evet canım atılmıyor ve asla atılmaz çünkü biz bebeklerimizi istiyoruz..ben gündüzleri bırak geceleride rüyamda görüyorum...sabah kalkıyorum hiç kimse yok...hep hayalini kurarım ..uyandığım zaman bir tarafımda eşim birtarafımdada bebeğim olsun..o günleri inşallah rabbim nasip eder...bebeğim olunca yatak odasına koyacağım karyolasını ..ayırmayacağım bebeğimi..onun mırıltısıyla uyanmak istiyorum..hep onun hayali..inşallah hayallerimize kavuşuruz....
slm arkadaslarim....
benim moralim cok bozuk,esimin sperm analizi kotu cikti hareketsiz 81%,ben cok yuksek sonuc beklerken cok dusuk geldi,haraketli 7%.ne yapicam bilmiyorum,bu arada benim tedavim cok iyi gidiyor,folekulum da yavas yavas yetisiyor,bu durumda dusuk spermle napicam bilmiyorum.dr-um da cok kotu oldu,bu sonucu hic birimiz beklemiyorduk,cunki esim ilac tedavisi almisti bi kac ay once.
bi sey sorucam size,esim 10 gun falan once qrip kapmisti,ondan dusuk ola bilirmi?ya da bu kadar duse bilirmi?
morala ihtiyacim var,yardim edin nolur,hepinizi optum
canım demek tedaviye başladın hadi hayırlısı ALLAH emeklerini boş çevirmesin birtanem olumunekankayizsmilekızlar selamlarrr
geçmişi okuyamadım kurstan yeni geldim. hemen yazim dedim
tedavim başladı
tahlil sonucu yüksek çıkmadı
iğnelerin ilkini oldum bile
ben şimdi akşam iğnesini vurulmaya gidecem
çok yoruldum bugün çok
yarın hep burdayım inşallah
ipeğim şu an sadece sen varsın
çıkacakmışsın canım iyi akşamlar opuyorumnanaktan
canım yaa yinemi hastalandın çok geçmiş olsun canım benim şu hamileliğinden bişey anlamdın ya aman bebişine bişey olmasında senin bu çektiklerin nasıl olsa geçici nazlı bebişin seni biraz üzecek birazslm arkadaşlar.... hepinizden allah razı olsun.... 2 gündür hastanedeydim... ilaç ve serum takviyesi yapıldı... sizlerin merak ettiğini biliyordum... aklım hep burdaydı ama eve şimdi geldim... az önce taburcu ettiler... şimdi baktım kimse yok... akşama allah nasip ederse tekrar burda olacam...
slm arkadaslarim....
benim moralim cok bozuk,esimin sperm analizi kotu cikti hareketsiz 81%,ben cok yuksek sonuc beklerken cok dusuk geldi,haraketli 7%.ne yapicam bilmiyorum,bu arada benim tedavim cok iyi gidiyor,folekulum da yavas yavas yetisiyor,bu durumda dusuk spermle napicam bilmiyorum.dr-um da cok kotu oldu,bu sonucu hic birimiz beklemiyorduk,cunki esim ilac tedavisi almisti bi kac ay once.
bi sey sorucam size,esim 10 gun falan once qrip kapmisti,ondan dusuk ola bilirmi?ya da bu kadar duse bilirmi?
morala ihtiyacim var,yardim edin nolur,hepinizi optum
bu ne hız millet
size yetişmek imkansız
canım nasılsın
tefriciyeler noldu?
bu arada avatarın süper kaydirigubbakcemile5
bloguna çok güzel dualar koymuşsun yüreğine sağlık canım nettenmi buldun o duaları??
iyiyim canım seni sormalı sen nasılsın şafak kaç turkbayragi
tefriciyeleri bugün paylaştık sözde ama nevbahar ve etipufta okyacaklar kaç tane okuyacaklarını yazmadılar daha
meraba kızlaarrr nasılsınızz her zaman gelemiyorum affedin ama arada gelmek sizlerle konuşmak çok hoşuma gidiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?