Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

kızlar geçen gün topikten bi dr a mesaj atmıştım ya hani eşimin sperm sayı ve kalitesi düşük bende hiç bir sorun olmadığını söledi hekimler dedim bir aşılama ve bir tüp denememiz olumsuz sonuçlandı dedim cevabını aradığım soru şu dedim
eşimden işe yarayan spermler alındı benim 1.kalite yumurtalar oldu ve döllendi dedim ama bana tutunmaması kafamı karıştırdı dedimrahim yabancı madde olarak algılamış olabilirmi ,yada rahim kayması dönmesi vb.durumlar ultrasonda belli olmayabilirmi yani bende sorun yoksa neden en iyiler verildiği halde tutunmadı demiştim dr bana yazmışki endişelenme mutlaka bi sorun vardır araştırmak lazım dedi
ama benim tüp bebek yaptırdığım merkez bunu araştırmayı önermedi sadece psikolojik olarak hazır olduğunda gel tekrar yapalım dedi kısmet değilmiş dedi tabiki kader kısmet var çok inanıyorum ama tıbbi olarak araştırmak gerekmezmi neyse bende karar verdim yarın burdan ii bi dr a gitcem adetliyken bakıyıolar tamda zamanı inallah kötü bi sürprizle karşılaşmam

bu arada sizlere öğrendiğim bişeyi söylemek istiyorum rahim perdesi diye bişey varmış ve bu rahim filminde bile net görünmeyebiliyomuş bubda hamileliğe engel bi durummuşş

artıkkk annee olmak istiyorumm iki gündür akvaryumun önünde ağlıyorum inanın yüce rabbim nelere kadir boshayallersmile

tuğbacım valla evde oturmaktan insan takıntılı oluyo her şeyi kafaya takıyo baaım bilgisayar kursuna gidiyim diyorum evdeyken sertifika için hem vakit geçer kurs araştırıyorum bende sen nasılsın canım

canım benim iyi düşün iyi olsun inşallah bi şey çıkmaz tabi ihmal etmemek lazım sen yinede git doktora allahım her şeye kadir inşallah bizde hayırlısıyla bebişlerimşizi alıcaz kucağımıza canım inşallah

oooooooooo çalışmak kim ben kim artık ama şuara takı tasarımı kursuna gitmeyi düşünüorum olmuor böle ewde dyra dura kafamda kuruorum olmuor

neyse canım iş olmasada kurs falan çok iyi olur ben gittim 1 yıl kurdele nakışı çok güzel oluyo kafa dağıtıyo zaman geçiyo ben git derim senin içinde çok iyi olur canım

tuğbacım valla evde oturmaktan insan takıntılı oluyo her şeyi kafaya takıyo baaım bilgisayar kursuna gidiyim diyorum evdeyken sertifika için hem vakit geçer kurs araştırıyorum bende sen nasılsın canım
aynen valla takıntılı düşünceli ne sayrsan say artık evet iyi düşünmüşsün bu kurs meselesini hem yeni arkadaşlıklar kurmuş olursun hem sertifika almış olursun

kızlar bana müsade çok öpt ii akş.

ay aplam ya niye dikkat etmiyosun tühh geçmiş olsun bebem gıı acil şifa versin Rabbimm
aplamm o gözyaşları mutluluktan akacak inşalahh ebebm hayırlı haberlerle gel inşalahh nolur bu kadar yıpratma kendinii kendin yazmıştın geçen vakti zamanını bekliyoo sabır be güsel aplamm kurban olduğum elbet ol dicekk
sağolun kızlar hepiniz iyi dilekleriniz için inşallah bebeğimle dönerim
hoşçakalın

inşalahh aplacımmmm inşalahh dönüşün muhteşem olcacak

kızlar benimm moral yine sıfır,bugun ovulasyonun son günü kociş yine istemedi uyudu,ben artık kapatıyorum bu çocuuk mevzusunu,neden hep ben isteyen tarafım şuan uyuyor yıne her zaman oldugu gibi...

sen yıne çok şanslısın arkadaşım en azından eşin doktoru dinliyor ve çaba sarfediyor benımkının umru değil ovulasyon haftamdayım sadece 2 kere birlikte olduk oda benım zorlaamamla artık yoruldum zaten hiç yaklaşmıcam günde takip etmıcem:1shok:

kızlar benimm moral yine sıfır,bugun ovulasyonun son günü kociş yine istemedi uyudu,ben artık kapatıyorum bu çocuuk mevzusunu,neden hep ben isteyen tarafım şuan uyuyor yıne her zaman oldugu gibi...
şşştttttt ne demek kapadım bu mevzuyu kalk hemen aban üstüne uykuda daha başka olur inan bana ufak ufak öp bi şekilde uyandır yadaaa
sakin bi günde al karşına sakince konuş yapmazsak nasıl evlat sahibi oluruz de aç kafasını iyice sakince ılımlıca konuş bi dahaki adetten itibaren kendine gelsin uyarıcı ilaçlar al suyuna yemeğine at gecenin bu vakti düşünmeden aklıma bu geldi ama lütfen pes etmeee her kadın gibi anne olmak seninde hakkın bu konuyu konuşarak halledeceğine inanıyorum canımmm allah yardımcın olsun

slm kizlar
arkadslar ben meryem suresini okumaya baslamistim biliyorsunuz ama adet oldum
benim icin okuyacak biri var mi
yarida kalsin istemiyorum

eşinin bu derece yorgun düşürüp uyutan işi ne çok merak ettim CADIARZUgerçekten insanın zoruna gider böyle biş..tubaya katılıyorum eşinle oturup konuşmalısın bu konuyu ..birazda senin elinde olan bişey bu aslında kadınlığını kullanıp tahrik et kocanı(anladın sen onu) aklinialirimsmile:jeyyar: hiç bir erkek dayanamaz böyle şeylere .ama eğer yaptıysan bunları eşin yine uyumayı tercih ettiyse bilemiyorum artık akannehir
slm kizlar
canım ben okumak isterdim ama dün adet oldum bendee :sinifsinif:
annen veya kayınvalidene söylesen okumazlarmı ?

slm canlarım nabersiniz sevo nerde günlerdir yok ortalıkta ipem gelmicek galiba bi süre hmm bende 13 30da dr gidiyorum nurcanım sen nasılsın bebim

umudunu kaybetmeyen arkadaşım inan ben okurdum ama bugün adetimin 3.günündeyim canım ara verilniyomu okuyacak kimse yoksa sen temizlendikten sonra kaldığın yerden devam etsen olmazmı acaba
alahın duası keşke temiz olsaydımda okusaydım sevabınıda almış olurdum allah gönlüne göre versin canım

yok canim ya ara verilmiyormus
41 gun okunmasi lazim mis
bneim ki 20 gun oldu

:

canım moralini bozma 2 kerede inşallah işe yaramıştır bende dedim benim bacım nerde demek adamla uğraşıyodun :1shok:sakın sinilerini bozma yumoş zamanı sen istedin o vermedi şimdi sıra sende mirmirmirmir o gelince sen uyu yumoşların gelişene kadar tepkini koy sorarsa aşkım körle yatan şaşı kalkar dekaydirigubbakcemile3bakalım şimdi ne yapacak bu aradada çaktırmadan ona işine yarıycak birşeyler ver(saraçoğlunun sitesinden araştırabilirsin)hadi bakalım zafer senindiraklinialirimsmile

slm kizlar

canım okuycak kimseyi bulamadıysan ben okuyabilirim sanırım arada secde vardı onuda kılıyormusun cevabını bekliyorum arkadaşımopuyorumnanaktan

tuğbam nasılsın canım kaç gündür karşılaşamadık nasılsın canım senin balıklardan ne haber valla bayağı ilginçmiş eşime anlattım çok şaşırdıdelikafadulden k.i.b canımolumunekankayizsmile

canım kıyamam üzülme benimde senin gibi çok güzel her şey dediler ama tutunamadı dr rahim anca alışıyor 2. de şansınız daha yüksek olur demişti bizimkinide araştırmadılar sadece genetiğe baktılar her şey yoluna girer canım en azından şunu düşün senin yaşın daha çok genç ben bile senin gibi yapmıyorum azcık güçlü ol tatlım:teselli:inşallah rabbim hiç birimizin emeklerini boşa çıkarmaz:Saruboceqlumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…