- 1 Aralık 2009
- 12.435
- 28
- 408
günaydın hanımlar nasılsınız bakalım
duru olsun sen iyi olda bebişini sağlıkla kucağına alda gelmesende olur ama doğduktan sonra haberdar etmeyide unutma
sevdam ilk okuduğunda besmeleyi çekiyorsun
Bu salâvât-ı şerife nasıl okunmalıdır?
1- Başlamadan önce 21 defa “estağfurullâh el azîm ve etûbu ileyh” denilmelidir.
2- Bir defa “euzu besmele” çekilip okumaya başlanmalıdır.
günaydın kızlar ....HErkese hayırlı cumalar
günaydın kızlar ....HErkese hayırlı cumalar
bu arada salavatı tefriciye değilmiydi ya şerifemi ben mi yanlış biliyorum
Günaydıııınnnnnn hayırlı cumalar canlarımmmmm zemuszemus a.s. opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
bir salatı tefriciye okuyacan eline yüzüne bulaştırdın :mymeka:
Günaydıııınnnnnn hayırlı cumalar canlarımmmmm zemuszemus a.s. opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
slm arkadaşlar.... hepinizden allah razı olsun.... 2 gündür hastanedeydim... ilaç ve serum takviyesi yapıldı... sizlerin merak ettiğini biliyordum... aklım hep burdaydı ama eve şimdi geldim... az önce taburcu ettiler... şimdi baktım kimse yok... akşama allah nasip ederse tekrar burda olacam...
slm arkadaslarim....
benim moralim cok bozuk,esimin sperm analizi kotu cikti hareketsiz 81%,ben cok yuksek sonuc beklerken cok dusuk geldi,haraketli 7%.ne yapicam bilmiyorum,bu arada benim tedavim cok iyi gidiyor,folekulum da yavas yavas yetisiyor,bu durumda dusuk spermle napicam bilmiyorum.dr-um da cok kotu oldu,bu sonucu hic birimiz beklemiyorduk,cunki esim ilac tedavisi almisti bi kac ay once.
bi sey sorucam size,esim 10 gun falan once qrip kapmisti,ondan dusuk ola bilirmi?ya da bu kadar duse bilirmi?
morala ihtiyacim var,yardim edin nolur,hepinizi optum
canım moralini bozma...benim eşim de sperm testi verirken çok stres yapmıştı düşük ve hareketsiz çıkmıştı...
yani stres yapmış olabilir ve sebebi bu olabilir ya da grip tabiki de etkiler..o da düşürür..
sağlıklıysa eğer eşin sen ona keçiboynuzu kürü içir...ben yapıyorum..içmeye başladığından beri test yaptırmadık ama ciddi anlamda sperm kalitesini arttırıyormuş..kür etkisini de 1,5-2 ay sonra gösteriyormuş..
opuyorumnanaktan
http://www.kadinlarkulubu.com/blog-sayfalari/90295/5826-cocuk-sahibi-olmak-icin-okunacak-dualar.html
benim blog. (çocuk sahibi olmak için okunacak dualar)
belki yapmak isteyen olur:)
tmm cnm cuma bitecek şekilde 500 aldım bende hayırlı olsun:)
ayy inşallah asker baba olurda gelir kocişkom:)
şimdilik aşağıdaki gibi
kedersiz.... .800
jollita.......... 800
iipekk......... 800
bulut............500
etifpuf...........500
sadecemeyra..500
toplam 3900 yanlışım varsa düzeltin matematiğim iyi değilde bilmiyorumkismile
slm kızlar ben yarın bi tüp bebek merkezine gideceğim inşallah herşey istediğim gibi olur
canlarım selam daha doğurmadım cumartesi kontrole gidecem herhalde tam olarak netleşir aslında 19 ocak salı günü ama bakalım doktor ne söyleyecek
etipufum ne oldu sana geçmiş olsun
nevbaharım tedavin hayırlı olsun
kızlar çok takip edemiyorum ne olur beni affedin hepinizi çok seviyorum öpüldünüz
durum hoşgeldin canım hadi hayırlısı cumartesi belli olacakmış bir nefeste kurtulursun inş. (öyle derlerya)
yaa kedersizim duaya kendimi de eklemiştim yine yazmamışsın beni :umursamaz: bak küsüm almıcam dua ona göre alsanaalsanasmile bende 500 yada 800 alırım farketmez
nevom ohh tedavin hayırlısı ile başladı demek çok güzel yalnız eczaneye sor prengl çatlatma iğnesi hiçbiryerde yok bu akşam hatta haberlerde çıktı aman önceden alın yoksa hiçbir anlamı olmaz tedavinin bulutum sende ihmal etme.
etipufumm ne oldu sanaa yaa :teselli: bi atlatsan bu durumları sende rahatlasan bebişte yaa.çok üzülüyorum yaa
günaydın hayırlı cumalar allahım bu mübarek cuma gününde buradaki bütün arkadaşlarımıza ve bana
hayırlı sağlıklı evlatlar nasip et evlatlarımızı sağlıkla mutlulukla imanla büyütmeyi nasip et evlerimizden huzuru bereketi eksik etme ya rabbim
gunaydin canim
aminmnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
günaydınlarrrr cumanız mübarek olsunn
kızlar daha öncede sormuştum 4444 ü okumaya nasıl başlıcaz yani nasıl niyet edicez biri söylesinde başlayalım.Birde her okuyuşta bismillah çekmek zorunda değiliz dimi
kedersiz ben senin dediğin gibi niyet ettim sabah başladım
günaydın hanımlar nasılsınız bakalım
duru olsun sen iyi olda bebişini sağlıkla kucağına alda gelmesende olur ama doğduktan sonra haberdar etmeyide unutma
sevdam ilk okuduğunda besmeleyi çekiyorsun
Bu salâvât-ı şerife nasıl okunmalıdır?
1- Başlamadan önce 21 defa “estağfurullâh el azîm ve etûbu ileyh” denilmelidir.
2- Bir defa “euzu besmele” çekilip okumaya başlanmalıdır.
bir salatı tefriciye okuyacan eline yüzüne bulaştırdın :mymeka:
günaydınn durucumm erkencisinnn bugünnn bilmiyorumkismile uyutmadı mı tosunumuz..bu arada artık ismi netleşmiştir öyle değilmi kararsız aile :lepi:
bak bakalımm kim bulaştırmışş sen demişsin salavatı şerife diye hanımmm hanımmmmklava: aldırma bana oklavamı naniknanik az daha okadar duayı yanlış okuyacaktım delikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?