkismileha bu arada ellerine sağlık canım

inşallah allah hepimizin gönlüne göre versin
beni heyecan sardı bile

buçok normal canım ilk kez mi yapıyorsun eğer ilkse hiç heyecan yapma senlik birşey yok sen tatlı bir uykuya dalıyorsun dr lar topluyor kendine geldiğinde herşey bitmiş oluyor aynen ilk gittiğin gibi :1hug:

kıslar bi bakayım dedim sizlere yine işim çıktı beni çağırıyorlar sonra görüşürüz sizlerle paylaşmak istediklerim var...

ipek aplacımm yarın Rabbim yardımcın olsun dualarımızdasın unutma okiş
kıslarr yemek yedim dokundu galiba yaa kendimi kötü hisediyorum

ya apla hala sinirim geçmedii eşim bu sefer benimle inatlaşıyoo biliyomusun aradım aboo sesii acayip kötüydü beyimiz yürüyüşe izin vermiyo gıcıklık yapacakyaa

üstünde durma canım ...sen bu konunun üstüne düştükçe daha çok sinir yapıcaksın
ve eşini de daha çok sinirlendireceksin tamam hamilesin alltan alması lazım ama
onun bir sabrı var demi onun da canı sıkkın olabilir yorgun olabilir alttan alacak diye çok
üzerine düşüp bezdirmemek lazım ablacım ...sen en iyisi hiç bi şey olmamış gibi
davran hatta gerekirse akşam gelince konuş onunla istemeden bazen sinirlendiğini
hormonların nedeniyle böyle olduğunu söyle öp eşini barışını uzatıcak bi şey yok

haklısın aplacım adam bezdi tabi ne zamana kadar alttan alacak ki dediğin gibi yapıyım apla hiç bişey olmamış gibi davranıyım zaten ben o şekilde davranırsam o da uzatmaz tabi kaç gündür canı sıkkındı bende üstüne gidince o da bezdi bu arada çubuğa taşınma olayımız sadece ev alma konusuna kaldı o da ne zaman olur bilmem kayınpederimin işten bahsetmiştimya size ramazanda açılmıştı iş olmuyomuş kazanç sağlamıyomuş ona çok canı sıkılıyodu ben de üzerine oluncaa
sarımsaklı yoğurtla yediysen hamur işi ya mideni sıkmış olabilir içi bi tane
rahatlatır geğirtir rahat edersin

evet aplacım sarımsaklı yemiştim hemen içiyorum quzumm

melike sıkıntısı olduğunu bile bile kapris yapma ama sende ....şimdi bak eşininde
sıkıntıları var bebek geliyo masraflar artacak ev stresi iş stresi kolay değil ...inşallah iş ve ev konusunu
en kısa zamanda çözersiniz canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…