- 22 Temmuz 2009
- 2.676
- 109
- 688
yanlış anlama olmasın herkes tedavi sürecinde olduğu için aynı anda iki kişi dedim
sonuçta günde 100 yerine 200 okuyup iki kişiye okunabilir veya aynı anda bir kısmımız birine diğerleri birine de okuyabilir
ya kizlar bende okuayacak tim vallah allh sizi inandirsin misafir geldi
onlarla ilgilenmem lazim
ama ilk firsatta okumaya calisacagim
duru, sibel hoşgeldiniz
kızlar sayı çok önemli eksik veya fazla olmicak ya. o yüzden de aşağıdakilerden başka kimse yok dimi
nurcan
ipek
seyhan
jolita
ümmühan
esra
meyra
gül...bendeniz
adımı da öğrendiniz bu arada
bende iyiyim canım yuvarlanıp gidiyoruz işte kaydirigubbakcemile3
acaba o adresten bizde evlilik takvimi yapabilirmiyizbilmiyorumkismile
haklısın tatlım sen de haklısın...şu an 2 grup çıkar mı acaba...çalışanlar hariç bi grup çıkarabilirsek olur...
nevomm unutmadan söyleyeyim bende prengl var eğer bulamazsan veririm sana canım
herkesin durumu aynı değil biliyorum kimseyi zorlamak istemiyorum ama hızlı olması açısından dedim çünkü herkes tedavi sürecinde bulutun tedaviside başlamak üzere mesela genede sizler bilirsiniz karışık olur diyosanız sırayla gideriz
ama eğer iki kişiye okuyacaksak bugün diğer kişiyede okumamız lazım çünkü bu dua cuma günü başlanıyor
GÜnaydın kızlar... Mutlu gÜnler... Hayırlı cumalar... Dualarımıza bu gÜn baŞlıyoruz dımı...
kedersizim bence güzel bi liste yaparsak okucak arkadaşlarla herkesi paylaştırırsak yardıma bile gerek kalmaz neyse çok ısrarcı oldum galiba güle güle canım işini bitir gel
aah canıımmm sen bitanesin . bakalım sakla onu bulamazsam alırım inşallah...opuyorumnanaktan
4444 salat-ı tefriciye okunulacakların listesi.
rabbim sana açılan ellerimizi dualarımızı reddetme... Bu arkadaşlarıma hayırlı evlatlar ver rabbim...
1. Nevbahar................
2. Bulut......................
3. yıldızazeri.................
4. Sevdanehri..............
5. iipekk......................
6. kedersiz........
7. fsdedp.....................
8. umudunukaybetme....
9. mcl..........................
10.zuga........................
11.s.tuğba....................
çok acil tedaviye başlıyacaklar için sıralamayı değiştirebiliriz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?