Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

kızlar artıkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk buraya bağımlııııııııııııııııııııııııı oldukkkkkkkkkkkkkkkkkkk misafir gelince veya evden çıkınca biran önce buraya gelmek istiyorum çünkü sizler sanalda olsa gerçek dostlarımsınızzzzzzzzzzzzz sizi çok seviyorummmmmmmmmmmmmmmmmmolumunekankayizsmile olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5

açıkça anlatmanız lazım tubiş istediğim resmi albüme koymam için ne yapmam lazım
profilinde albüm ekle diye bi seçenek olması lazım ablam ona tıkla albüm ismi yaz sonra resim ekleye tıkla resiimleri üçlü edkleyebileceğin bi kutucuk gelcek üçlü ekleyince bazen sorun olabiliyor sen tek tek ekliyosun bu arada albü
m hazırlarken özel seçeneğini işaretlemeyi unutma
umarım anlaşılır anlatmışımdır

ahanda bir melikemiz dahaaaaaaaaaaaaa artık sizleri numaralandırmak lazımmmmmmmm karışacaksınız yoksaaaaaaaaa:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

melike1 hamiş olanımız

melike2

sende yeni melikemiz melike3 olllllllllll

yoklamada sonra karışıklık olmasınnnnnnnnnnnnnnn

he walla ha bebem gıı iyi çoğaldık bee ohh kıskanınn sizden bi tane varr

yada kankii resim yüklendikten sonra ,buraya bir ara dönsöz resmi eklemiştin ya öylede koyabilirsin adresi kopyalayım yapıştırıp

na oğlum ne çok konuşmuşsunuz beaa gemişi okumadım 2 sayfa okudum geldimmmmmmmmmmm
haa zenginim gıs ne çok çalışmışım param geldii gelin donburda ısmarlayımm

maşallahh topiğimizinn sessizliği bozulduuu

ipeğimm bende farklı resim ekleme söyleyeyim ozaman gelişmiş cevaptan ekle tuşuna bas oradan gözata tıkla ve pc deki resmini yükle yalnız resim boyutun çok büyük olmasın okadar

Konuyu Toplam 8 Kullanıcı okuyor. (8 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
bynkutluay, bulut83+, KK Pro Üyeiipekk34+, KK Pro ÜyeKedersiz+, melikef, s.tugba+, selsebil, KK Pro Üyesevdanehri54+

nannn kıslarrrrrrrrrr bapıyonuzzzzzzz

kızlaer ben çıktım inşallah ipem albüme eklersinde döndüğümde görmüş olurum nevoyu seni tahmin edemezsin o kadar çok merak ediyorumki pufidik ve duruyuda tabiki boshayallersmile
haden allaha emanetsiniz güzeller opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

görüşürüzz bebemm çok öptümm yorma kıss kendiniii

tuğbişim hoş buldukkkkkkkkk.....eeeeeeee artık bu gece kaynatırsınız artık...kocişinde hayırlısıyla gidip gelmek nasip olsunnnnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…