Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

yaneee tahmin edebiliyorumm benimde eşimin göğsü öle olsa hiç kalkmamm gııı erkek olsam ben varya kıslarr yandıydıııı
yoksa topik kapanacakk eccik daha açılırsa konu ben başka yerlere getirecemm totom)

sevda kaldık senle başbaşa tubişi saymıyorum ruhsuz gibi aşağıda duruyosempatiksalakcinni

A.scanım
hatice bu sabah dediki eğer ezbere okunursa şart değilmiş ama bakıp okursan abdest almak lazımmış

ya canim ben ezbere bilmiyorum
zaten hic kalmamis herkes almis bende yeni birine okunana kadar ezberlim
ama canim kuranikerimden okumayacagiz bilgisayardan okuyacagiz belki o zaman abdest sorun olmaz diye dusunuyorum ama yinede bilmiyorum

ya canim ben ezbere bilmiyorum
zaten hic kalmamis herkes almis bende yeni birine okunana kadar ezberlim
ama canim kuranikerimden okumayacagiz bilgisayardan okuyacagiz belki o zaman abdest sorun olmaz diye dusunuyorum ama yinede bilmiyorum
canım abdest almak çokmu zor ??

kızım benim soruşum işte çalışırken okurum diye daha fazla alırım ozaman diye alsanaalsanasmile sizede iyilik yaramıyo lmaz: sabahtan akşama kadar evde olsam senin gibi oooo ne varkii bunda okumaya :umursamaz:

kızım benim soruşum işte çalışırken okurum diye daha fazla alırım ozaman diye alsanaalsanasmile sizede iyilik yaramıyo lmaz: sabahtan akşama kadar evde olsam senin gibi oooo ne varkii bunda okumaya :umursamaz:
bahane çok dimii :mymeka:iş yerinde su yokmu lmaz:
yoksaa makyajınmı bozulur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…