Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

onun için diyorum bharım bir kişiye okunsun ...diğer cumaya kadar iki kişiye değil..
mesela sana okuyalım bu hafta...hem salavat hemde yasin ...diğer hafta başkasına ..öyle olur canım..

4444 salavat-ı tefriciyye listesi

nevo için
kedersiz....500
ipek..........500
sevda........500
jolita..........500
bulut.........500
etipuf........500
meyra.......500
gül (nevo)...944

yıldız için
nevo......500
kedersiz....
ipek.......500
sevda........
jolita..........
bulut.........
etipuf........
meyra.......
yıldız........

sadece okuyabilecek olanlar bilgi versin bakalım ne çıkacak..

1. Cuma = gÜl = 41 yasın =salavat
2. Cuma= ÜmmÜhan=41 yasın =salavat
3. Cuma=yıldız=41 yasın=salavat
4. Cuma=kım tedavıye baŞlıyacaksa baŞlayan olmazsa ısteyen kımseye

bÖyle bÖyle devam ederız...kızlar ..
Bılıyorsunuz yasın okumakta Çok sevap...duaların kabulÜ ıÇın....

onun için diyorum bharım bir kişiye okunsun ...diğer cumaya kadar iki kişiye değil..
mesela sana okuyalım bu hafta...hem salavat hemde yasin ...diğer hafta başkasına ..öyle olur canım..

canım ben de diyorum ki böylesi ağır olur.
çalışan arkadaşlar var sonuçta...
yasin çok önemli bi sure tabi...
benim için değil de isteyen hepimiz için 1 kere okusun..

ben yasin okurum ama şu kadar okurum bu kadar okurum diyemem çünkü akşam eve gidince
yemek o bu derken çok çabuk zaman geçiyo söz verip yapamamak beni rahatsız eder ama olsun oku ,
okuduklarını bildir derseniz okurum salavat tek kişiye olsa bile ben yasin için sayı veremem sizide zorda bırakmak istemem

aynen bende canım yasin abdestli okuması gereken ve kapalı şekilde okunması gereken ve baya bir zaman ayırmak gereken bir olay.bende eve git yemek iş güç derken zaman geçiyo haftasonu malum temizlik yada ziyaretle geçiyo o yüzden bende söz veremem yasin için şu kadar okurum diye :bbo:

Tamam o zaman kızlar gÜl ıÇın bugÜn baŞlıyoruz salavatı tefrıcıyeye ..artık yasınlerıde kım ne kadar okuya bılırse dıyelım...perŞembe gÜnÜ her kes okuduĞunun sayısını verır...cumaya kadarda tamamlarız...yok olmaz dersenız.. Sızın canlarınız saĞolsun...dedıĞınız gıbı yaparız...

4444 salat-ı tefriciye okunulacakların listesi.

rabbim sana açılan ellerimizi dualarımızı reddetme... Bu arkadaşlarıma hayırlı evlatlar ver rabbim...

1. Nevbahar................
2. Bulut......................
3. yıldızazeri.................
4. Sevdanehri..............
5. iipekk......................
6. kedersiz........
7. fsdedp.....................
8. umudunukaybetme....
9. mcl..........................
10.zuga........................
11.jollita...................
12.s.tuğba....................
13.ERSU.....................
14.Selin30...................

bulutum bence yasini isteyen kendi okusun yakınlarına söylesin o salavat gibi değil ben şu anda fatura işlerken bir yandan da okuyorum kağıda çizik atıyorum yasin konusunda kendimden emin değilim canım mahçup olmak istemem malum kişisel ibadetlerimizde var akşamları bazen onları bile aksattığım oluyo

aslında bu listeye ismini yazdıran bütün arkadaşlarımız okuyanlar listesine de adıı yazdırsa
her şey çok daha kolay olur

Tamam ıpeĞım..ben gÜl ıÇın 500 tane salavat okuyacaĞım..yıne onun ıÇın nıyetlenıp okuya bıldıĞım kadar okurum yasın...
Şımdı Çıkmak zorumdayım bu gÜn cuma sohbetımız var oraya gıdeceĞım...rabbım dualarımızı kabul etsın...eĞer deĞıŞıklık olursa haberdar edersınız benı...

nevbaharım şimdi kesinleştirelim ben ona göre okumaya devam edeyim sadece sanamı okunuyo
yoksa sana ve yıldızamı son kararımız ne

kim bu duayı cuma günü hangi vaktide 100kez okursa duası kabul olur

lailahe illa ente ya hananü yamenanü yabediussemavati velardı yazel celali vel ikram.

kızlar 1 kez bile olsa okuyun derim. tam zamanı şimdi. ismi azam duasıdır hem de...

slm kizlar ben gesmisi okuyup geldim heralde dualarin sayisi bu haftalik tamamlandi
benoncelikle kendimi durumumu anlatim
ben tedavi icin turkiyeyeye gelecegim icin calismam gerekiyor ve is buldukcada calisiyorum calistigim isler mecburi oldugu icin zor islerde calisiyorum
bunun yanisira gelen gidenmisafirlerim cok oldugu icnde bazen misafirler yatilida geliyorlar fazla elime firsat gecmiyor
ama gecerrktende okumak istiyorum kizlar size soracagim ilk soru
bu cumadan gelecek cumaya kadar mi okumamiz lazim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…