lafı soktunn sendee eferim sana boshayallersmilemaalesef herşey kolay olmuyo işyerinde sandıığınn gibi :umursamaz: neysee uzatmaayalımm
ipeğimm hoşgeldinn canım benimm nassınnn bakalımm sabah karşılaşamadıkk
inşallahhh:Saruboceq:dün ipekle konuştum hepinize selamları varr ..kendini çok iyi hisediyormuş çok umutluu bu sefer güzel hişeyler hisediyorum dedi inşallah sonucuda güzel olur arkadaşımızın
yaniiii sınavına girdinn dimi datlum nasıl geçtii sınavvvvv
sınav kolaydı iyi geçti ama zaten önemli olan mülakatmış o zormuş bebem bakalım
nann bebemm hemencik başladın mıı anlat hele biiiiiiiiii nere işe gidiyonm
cmts görüşme yaptık pazar annem,i kuzeni gönderdikten sonra swaar 3te gittim arkadaşlarla tanıştım yapılacaklarla ilgili konuştuk ama kısa sürdü girdiğim yer KANZ bebe giyim mağazasıydı yönetici olarak alındım toplam 5 personel vardı iş ve şartları iyiydi ama iki gün sürdü çalışmam neden dersen içim kaldırmadı satte 10 bebek geliyodu baktıkça ağlayasım geliyodu birde iş sahibi çok hoşuma gitmedi oda çıkmama vesile oldu akşam konuştum iki günlük paramı alıp çıktım şimdi bankayı bekliyorum hayırlısı bakalım
inşallah müjdeli haberle topik yerinden sallanır ayy heyecan sardı her yanımı annaaammhihoyyyt:dilcikar:
haa aklıma gelmişken cumartesi ipeğin test günü inşallahh bebişin tutunmuştur annesine ,dünyanın en güzel haberini alır o günn :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
hayırdır nireeAllah korusun ipeğin sonucu negatif olursaa beni uzun zaman göremiyeceksiniz zatii :sinifsinif:
o niyekiCADIARZU
hiç kendini söleme sakın komiklik konusunda sen bizi geçiyosun köylü kızı kezban rolünlehımm olabilir CADIARZU
evet esra akşamları msnde de buluyoruz sevdayla, bide tubiş oldumu daha keyifli oluyo ..gülmekten karnıma ağrılar giriyo tubişimi tam bir çatlak yaa o kadar komik yazıyoki (tabi bunu gülelim diye yapıyo) sevdanın da ondan eksik kalır yanı yok yani
oooş geldin bea nasıl geçti tatil ooh sıfır kafasındır şimdi deşarj olmuş rahatlamış ayy içim eridiceeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ben geldiimmmmmm akide şekerleriiiimmmmmm
sabahtan beri yoğundum şimdi yemeğe gidiyom gelicem yineeeeeeeeeee mucukksssssss
bitirmişsiniz ya banada bırakırdı insan zıcık beaa üzüldüm valla:çok üzgünüm:kızlarr dünürümle msn de konuştukk güzel bir önerisi var her hafta bir arkadaşımız için 313 tane ayetel kürsi okuyp cuma günü duasını yapıcaz ..bende hemen bugün ipek arkadaşımız için başlıyalım dedim ..almak isteyen arkadaşlar kaç tane almak istediğini yazarsa liste yapıcam ,ben şimdilik 50 tane alıyorum
Slm bende geldim bugun tüp bebek transferimin sekizinci günü dua edin arkadaslar bende hamiş olayım( inş rabbim isteyen herkese versin ..
45 mi ohaoldumsmilenerde kim getittiriyo bende istiyorum lütfeeeenkısss nurcik yengee ne dıyecemm bakk şimdii banaaa preseed ben 160 lıraya sıpariş ettim vee senın kıbele dedıgın arkadasın varyaa o yınee geıttıtırıyomuşşş 45 lırayaaa yaaaaaa ne kazıklandımm baksanaaa
inşallah durucumm inşallahhh bu hafta hamama da gidicem yumruta akını sürücemm bakalımm
nereneee sempatiksalakcinni
nasıl işlevi neki bilmiyorumkismile
kazen bir topik açmış kimler neye göre ceza alıyor diye ..daha önce banlanalarda biz haksız yere ban yemizşi demişler (kk nın popüler isimleri bunlar ) kazende sinirlenmiş ..neyse biz ayağımız denk alalmımda sengözlerimebaksanab
ismini yazsana merak ettim topiği gıı
he heeeey şılak ve şılak hemide hamamda ayyy canım çekti beaa:kedi:he laaa keşke beraber gitseydik sen bana ben sana sürerdik sonrdaa şlak şlak olurdukk :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: (anladın sen onu)
hadi hayırı olsun cicikomkıslarr benimm kociş artıkınn üniversitelii dün kaydımızı oldukk açık öğretim halkla ilişkiler okuyacak hayırlısı olsun bakalımm
heç sorma ıslattım korkudan gııtubişimmm sana sesleniyorumm cabıkk çık yukarııı yanına gelirsemm seni yerimm öcüüüüüüüüüüü korktun mu gıı:))
o öyle değil taammı ellerim buz gotüm garpuz gib,n derler senin kasaya ben başka bişey buldum oku bakbende üşüyorum ayağımda çorap olmasın arağmen ayaklarım buz gibi dötüm karpuz gibi :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
ohooo gote bak gote
koy sepete
sığmadıysa
al götür memlekete
ZÖNKsempatiksalakcinninoliy la memeler filan ayy müstehcen muhabbetlerede bayılırım hanii ama saati değil leyn :kedi:
benim aklıma gelen varya aklınızın ucundan geçmez hatunlar sempatiksalakcinnidoğru demişş benimde aklımaa azgın hatun geliyoo :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
aney gitti ya bi gece kaldı zaten sonrada antalyaya geçti:çok üzgünüm:annişi gitmemişmiydi onun :uhm:
:dilcikar::dilcikar::dilcikar:sevda kaldık senle başbaşa tubişi saymıyorum ruhsuz gibi aşağıda duruyosempatiksalakcinni
ohhh iyi yaptınn canımmm hoşgeldin tekrardannnselam kızlar aynanın önünebilgisayarı koydum bir de tabure aldım dayanamadım geldim
sevdam çok şükür iyiyim sen nasılsın bende faturalı hat var ama bende sizleri rahatsız etmekten korkuyorum onun için aramadım kedersin eşi erken geliyo senin işler yoğun oluyo onun için çekniyorum ama hep aklımdasınz allahtan eşim bir kısım alaağını tahsil edebilde modem aldık
selam kızlar aynanın önünebilgisayarı koydum bir de tabure aldım dayanamadım geldim
sevdam çok şükür iyiyim sen nasılsın bende faturalı hat var ama bende sizleri rahatsız etmekten korkuyorum onun için aramadım kedersin eşi erken geliyo senin işler yoğun oluyo onun için çekniyorum ama hep aklımdasınz allahtan eşim bir kısım alaağını tahsil edebilde modem aldık
aklına kötü şeyler getirme bacımm 3 gün kısa bir süre tez gitsin gelsin ..biz varız yaa seni yanlız bırakmayız amca kızı gelmesede olurdu neysee .yarın akşam msn eye gelmeyi unutma benimki maça gidecekk :lepi:naber şekerler nasılsınız ben biraz durgunum bugün kocacım angaraya gitti polis otosu gelcekmiş 13 arkadaş gittiler 2 3 gün yok yapayalnız hisseidyorum kendimi korkuyorumda açıkcası
allah korusun ortalık karışık bu otolar gelirken yolda başlarına bişey gelmez inşallah rabbim canımı almadan ömrümün,kocamın acıını göstermesin bana
akşama amca kızı gelcek yanımda kalmaya ev şi yapılcak yemek yapılcak bi girip bakayım ddim hanım sultanlara
akşam muhabetine geleceğinide kim söyledi.sor bakalım eşi bırakacakmı :mymeka:yok canımm kesinlikle rahatsız olmam aksine mutlu olurumm :lepi: artık desene akşam muhabbetine sende katılıcannn süperrrr :lepi: ama bu araalr çok kalmak yok pc başında taammı laelaelaelaelae
rüyanda görürüsün o mektububizim tubiş uzun uzun yazıyo
yohsamm veda mektubumu yazıyo bizee ohaoldumsmile ohaoldumsmile ohaoldumsmile ohaoldumsmile
canımm ipemmm nassın ablacım nasıl hissediyosun ama dikkat et ablam ya ne o öyle pc kaldırıyon eğiliyon doğruluyon bi kaç gün kalmış hadi hayırlı haberler alalım inşallahselam kızlar aynanın önünebilgisayarı koydum bir de tabure aldım dayanamadım geldim
evet nurcik çıktım iyide yaptım işyeri sahibi yani bayilliği alan adam çok kafama yatmadı fırlama gibi bişeydi birde duygusal düşünücek olursak evet dayanamıyodum bebeleri görünce hayırlısını diliyorumtubişim okadann çok şey yazmışsınki hangisine cevap vereceğimi şaşırdımmm ..mağazadan çıkmışsın keşke çıkmsaydın diyecem ama bebkleri görürp dayanımıyormuşsun haklı olarak ne diyeyim hayırlısı olsun .inşallah banka için mülaktan geçersin canım ..canım eğer ayeti okumak istersen sevdada alabilirsin birazını ne kadar çok kişi okusa okadar iyi olur..
inşallah faydasını görürsün bendemi denesem kız du kocam gelsinde senden ayrıntılarını öğreneyin adetten kaç gün sonra yapılmalı yapıldıktan sonra fik fik süresi vsöğreniyimde deneyem bakalım bu preseed de kafama yatıyo aslında amatuğbişimm gıı aklından geçenn ne merak ettimm bakk kaydirigubbakcemile3
yoh demem şimdi msn de sülerim
ama benim aklıma gelen ne şılak ne azggoın nede benzeri dodakların uçuklar bebeim
ya bu yumruta akını bizim etipuf hamile kaldığım ay yapmıştı bizim komşunun annesi falanda söylemişti benimde aklıma yattı bu ay deniyeyim dedim..
demek iş yerinde 2 gün çalıştıjn hayırlısı olsun canımm banka olur inşallahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?