Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

umutla bekleyen listesi...

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM..
bulut........................18/01/2010
jollita.......................28/01/2010
kedersiz...................03/02/2010
sevdanehri................07/02/2010
iipekk34...................11/02/2010
nevbahar..................??
azeri yıldız................??
umudunukaybetme....??
ftsedp.......................??
mcl...........................??
tuyaneda...................??
ersu..........................??

çifter çifter gelecek bebişler inşallahhhh

yeni arkadaşlar sizde yazın adet tarihiniziii eklyelim siziii sonra hamile kalınca sevindirin biziiiiii

nevbahar sırada bulut varmış listede seninle birlikte ona okumamız lazım yaptığın listeyi
bulut olarak düzelt canım

yeni liste

nevo için
kedersiz....500
ipek..........500
sevda........500
jolita..........500
bulut.........500
etipuf........500
meyra.......500
gül (nevo)...944

ümmühan (bulut) için
nevo......500
kedersiz....
ipek.......500
sevda........
jolita..........
bulut.........
etipuf........
meyra.......

sadece okuyabilecek olanlar bilgi versin bakalım ne çıkacak..

Son düzenleme:
günaydın canlarım..cumanız mübarek olsun..rabbime açılan ellerimiz geri çevrilmesin dualarımız kabul olsun....
kızlar fark etmez ..yıldıza okuyalım...gülle beraber ..çünkü oda başladı tedaviye....birdahaki cumada bana niyetleniriz....

birde bence bir cumadan diğer cumaya bir tek kişiye okusak daha iyi olur...birde biliyorsunuz yasin okumakta daha sevapmış..bence GÜL arkadaşımıza salavatı birde 41 yasin okuyalım...siz bence yasinleri paylaştırın...

:roflol: :roflol: karar verelim kızlar liste devamlı değişiyo
nevom birde illa bugün okumak lazımmı yarın başlasam olurmu mesela

tamam canım bozmayalım ben senin için 500 bulut için 500 aldım ben bugün bulutada başlıyorum
bunlar bitince eksik kalanlarada yardım ederim

kuran okumayı bilen arkadaşlar yazarlar ...ona göre sayı dağıtırz...mesela ben biliyorum...dünürüm biliyor...diğerleride yazarsa gün içinde paylaşırız....7 gündede rahatlıkla biter.....

canım ersu ve selin diye bi arkadaş var onları da ekler misin

sevdan sen niyetini al gül için....bir tanede olsa okumaya çalış...kızlar yasin okumayı kabul etmiyormusunuz....

eğer kızlar yasin okumayı kabul etmiyorsanız...o zaman YILDIZ arkadaşımız için okuyalım salavatı..çünkü o tedavide ben daha adet bile görmedim...inşallah da görmem..

hayır canım 41 yasin..okumak çok iyiymiş...bizim hocamız söylemişti..niyetini alıp okuyacakmışsın...mesela ben 10 tanesini okurum ...geriye 31 tane kalıyor....

kızlar ben gönüllü olarak yıldıza veriyorum....sıramı ona okuyun önce....
BAHAR canım ben senin için yasinde okuyacağım kimse kabul etmedi yasin okumayı..

hayır canım 41 yasin..okumak çok iyiymiş...bizim hocamız söylemişti..niyetini alıp okuyacakmışsın...mesela ben 10 tanesini okurum ...geriye 31 tane kalıyor....

anladım canım
ben zaten şu an okuyamam malum hastayım...
yasin de girerse araya iki kişi için hem tefriciye hem yasin ağır olur canım
biz neyse de arkadaşlar çalışıyo..

kızlar ben gönüllü olarak yıldıza veriyorum....sıramı ona okuyun önce....
BAHAR canım ben senin için yasinde okuyacağım kimse kabul etmedi yasin okumayı..

tamam canım benim listeyi yıldız olarak değiştiriyorum
yasini de topluca niyet edip okusak olmaz mı acaba
hepimizin ismine....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…