kızlar geçen gün topikten bi dr a mesaj atmıştım ya hani eşimin sperm sayı ve kalitesi düşük bende hiç bir sorun olmadığını söledi hekimler dedim bir aşılama ve bir tüp denememiz olumsuz sonuçlandı dedim cevabını aradığım soru şu dedim
eşimden işe yarayan spermler alındı benim 1.kalite yumurtalar oldu ve döllendi dedim ama bana tutunmaması kafamı karıştırdı dedimrahim yabancı madde olarak algılamış olabilirmi ,yada rahim kayması dönmesi vb.durumlar ultrasonda belli olmayabilirmi yani bende sorun yoksa neden en iyiler verildiği halde tutunmadı demiştim dr bana yazmışki endişelenme mutlaka bi sorun vardır araştırmak lazım dedi
ama benim tüp bebek yaptırdığım merkez bunu araştırmayı önermedi sadece psikolojik olarak hazır olduğunda gel tekrar yapalım dedi kısmet değilmiş dedi tabiki kader kısmet var çok inanıyorum ama tıbbi olarak araştırmak gerekmezmi neyse bende karar verdim yarın burdan ii bi dr a gitcem adetliyken bakıyıolar tamda zamanı inallah kötü bi sürprizle karşılaşmam
bu arada sizlere öğrendiğim bişeyi söylemek istiyorum rahim perdesi diye bişey varmış ve bu rahim filminde bile net görünmeyebiliyomuş bubda hamileliğe engel bi durummuşş
artıkkk annee olmak istiyorumm iki gündür akvaryumun önünde ağlıyorum inanın yüce rabbim nelere kadir boshayallersmile
oooooooooo çalışmak kim ben kim artık ama şuara takı tasarımı kursuna gitmeyi düşünüorum olmuor böle ewde dyra dura kafamda kuruorum olmuor
aynen valla takıntılı düşünceli ne sayrsan say artık evet iyi düşünmüşsün bu kurs meselesini hem yeni arkadaşlıklar kurmuş olursun hem sertifika almış olursuntuğbacım valla evde oturmaktan insan takıntılı oluyo her şeyi kafaya takıyo baaım bilgisayar kursuna gidiyim diyorum evdeyken sertifika için hem vakit geçer kurs araştırıyorum bende sen nasılsın canım
ay aplam ya niye dikkat etmiyosun tühh geçmiş olsun bebem gıı acil şifa versin Rabbimmkıslar sizlere bişey sorcam yaa.. ben 15 gün oldu temizleneli göğüslerim hassaslaşmaya başlayalıda 3 olcak nerdeyse... daha benim günüme varken ne iş anlamadım.. bide dün akşam damacanıyı kaldırdım 12 den beri ağrı çekiyorum..... göbeğim düştü galiba.... gece nerdeyse acile gidicektim kıslar ..... o kadar ağrıdı.. şimdi hafifledi ama devam ediyo...... ben biraz uzanayım kıslar sora görüşürüz......
aplamm o gözyaşları mutluluktan akacak inşalahh ebebm hayırlı haberlerle gel inşalahh nolur bu kadar yıpratma kendinii kendin yazmıştın geçen vakti zamanını bekliyoo sabır be güsel aplamm kurban olduğum elbet ol dicekkkızlar geçen gün topikten bi dr a mesaj atmıştım ya hani eşimin sperm sayı ve kalitesi düşük bende hiç bir sorun olmadığını söledi hekimler dedim bir aşılama ve bir tüp denememiz olumsuz sonuçlandı dedim cevabını aradığım soru şu dedim
eşimden işe yarayan spermler alındı benim 1.kalite yumurtalar oldu ve döllendi dedim ama bana tutunmaması kafamı karıştırdı dedimrahim yabancı madde olarak algılamış olabilirmi ,yada rahim kayması dönmesi vb.durumlar ultrasonda belli olmayabilirmi yani bende sorun yoksa neden en iyiler verildiği halde tutunmadı demiştim dr bana yazmışki endişelenme mutlaka bi sorun vardır araştırmak lazım dedi
ama benim tüp bebek yaptırdığım merkez bunu araştırmayı önermedi sadece psikolojik olarak hazır olduğunda gel tekrar yapalım dedi kısmet değilmiş dedi tabiki kader kısmet var çok inanıyorum ama tıbbi olarak araştırmak gerekmezmi neyse bende karar verdim yarın burdan ii bi dr a gitcem adetliyken bakıyıolar tamda zamanı inallah kötü bi sürprizle karşılaşmam
bu arada sizlere öğrendiğim bişeyi söylemek istiyorum rahim perdesi diye bişey varmış ve bu rahim filminde bile net görünmeyebiliyomuş bubda hamileliğe engel bi durummuşş
artıkkk annee olmak istiyorumm iki gündür akvaryumun önünde ağlıyorum inanın yüce rabbim nelere kadir boshayallersmile
sağolun kızlar hepiniz iyi dilekleriniz için inşallah bebeğimle dönerim
hoşçakalın
KIZLAR SİZE BİRŞEY ANLATAYIMMMMM
DÜN DOKTORUM BİZE BU GECEDEN İTİBAREN 1 HAFTA GÜN AŞIRI İLİŞKİ DEDİ...YUMOŞLAR ÇATLAMA AŞMASINA GELMİŞ...BİZ AKŞAM YEMEĞİ YEDİK...TELEVİZYONUN KARŞISINA GEÇTİK..BİRAZCIK DİZİLERE BAKTIK....O ARA BİZİMKİNİN KANI KAYNADI..HANİ DOKTORDA SÖYLEDİ YAAA..O DA AKLINDA...ERKEKLERİN AKLINA DÜŞÜRME YETERKİİİİİİİİ
BİRAZ YAKLAŞMA GİBİ OLDU BEN DAHA SONRA DEDİM..YATSI NAMAZLARIMIZI KILALIM ABDESTLİ ABDESTLİ OLSUN DEDİM...YANINDAN UZAKLAŞTIM...
KIZLAR BİZ O ARA EŞİM KOLTUKTA BEN YERDE UYUYA KALMAYALIMMMMMMMMM TELEVİZYONUN BAŞINDA...BİR UYANDIK GECE SAAT 4 ..EŞİMİ ÇAĞIRDIM GİTTİK ODAMIZA ..TABİİ UYKULUSUN..ODA UYUMUŞ BENDE ...SABAH BİR UYANDIKKİ...KOCİŞ İŞE GEÇ KALMIŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
BİR SİNİRLENİYOR...BU GECEKİ ÇALIŞMLAR BOŞA GİTTİ DİYEEEEEEE....:1rolleyes::1rolleyes:
şşştttttt ne demek kapadım bu mevzuyu kalk hemen aban üstüne uykuda daha başka olur inan bana ufak ufak öp bi şekilde uyandır yadaaakızlar benimm moral yine sıfır,bugun ovulasyonun son günü kociş yine istemedi uyudu,ben artık kapatıyorum bu çocuuk mevzusunu,neden hep ben isteyen tarafım şuan uyuyor yıne her zaman oldugu gibi...
eşinin bu derece yorgun düşürüp uyutan işi ne çok merak ettim CADIARZUgerçekten insanın zoruna gider böyle biş..tubaya katılıyorum eşinle oturup konuşmalısın bu konuyu ..birazda senin elinde olan bişey bu aslında kadınlığını kullanıp tahrik et kocanı(anladın sen onu) aklinialirimsmile:jeyyar: hiç bir erkek dayanamaz böyle şeylere .ama eğer yaptıysan bunları eşin yine uyumayı tercih ettiyse bilemiyorum artık akannehirkızlar benimm moral yine sıfır,bugun ovulasyonun son günü kociş yine istemedi uyudu,ben artık kapatıyorum bu çocuuk mevzusunu,neden hep ben isteyen tarafım şuan uyuyor yıne her zaman oldugu gibi...
canım ben okumak isterdim ama dün adet oldum bendee :sinifsinif:slm kizlar
arkadslar ben meryem suresini okumaya baslamistim biliyorsunuz ama adet oldum
benim icin okuyacak biri var mi
yarida kalsin istemiyorum
slm canlarım nabersiniz sevo nerde günlerdir yok ortalıkta ipem gelmicek galiba bi süre hmm bende 13 30da dr gidiyorum nurcanım sen nasılsın bebim
umudunu kaybetmeyen arkadaşım inan ben okurdum ama bugün adetimin 3.günündeyim canım ara verilniyomu okuyacak kimse yoksa sen temizlendikten sonra kaldığın yerden devam etsen olmazmı acaba
alahın duası keşke temiz olsaydımda okusaydım sevabınıda almış olurdum allah gönlüne göre versin canım
kızlar benimm moral yine sıfır,bugun ovulasyonun son günü kociş yine istemedi uyudu,ben artık kapatıyorum bu çocuuk mevzusunu,neden hep ben isteyen tarafım şuan uyuyor yıne her zaman oldugu gibi...
slm kizlar
arkadslar ben meryem suresini okumaya baslamistim biliyorsunuz ama adet oldum
benim icin okuyacak biri var mi
yarida kalsin istemiyorum
slm canlarım nabersiniz sevo nerde günlerdir yok ortalıkta ipem gelmicek galiba bi süre hmm bende 13 30da dr gidiyorum nurcanım sen nasılsın bebim
umudunu kaybetmeyen arkadaşım inan ben okurdum ama bugün adetimin 3.günündeyim canım ara verilniyomu okuyacak kimse yoksa sen temizlendikten sonra kaldığın yerden devam etsen olmazmı acaba
alahın duası keşke temiz olsaydımda okusaydım sevabınıda almış olurdum allah gönlüne göre versin canım
canım kıyamam üzülme benimde senin gibi çok güzel her şey dediler ama tutunamadı dr rahim anca alışıyor 2. de şansınız daha yüksek olur demişti bizimkinide araştırmadılar sadece genetiğe baktılar her şey yoluna girer canım en azından şunu düşün senin yaşın daha çok genç ben bile senin gibi yapmıyorum azcık güçlü ol tatlım:teselli:inşallah rabbim hiç birimizin emeklerini boşa çıkarmaz:Saruboceqkızlar geçen gün topikten bi dr a mesaj atmıştım ya hani eşimin sperm sayı ve kalitesi düşük bende hiç bir sorun olmadığını söledi hekimler dedim bir aşılama ve bir tüp denememiz olumsuz sonuçlandı dedim cevabını aradığım soru şu dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?