Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

haklısın tatlım sen de haklısın...şu an 2 grup çıkar mı acaba...çalışanlar hariç bi grup çıkarabilirsek olur...

hoşbulduk nevommmm nasılsın?

bende iyiyim canım yuvarlanıp gidiyoruz işte kaydirigubbakcemile3

acaba o adresten bizde evlilik takvimi yapabilirmiyizbilmiyorumkismile

evet canım yapılıyooo

ama eğer iki kişiye okuyacaksak bugün diğer kişiyede okumamız lazım çünkü bu dua cuma günü başlanıyor

haklısın tatlım sen de haklısın...şu an 2 grup çıkar mı acaba...çalışanlar hariç bi grup çıkarabilirsek olur...

herkesin durumu aynı değil biliyorum kimseyi zorlamak istemiyorum ama hızlı olması açısından dedim çünkü herkes tedavi sürecinde bulutun tedaviside başlamak üzere mesela genede sizler bilirsiniz karışık olur diyosanız sırayla gideriz

GÜnaydın kızlar... Mutlu gÜnler... Hayırlı cumalar... Dualarımıza bu gÜn baŞlıyoruz dımı...

neyse kızlar ben şimdilik çıkıyorum hem eşim geldi ,hem ev işlerimi halledecem hemde pazara çıkacam kafamçokkarıştı gelince görüşürüzopuyorumnanaktan

kedersizim bence güzel bi liste yaparsak okucak arkadaşlarla herkesi paylaştırırsak yardıma bile gerek kalmaz neyse çok ısrarcı oldum galiba güle güle canım işini bitir gel

anlıyorum seni bi tanem ben de onun için çırpınıyorum.
şöyle yapsak...bugün yıldıza da başlayalım. çünkü onun tedavisi zaten başladı...
fazla okumak isteyen yıldızdan devam eder.
ben çevreme de dağıtırım benimkinden sorun değil..
salı günü oturup tekrar değerlendiririz durumu..

ama eğer iki kişiye okuyacaksak bugün diğer kişiyede okumamız lazım çünkü bu dua cuma günü başlanıyor

evet canım aynı şeyi düşündük...

GÜnaydın kızlar... Mutlu gÜnler... Hayırlı cumalar... Dualarımıza bu gÜn baŞlıyoruz dımı...

hoşgeldin tatlımmm
bugün başlıyoruz inşallah...

kedersizim bence güzel bi liste yaparsak okucak arkadaşlarla herkesi paylaştırırsak yardıma bile gerek kalmaz neyse çok ısrarcı oldum galiba güle güle canım işini bitir gel

hayır canım ne ısrarı...
yeni liste

nevo için
kedersiz....500
ipek..........500
sevda........500
jolita..........500
bulut.........500
etipuf........500
meyra.......500
gül (nevo)...944

yıldız için
nevo......500
kedersiz....
ipek..........
sevda........
jolita..........
bulut.........
etipuf........
meyra.......
yıldız........

sadece okuyabilecek olanlar bilgi versin bakalım ne çıkacak...

aah canıımmm sen bitanesin . bakalım sakla onu bulamazsam alırım inşallah...opuyorumnanaktan

tamam canım buzdlabında bekliyo ben tedaviye başlamadan almıştım eczacı bulunması zor dediği için.Merkezlede ilaç dahil anlaşınca onu kullanmadım sositososito

günaydınlar.....

hayırlı cumalar... Rabbim bu güzel günün hatrı hürmetine yaptığımız dualarımızı ve ibadetlerimizi kabul etsin...

ben yıldız içinde beşyüz alıyım nevocum gün içinde bir kısım sana niyetlenir okurum bir kısım
yıldız için kendi aldıklarımı bitirdikten sonra eksik kalırsa tekrar alırım

buydu liste canım sıra bulutta sonra yıldız canıma.s

4444 salat-ı tefriciye okunulacakların listesi.

rabbim sana açılan ellerimizi dualarımızı reddetme... Bu arkadaşlarıma hayırlı evlatlar ver rabbim...

1. Nevbahar................
2. Bulut......................
3. yıldızazeri.................
4. Sevdanehri..............
5. iipekk......................
6. kedersiz........
7. fsdedp.....................
8. umudunukaybetme....
9. mcl..........................
10.zuga........................
11.jollita...................
12.s.tuğba....................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…