Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

tamam aplacım uzatmıcammm bu sefer ben alacam gönlünü zaten bir sürü şey üst üste geldi hayırlısı bakalım inşalahh aplacımm inşalahhh kurtulurum burdan bunada şükür ama iştee istemiyorum burayıı :çok üzgünüm::çok üzgünüm:

beğendiğine sevindim canım teşekküre derim ..evet canım boru boncuk onlarr ..klozet takımına dün akşam başladım 3 güne kalmaz bitiririm onuda evvelallah:hulya:..sen ne yap biliyormusun kışlık atkı ,bere süveter türü çok güzel modeller oluyor nette eğerki elin yatkınsa yapabilirsin malum önümüz kışş .:hulya:

arkadaşlar bugün çok başım dönüo çok kötüyüm neden olabilir ki
.tansiyonunmu düştü acaba .tuzlu ayran içseydin keşke ..geçmiş olsunn
ipek aplacımm yarın Rabbim yardımcın olsun dualarımızdasın unutma okiş
kıslarr yemek yedim dokundu galiba yaa kendimi kötü hisediyorum
canım maden suyu iyi gelir benim eltimde oğluna hamileyken yemeklerden sonra devamlı mide ağrısı çekiyordu .hemen hemen hergün maden suyu içiyordu sende içebilrsin bir zararı yok canım

saol gardaşımm çok teşkür ederim şu an içiyorumm quzuu

bende geldiğim gibi çıkıyorummm,

kankim yarından sonra yoksunn sana bol şans diliyorum yarın için ,umarım kaliteli yumoşların olmuştur hoşçakal canım özliyecez senii :a015:

bende geldiğim gibi çıkıyorummm,

kankim yarından sonra yoksunn sana bol şans diliyorum yarın için ,umarım kaliteli yumoşların olmuştur hoşçakal canım özliyecez senii :a015:

görüşürüz şekerrr
inşalahhh şekerr hakketen ipek apla yokluğun çok belli oluyoo

ben geldim kuzular..... ipeğim canım kısmetse yumoşların toplanma vakti gelmiş canım hadi hayırlısı olsun canım son tedavin olur inş.. meleğine kavuşursun balım...... dualrımız senle.... bu arada da kendine çok çok iyi bak canım bize mutlu haberle dön....

kıslar sizlere bişey sorcam yaa.. ben 15 gün oldu temizleneli göğüslerim hassaslaşmaya başlayalıda 3 olcak nerdeyse... daha benim günüme varken ne iş anlamadım.. bide dün akşam damacanıyı kaldırdım 12 den beri ağrı çekiyorum..... göbeğim düştü galiba.... gece nerdeyse acile gidicektim kıslar ..... o kadar ağrıdı.. şimdi hafifledi ama devam ediyo...... ben biraz uzanayım kıslar sora görüşürüz......

ah bea cnm nie kaldırırsın ağır işlerden kendini koru ya ba ters bişe olur..göğüslerinin hassaslaşması bence muhtemelen yumurta çatlama zamanında olduğun içindir ..

selam kızlar ben geldim eski iş yerime gittim arkadaşları gördüm vakit güzel geçti sizler nasılsınız

ne güzel bi vakit geçirmişsindir...çalışan bayanlara hep imrenirin bende çalışıodum alışamadam ew hanımlığına çok sıkıcı hele bu tedavi sürecinde boğucu enazından çalışsaydım kafam dağılırdı ewlenmeden önce çalışıodum eşimin zoruyla bıraktım ahhhh ..

arkadaş ?? hmm babası kız babasıı
tşkler canım resmi bende ço beğendim
25 kişi neyin toplantısı var gıı kaçırdım galibaa
o bant yüzünden bizde kavga etmiştik herifi kovmuştum odadan yazık ya ..ama o ilaçlar beni sinir küpü yapmıştı hak veriyorum sana ipem benimki bana ne dese iidir niye böle çirkefleşiyon yugba demişti nasıl bozulmuştum ya :roflol:

evet canım yarın topluyolar
inşallah kaliteli sana yetecek kadar mükemmel yumoşlar olur ne olur nurcana söyle merak ederim valla
nurcik yenge ben duramam gelirim hep evde olucam iş güç yapmak yok
patlarım sıkıntıdan bi modem aldık diye batacak halimiz yok ya :roflol:
eşime aldırırım bi tane
:lepi::lepi::lepi:
aferim sana bide ağır kaldır dikkat etme taammııkötükedihüsolmaz:
geçmiş olsun bebim ağır ilaçlar almamaya özen göster istersen.. neren düştü bilmem ama sakın belini filan çiğnetme göbeğini dolatma benim ağrım olunca eşim bardak çekiyo rahatlatıyoda dene istersen

selam kızlar ben geldim eski iş yerime gittim arkadaşları gördüm vakit güzel geçti sizler nasılsınız
kafan dağılmıştır ii yapmışsın canım eve kapanıpta benim gibi düşünceden kafayı bozmazsın ii olmuş
aynennnn
ev kadını moduna gireli uzun zaman oldu ama hala alışamadımmmm:çok üzgünüm:

evet canım çok güzel vakit geçirdim bol bol sohbet ettik.evet canım çalıştıktan sonra evde oturmak sıkıcı oluyo biraz bende tüp bebek tadavisi için ayrıldım işten bu süreçte evde olmak istedim çünkü o da ayrı bi stres oluyo .seninde gönlüne göre olsun canım inşallah yine başlarsın çalışmaya

oooooooooo çalışmak kim ben kim artık ama şuara takı tasarımı kursuna gitmeyi düşünüorum olmuor böle ewde dyra dura kafamda kuruorum olmuor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…