Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

evet canım atılmıyor ve asla atılmaz çünkü biz bebeklerimizi istiyoruz..ben gündüzleri bırak geceleride rüyamda görüyorum...sabah kalkıyorum hiç kimse yok...hep hayalini kurarım ..uyandığım zaman bir tarafımda eşim birtarafımdada bebeğim olsun..o günleri inşallah rabbim nasip eder...bebeğim olunca yatak odasına koyacağım karyolasını ..ayırmayacağım bebeğimi..onun mırıltısıyla uyanmak istiyorum..hep onun hayali..inşallah hayallerimize kavuşuruz....

inşallllaaaaaah o günler gelecek hayırlısıyla....
Rabbim bu topikteki tüm arkadaşlarımın,
bu dünyadaki tüm bebek özlemi çekenlerin,
hasretlerini dindirsin...
eli ayağı düzgün, hayırlı, sağlıklı evlatlar versin...

insan hayalleriyle yaşıyor...ben de isterim bebeğimin sesiyle uyanmak, aramıza alıp oynamak boshayallersmile
veren Allah ol dicek ki olsun...

inşallah rabbim bu sefer bebeklerimize OL diyecek ve bebeklerimiz bizimle olacak..o hayal ettiğimiz günlere kavuşacağız...inşallah..canım çıkmak zorundayım..eşim gelir biraz sonra...sonra görüşürüz tekrar...

slm arkadaşlar.... hepinizden allah razı olsun.... 2 gündür hastanedeydim... ilaç ve serum takviyesi yapıldı... sizlerin merak ettiğini biliyordum... aklım hep burdaydı ama eve şimdi geldim... az önce taburcu ettiler... şimdi baktım kimse yok... akşama allah nasip ederse tekrar burda olacam...

slm arkadaslarim....
benim moralim cok bozuk,esimin sperm analizi kotu cikti hareketsiz 81%,ben cok yuksek sonuc beklerken cok dusuk geldi,haraketli 7%.ne yapicam bilmiyorum,bu arada benim tedavim cok iyi gidiyor,folekulum da yavas yavas yetisiyor,bu durumda dusuk spermle napicam bilmiyorum.dr-um da cok kotu oldu,bu sonucu hic birimiz beklemiyorduk,cunki esim ilac tedavisi almisti bi kac ay once.
bi sey sorucam size,esim 10 gun falan once qrip kapmisti,ondan dusuk ola bilirmi?ya da bu kadar duse bilirmi?
morala ihtiyacim var,yardim edin nolur,hepinizi optum

canım moralini bozma...benim eşim de sperm testi verirken çok stres yapmıştı düşük ve hareketsiz çıkmıştı...
yani stres yapmış olabilir ve sebebi bu olabilir ya da grip tabiki de etkiler..o da düşürür..
sağlıklıysa eğer eşin sen ona keçiboynuzu kürü içir...ben yapıyorum..içmeye başladığından beri test yaptırmadık ama ciddi anlamda sperm kalitesini arttırıyormuş..kür etkisini de 1,5-2 ay sonra gösteriyormuş..
opuyorumnanaktan

EıPUFUM canım çok geçmiş olsun..şimdi daha iyisindir inşallah..bunlarda bebeğinin iyiliği için..demekki anne olmak kolay değil..biraz sabırlı olacaksın..herkesin hamileliği aynı geçmiyor..düşünki canım sonunda bebeğini kucağına alacaksın o mutluluğu tadacaksın..inşallah....

yıldız canım ne diye bilirimki ..bu konuda bilgim yok..üzülme canım..tüp bebek denedinizmi hiç..bliyorsun tüp bebekte tek sperm de olsa yapıyorlar..çok insan böylelikle hamile kaldı...onun için çok üzme kendini...

masal canım hoş geldin aramıza ...sende aynı problemle uğraşıyorsun galiba ..rabbim hepimizin yardımcısı olsun...

canım demek tedaviye başladın hadi hayırlısı ALLAH emeklerini boş çevirmesin birtanem olumunekankayizsmile
canım yaa yinemi hastalandın çok geçmiş olsun canım benim şu hamileliğinden bişey anlamdın ya aman bebişine bişey olmasında senin bu çektiklerin nasıl olsa geçici nazlı bebişin seni biraz üzecek biraz

yıldızım ya hemen moralini bozma eşin tekrar tahlil yapsın dediğin gibi grpi çok etkiler bak şu yazıyı iyi oku

2 KEZ KONTROL EDİLMELİ

Sperm testi kimlere yapılır?
Düzenli ilişkiye rağmen 1 yıldır çocuk sahibi olamamış çiftlere sperm analizi önerilir. Daha önce çocuğu olsa bile, 1 yıldan uzun süredir çocuğu olmayan erkeklerde de sperm analizi yapılmalıdır. Sperm sayısı sürekli değişkenlik gösterir. Yapılan bazı çalışmalarda, çocuk sahibi olan erkeklerde bile bazı dönemlerde sperm sayısının çok düşük olabileceği ortaya çıkmıştır. Bu nedenle, sperm sayısı en az 2 kez kontrol edilmelidir. Erkekte birkaç istisnai durum dışında, ilaçla tedavinin sperm sayısı veya kalitesi üzerine etkisi çok düşüktür. Herhangi bir ilacın yararlı olduğunu belirtmeden önce mutlaka erkekte sperm sayısının haftalar-aylar içinde değişebileceği unutulmamalıdır. Zaman zaman "Senin normal yolla çocuğun olmaz" denen erkeklerin bile sperm sayılarının normal denebilecek düzeylere çıktığını görebiliyoruz. Meninin kokusu ve rengi de önem taşımaktadır. Kokulu ya da rengi sarıya kaçan meni bir iltihaplanma belirtisi olabilir.

meraba kızlaarrr nasılsınızz her zaman gelemiyorum affedin ama arada gelmek sizlerle konuşmak çok hoşuma gidiyor

canım nasılsın
tefriciyeler noldu?
bu arada avatarın süper kaydirigubbakcemile5

bloguna çok güzel dualar koymuşsun yüreğine sağlık canım nettenmi buldun o duaları??

iyiyim canım seni sormalı sen nasılsın şafak kaç turkbayragi

tefriciyeleri bugün paylaştık sözde ama nevbahar ve etipufta okyacaklar kaç tane okuyacaklarını yazmadılar daha

şimdilik aşağıdaki gibi
kedersiz.... 800
jollita......... 800
iipekk........ 800
bulut...........500

netten ve dua kitaplarından:)) bende bi dolu var :)))

cnm tefriciyeleri bana msj atarsın

bu arada şafak 10 turkbayragi

iklim hoşgeldin
sende eskilerdensin sanırım

meraba kızlaarrr nasılsınızz her zaman gelemiyorum affedin ama arada gelmek sizlerle konuşmak çok hoşuma gidiyor

merhaba nasılsın canım bir ara işe başladım diye bir yazı yazmıştın profiline işemi başladın canım ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…