Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

maalesef herşey kolay olmuyo işyerinde sandıığınn gibi :umursamaz: neysee uzatmaayalımm

ipeğimm hoşgeldinn canım benimm nassınnn bakalımm sabah karşılaşamadıkk

dün ipekle konuştum hepinize selamları varr ..kendini çok iyi hisediyormuş çok umutluu bu sefer güzel hişeyler hisediyorum dedi inşallah sonucuda güzel olur arkadaşımızın
inşallahhh:Saruboceq:

bizim tubiş uzun uzun yazıyo
yohsamm veda mektubumu yazıyo bizee ohaoldumsmile ohaoldumsmile ohaoldumsmile ohaoldumsmile

selam kızlar aynanın önünebilgisayarı koydum bir de tabure aldım dayanamadım geldim
sevdam çok şükür iyiyim sen nasılsın bende faturalı hat var ama bende sizleri rahatsız etmekten korkuyorum onun için aramadım kedersin eşi erken geliyo senin işler yoğun oluyo onun için çekniyorum ama hep aklımdasınz allahtan eşim bir kısım alaağını tahsil edebilde modem aldık

tubişim okadann çok şey yazmışsınki hangisine cevap vereceğimi şaşırdımmm ..mağazadan çıkmışsın keşke çıkmsaydın diyecem ama bebkleri görürp dayanımıyormuşsun haklı olarak ne diyeyim hayırlısı olsun .inşallah banka için mülaktan geçersin canım ..canım eğer ayeti okumak istersen sevdada alabilirsin birazını ne kadar çok kişi okusa okadar iyi olur..

tuğbişimm gıı aklından geçenn ne merak ettimm bakk kaydirigubbakcemile3
ya bu yumruta akını bizim etipuf hamile kaldığım ay yapmıştı bizim komşunun annesi falanda söylemişti benimde aklıma yattı bu ay deniyeyim dedim..
demek iş yerinde 2 gün çalıştıjn hayırlısı olsun canımm banka olur inşallahhh

naber şekerler nasılsınız ben biraz durgunum bugün kocacım angaraya gitti polis otosu gelcekmiş 13 arkadaş gittiler 2 3 gün yok yapayalnız hisseidyorum kendimi korkuyorumda açıkcası
allah korusun ortalık karışık bu otolar gelirken yolda başlarına bişey gelmez inşallah rabbim canımı almadan ömrümün,kocamın acıını göstermesin bana
akşama amca kızı gelcek yanımda kalmaya ev şi yapılcak yemek yapılcak bi girip bakayım ddim hanım sultanlara

ohhh iyi yaptınn canımmm hoşgeldin tekrardannn

yok canımm kesinlikle rahatsız olmam aksine mutlu olurumm :lepi: artık desene akşam muhabbetine sende katılıcannn süperrrr :lepi: ama bu araalr çok kalmak yok pc başında taammı laelaelaelaelae

aklına kötü şeyler getirme bacımm 3 gün kısa bir süre tez gitsin gelsin ..biz varız yaa seni yanlız bırakmayız amca kızı gelmesede olurdu neysee .yarın akşam msn eye gelmeyi unutma benimki maça gidecekk :lepi:
canım bu arada haket sende al şu preseedi yurtdışında bir arkadaş varmış(kk üyesi ) banada o göndermişti daha uygun fiyata geliyo

Son düzenleme:
yok canımm kesinlikle rahatsız olmam aksine mutlu olurumm :lepi: artık desene akşam muhabbetine sende katılıcannn süperrrr :lepi: ama bu araalr çok kalmak yok pc başında taammı laelaelaelaelae
akşam muhabetine geleceğinide kim söyledi.sor bakalım eşi bırakacakmı :mymeka:

tuğbiş canım öle düşünme sen duanı et 3 gün sonra sağ sağlim eşin gelecek merak etme canım benimm

bizim tubiş uzun uzun yazıyo
yohsamm veda mektubumu yazıyo bizee ohaoldumsmile ohaoldumsmile ohaoldumsmile ohaoldumsmile
rüyanda görürüsün o mektubu
canımm ipemmm nassın ablacım nasıl hissediyosun ama dikkat et ablam ya ne o öyle pc kaldırıyon eğiliyon doğruluyon bi kaç gün kalmış hadi hayırlı haberler alalım inşallah
evet nurcik çıktım iyide yaptım işyeri sahibi yani bayilliği alan adam çok kafama yatmadı fırlama gibi bişeydi birde duygusal düşünücek olursak evet dayanamıyodum bebeleri görünce hayırlısını diliyorum
sevoo kaçtane var sende paylaşalımmı gııı
inşallah faydasını görürsün bendemi denesem kız du kocam gelsinde senden ayrıntılarını öğreneyin adetten kaç gün sonra yapılmalı yapıldıktan sonra fik fik süresi vsöğreniyimde deneyem bakalım bu preseed de kafama yatıyo aslında ama
nurcaaaaaaaaaaaaaaaan
preseedi kim 45 e getittiriyomuş gıı süleyiver bakem

akşam sohbetlerine katılmama eşim izin vermeyebilir ikimizde evdeyken
net sadee işimiz varsa açılıyo biraz uyuz bi aileyiz biz yanlız bazen spora geç gidiyo o zaman gelirim

neden gelmesinn gelirrr artık eşide bizi tanısınn kaç yıllık arkadaşızzz bıraksın böyle tutumu bize karşıı alsanaalsanasmile hem ipeğimm ikna ederrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…