melike sıkıntısı olduğunu bile bile kapris yapma ama sende ....şimdi bak eşininde
sıkıntıları var bebek geliyo masraflar artacak ev stresi iş stresi kolay değil ...inşallah iş ve ev konusunu
en kısa zamanda çözersiniz canım
herşeyin hayırlısı melike gideceğiniz yer neresi olursa olsun
allah hayırlısını versin
beğendiğine sevindim canım teşekküre derim ..evet canım boru boncuk onlarr ..klozet takımına dün akşam başladım 3 güne kalmaz bitiririm onuda evvelallah:hulya:..sen ne yap biliyormusun kışlık atkı ,bere süveter türü çok güzel modeller oluyor nette eğerki elin yatkınsa yapabilirsin malum önümüz kışş .:hulya:maşallah bacım çok güzel zarif bişey olmuş sana bakınca nen kendimi çok salmış gördüm-tatlicadiarzu- o aralarda boru boncukmu var?sen klozet takımına başlamışsın bile ama benim evde klozet olmadığı için başka bi şey yapayım diyorum ama karar veremiyorumbilmiyorumkismileha bu arada ellerine sağlık canım
.tansiyonunmu düştü acaba .tuzlu ayran içseydin keşke ..geçmiş olsunnarkadaşlar bugün çok başım dönüo çok kötüyüm neden olabilir ki
canım maden suyu iyi gelir benim eltimde oğluna hamileyken yemeklerden sonra devamlı mide ağrısı çekiyordu .hemen hemen hergün maden suyu içiyordu sende içebilrsin bir zararı yok canımipek aplacımm yarın Rabbim yardımcın olsun dualarımızdasın unutma okiş
kıslarr yemek yedim dokundu galiba yaa kendimi kötü hisediyorum
beğendiğine sevindim canım teşekküre derim ..evet canım boru boncuk onlarr ..klozet takımına dün akşam başladım 3 güne kalmaz bitiririm onuda evvelallah:hulya:..sen ne yap biliyormusun kışlık atkı ,bere süveter türü çok güzel modeller oluyor nette eğerki elin yatkınsa yapabilirsin malum önümüz kışş .:hulya:
.tansiyonunmu düştü acaba .tuzlu ayran içseydin keşke ..geçmiş olsunn
canım maden suyu iyi gelir benim eltimde oğluna hamileyken yemeklerden sonra devamlı mide ağrısı çekiyordu .hemen hemen hergün maden suyu içiyordu sende içebilrsin bir zararı yok canım
güle güle melike
bende geldiğim gibi çıkıyorummm,
kankim yarından sonra yoksunn sana bol şans diliyorum yarın için ,umarım kaliteli yumoşların olmuştur hoşçakal canım özliyecez senii :a015:
kıslar sizlere bişey sorcam yaa.. ben 15 gün oldu temizleneli göğüslerim hassaslaşmaya başlayalıda 3 olcak nerdeyse... daha benim günüme varken ne iş anlamadım.. bide dün akşam damacanıyı kaldırdım 12 den beri ağrı çekiyorum..... göbeğim düştü galiba.... gece nerdeyse acile gidicektim kıslar ..... o kadar ağrıdı.. şimdi hafifledi ama devam ediyo...... ben biraz uzanayım kıslar sora görüşürüz......
selam kızlar ben geldim eski iş yerime gittim arkadaşları gördüm vakit güzel geçti sizler nasılsınız
arkadaş ?? hmm babası kız babasııinsanlar nelere alışmıyorkii biz neden bu halimize alışmıyalımki? Allah a çok şükür sağlığımı yerinde yediğimiz önmüzde yemediğimiz arkamızda :))) sadece minik bir melek eksik o da zamanını bekliyo gelecek inşallahh:ecrin_bebek:
tubişim bu alkış sanaa çok güzel şeyler yazmışsın alkisalkisalkis ama arkadaşın daha güzel şeyler yazmışş bu alkışlarda arkadaşınaaaaa alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkisalkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkisalkisalkisalkis alkisalkisalkis
tubişim bu arada profil remsine bayıldım çok güzel ..
25 kişi neyin toplantısı var gıı kaçırdım galibaaKIZLAR yaaaaa bana kolay ve güzel kek tariflerii verin ...birde şu yalancı tavuk göğsünün tarifi....yarın akşama misafirlerim var...tammmmm 25 kişi oluyoruz çocuklarla beraber...bugün birşeyler hazırlayıp yarına sadece böreklerle temizlik kalsın istiyorum.....
o bant yüzünden bizde kavga etmiştik herifi kovmuştum odadan yazık ya ..ama o ilaçlar beni sinir küpü yapmıştı hak veriyorum sana ipem benimki bana ne dese iidir niye böle çirkefleşiyon yugba demişti nasıl bozulmuştum ya :roflol:dün akşam bende çok sinirliydim melike eşim alttan almasa
iyi bi kavga ederdik (normalde böyle basit konulara sinir yaptımmı allttan almaz zaten )
yeni bir bant verdi doktor kalçama veya koluma yapıştırcam sen yapıştır dedim
yapıştırırken basitmiş dedi diye bağırdım bir sürü zemuszemus
inşallah kaliteli sana yetecek kadar mükemmel yumoşlar olur ne olur nurcana söyle merak ederim vallaevet canım yarın topluyolar
:lepi::lepi::lepi:nurcik yenge ben duramam gelirim hep evde olucam iş güç yapmak yok
patlarım sıkıntıdan bi modem aldık diye batacak halimiz yok ya :roflol:
eşime aldırırım bi tane
aferim sana bide ağır kaldır dikkat etme taammııkötükedihüsokıslar sizlere bişey sorcam yaa.. ben 15 gün oldu temizleneli göğüslerim hassaslaşmaya başlayalıda 3 olcak nerdeyse... daha benim günüme varken ne iş anlamadım.. bide dün akşam damacanıyı kaldırdım 12 den beri ağrı çekiyorum..... göbeğim düştü galiba.... gece nerdeyse acile gidicektim kıslar ..... o kadar ağrıdı.. şimdi hafifledi ama devam ediyo...... ben biraz uzanayım kıslar sora görüşürüz......
kafan dağılmıştır ii yapmışsın canım eve kapanıpta benim gibi düşünceden kafayı bozmazsın ii olmuşselam kızlar ben geldim eski iş yerime gittim arkadaşları gördüm vakit güzel geçti sizler nasılsınız
aynennnnne güzel bi vakit geçirmişsindir...çalışan bayanlara hep imrenirin bende çalışıodum alışamadam ew hanımlığına çok sıkıcı hele bu tedavi sürecinde boğucu enazından çalışsaydım kafam dağılırdı ewlenmeden önce çalışıodum eşimin zoruyla bıraktım ahhhh ..
ne güzel bi vakit geçirmişsindir...çalışan bayanlara hep imrenirin bende çalışıodum alışamadam ew hanımlığına çok sıkıcı hele bu tedavi sürecinde boğucu enazından çalışsaydım kafam dağılırdı ewlenmeden önce çalışıodum eşimin zoruyla bıraktım ahhhh ..
evet canım çok güzel vakit geçirdim bol bol sohbet ettik.evet canım çalıştıktan sonra evde oturmak sıkıcı oluyo biraz bende tüp bebek tadavisi için ayrıldım işten bu süreçte evde olmak istedim çünkü o da ayrı bi stres oluyo .seninde gönlüne göre olsun canım inşallah yine başlarsın çalışmaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?