Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

tubişim kibele diye bir arkadaş var bana 1_5 sene önce göndermişti.. ozamanlar türkiyeye döneceğim dahada kimseye gönderemem demişti .ama fatoş bugün gönderiyormuş yine dedi bilmiyorumki

tuğbişimm 50 tane var bende istersen 25 tanesini al istersen daha az da alabilirsin ne kadar almak istersen canım sen söle benim için fark etmezz..
gelecek ayda bende sipariş vereyim ozamann yaa presed için ucuza geliyomuş gerçi y.dışından kargo ne kadara geliyo oda var

hatta şuanda çevrim içi
preseed topiğinde çabuk ol
her zaman gelmiyo bildiğim kadarıyla

ya yazdıklarınıza o kadar cecap verdim ne olduysa sayfaya gelmedi sinir bastı
neyse ben çıkıp işlerimi halledem görüşürüz yine ipem yorma kendini pc başında al meyveni uzat ayaklarını otgur ye iç yat ooohhh bebeye şifa olsun

nurcikim yarın akşlam çağru atarsınız gelince okiş

sevoo aklımdan dodaklarını uçuklatacak gwçen düşüncemi yarın akşam msn de sülerim burdan yazarsam kazen amcam kovalar beni mazallah

de hadi ben çıktım canlarımmm öpt

şoklardayımmm ipeeemmmim başına taşmı düştüü yoksammm göbeciğinee bebekmiii kaydirigubbakcemile3

laaa olum nireyee gidiyorsun kankamm kendini gösterecekmişş delikafadulden delikafadulden delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…