Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

peki niyet falan canım:uhm: sonuçta kendimize değil nevoma okuyacağız isim falan söylemeye gerek varmıki

şimdilik aşağıdaki gibi
kedersiz.... .800
jollita.......... 800
iipekk......... 800
bulut............500
etifpuf...........500
sadecemeyra..500
seyhan ..........500

ALLAHIM niyet ettim bahar arkadaşımın bebeği olsun diye tefriciye okumaya sen kabul et YARABBıM
ben öyle niyet getirecem ama nevoda bir gelsin bakalım ne diyecek bide gerçek ismin söylesin artık:))

günaydın kızlar ....HErkese hayırlı cumalar

günaydınlar prensesler :ecrin_bebek:
nasılsın canım buldun hemşerilerini unuttun bizikaydirigubbakcemile3 şaka tabikide yanlış anlama olumunekankayizsmile
kız senin takvimin ne güzel olmuş öyle
nasıl yaptın etipufta yapmak istiyordu yapamadı

Günaydıııınnnnnn hayırlı cumalar canlarımmmmm zemuszemus a.s. opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

günaydınn durucumm erkencisinnn bugünnn bilmiyorumkismile uyutmadı mı tosunumuz..bu arada artık ismi netleşmiştir öyle değilmi kararsız aile :lepi:

çok şükür esracım iyiymişsin...inşallah şu iştahın düzene girer tatlım...

yıldızım sen şimdi de buna takacaksın kafayı... güzelim eşine de bence keçiboynuzu kürü yap...ve moralini yüksek tut nolur. Allah büyük, yar ve yardımcın olsun.

masal arkadaşıma aynen katılıyorum...

http://www.kadinlarkulubu.com/blog-sayfalari/90295/5826-cocuk-sahibi-olmak-icin-okunacak-dualar.html

benim blog. (çocuk sahibi olmak için okunacak dualar)
belki yapmak isteyen olur:)

hoşgeldin meyracım. Allah razı olsun...

tmm cnm cuma bitecek şekilde 500 aldım bende hayırlı olsun:)

ayy inşallah asker baba olurda gelir kocişkom:)

ahh zordur meyracım ben de asker yolu bekledim. ama az kalmış hadi hayırlısı...

canlarım bana kalmicakkk...

slm kızlar ben yarın bi tüp bebek merkezine gideceğim inşallah herşey istediğim gibi olur

inşallah herşey yolunda gider arkadaşım..

hadi bakalım duru annecik dualarımız seninle. teyze olyoruz kolay mı. topik teyzesi...

sevdam canım o iğneyi yoksa bulamam sanırım geçen sene bulamadım çünkü...artık elimizden geleni yapcaz bakalım...

hayırlı cumalar ipeğim..Aminnnn..

gunaydin canim
aminmnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

günaydın umudummmm

sana da günaydın canıımm. her seferinde besmele şart değil... hayırlı evlat sahibi olmak için niyet edicez..

günaydın ana kraliçe..

kızlar hepinizden Allah razı olsun.
tefriciyeleri herkes 500 okusun canlarım...
şimdi bi hesap yapıcam..800 leri düşürüyorum yoksa bana kalmicak...

opuyorumnanaktan

bir salatı tefriciye okuyacan eline yüzüne bulaştırdın :mymeka:

bak bakalımm kim bulaştırmışş sen demişsin salavatı şerife diye hanımmm hanımmmmklava: aldırma bana oklavamı naniknanik az daha okadar duayı yanlış okuyacaktım delikafadulden

günaydınn durucumm erkencisinnn bugünnn bilmiyorumkismile uyutmadı mı tosunumuz..bu arada artık ismi netleşmiştir öyle değilmi kararsız aile :lepi:

canım erkenciyim ama nasıl uykum var mirmirmirmir puhahahahahahaha kararsız aile olarak hala net değillll sırnaşık şey:kedi:

nevo bencede herkes 500 okusun çalışan bayanlar hepsini okuyamazsa kalanını biz ev hanımları okuyabilirz :))

hanımlar hızlı okuyabiliyoruz nasılsa acaba aynı anda iki kişiye birden mi başlasaydık yoksa abarttım mı ben

bak bakalımm kim bulaştırmışş sen demişsin salavatı şerife diye hanımmm hanımmmmklava: aldırma bana oklavamı naniknanik az daha okadar duayı yanlış okuyacaktım delikafadulden

o benim hatam değil bi kerem :dilcikar: netten buldum kopyaladım ben yazmadım yane :1closedeyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…