Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

kızlar bu akşamlık benden bu kadar.
biraz anacığımla diz dize oturam
size ii sohbetler.
kendinize ii bakın.
tefriciyeleri cekmeden önce niyet etmeyi unutmayın.
niyet ettim cocuk sahibi olabilmemiz için tefriciye çekmeye...
hadi kolay gelsin

buda en kısa zamanda işten istifa etme gibi bişey olmuş kaydirigubbakcemile3olsun canım kendine göre bir iş bulursun elbet
biz iyiyiz canım seni sormalı hormonların nasıl kaydirigubbakcemile3

evet canım pazar günü çalışmak beni bozar :roflol:
ayy hiç bilmiyorum ki benim tsh hanım düşmüştür inşallah şubatta 3 ay olucak ilaç kullanalı şubatın başlarında kanda bakılıcak tekrar

daha iyi olacaksın İNŞALLAH bizde seni özledik valla yokluğun hemen belli oluyor
canım duru bugün uğramış dopiğe daha doğum yapmadı herhalde ipeğe selam verip çıkmış :hulya:

normale dömüştür bence ilacı düzenli kulalnınca normal seyrine geliyor hormon hanımlarımız olumunekankayizsmile

canlarım selam daha doğurmadım cumartesi kontrole gidecem herhalde tam olarak netleşir aslında 19 ocak salı günü ama bakalım doktor ne söyleyecek
etipufum ne oldu sana geçmiş olsun
nevbaharım tedavin hayırlı olsun
kızlar çok takip edemiyorum ne olur beni affedin hepinizi çok seviyorum öpüldünüz

durum hoşgeldin canım hadi hayırlısı cumartesi belli olacakmış bir nefeste kurtulursun inş. (öyle derlerya)

yaa kedersizim duaya kendimi de eklemiştim yine yazmamışsın beni :umursamaz: bak küsüm almıcam dua ona göre alsanaalsanasmile bende 500 yada 800 alırım farketmez

nevom ohh tedavin hayırlısı ile başladı demek çok güzel yalnız eczaneye sor prengl çatlatma iğnesi hiçbiryerde yok bu akşam hatta haberlerde çıktı aman önceden alın yoksa hiçbir anlamı olmaz tedavinin bulutum sende ihmal etme.

etipufumm ne oldu sanaa yaa :teselli: bi atlatsan bu durumları sende rahatlasan bebişte yaa.çok üzülüyorum yaa

günaydın hayırlı cumalar allahım bu mübarek cuma gününde buradaki bütün arkadaşlarımıza ve bana
hayırlı sağlıklı evlatlar nasip et evlatlarımızı sağlıkla mutlulukla imanla büyütmeyi nasip et evlerimizden huzuru bereketi eksik etme ya rabbim

günaydınlarrrr cumanız mübarek olsunn

kızlar daha öncede sormuştum 4444 ü okumaya nasıl başlıcaz yani nasıl niyet edicez biri söylesinde başlayalım.Birde her okuyuşta bismillah çekmek zorunda değiliz dimi

günaydın hanımlar nasılsınız bakalım
duru olsun sen iyi olda bebişini sağlıkla kucağına alda gelmesende olur ama doğduktan sonra haberdar etmeyide unutma
sevdam ilk okuduğunda besmeleyi çekiyorsun
Bu salâvât-ı şerife nasıl okunmalıdır?
1- Başlamadan önce 21 defa “estağfurullâh el azîm ve etûbu ileyh” denilmelidir.
2- Bir defa “euzu besmele” çekilip okumaya başlanmalıdır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…