profilinde albüm ekle diye bi seçenek olması lazım ablam ona tıkla albüm ismi yaz sonra resim ekleye tıkla resiimleri üçlü edkleyebileceğin bi kutucuk gelcek üçlü ekleyince bazen sorun olabiliyor sen tek tek ekliyosun bu arada albüaçıkça anlatmanız lazım tubiş istediğim resmi albüme koymam için ne yapmam lazım
inşallahhh:Saruboceq:
yaniiii sınavına girdinn dimi datlum nasıl geçtii sınavvvvv
sınav kolaydı iyi geçti ama zaten önemli olan mülakatmış o zormuş bebem bakalım
nann bebemm hemencik başladın mıı anlat hele biiiiiiiiii nere işe gidiyonm
cmts görüşme yaptık pazar annem,i kuzeni gönderdikten sonra swaar 3te gittim arkadaşlarla tanıştım yapılacaklarla ilgili konuştuk ama kısa sürdü girdiğim yer KANZ bebe giyim mağazasıydı yönetici olarak alındım toplam 5 personel vardı iş ve şartları iyiydi ama iki gün sürdü çalışmam neden dersen içim kaldırmadı satte 10 bebek geliyodu baktıkça ağlayasım geliyodu birde iş sahibi çok hoşuma gitmedi oda çıkmama vesile oldu akşam konuştum iki günlük paramı alıp çıktım şimdi bankayı bekliyorum hayırlısı bakalım
inşallah müjdeli haberle topik yerinden sallanır ayy heyecan sardı her yanımı annaaammhihoyyyt
hayırdır niree
o niyekiCADIARZU
hiç kendini söleme sakın komiklik konusunda sen bizi geçiyosun köylü kızı kezban rolünle
oooş geldin bea nasıl geçti tatil ooh sıfır kafasındır şimdi deşarj olmuş rahatlamış ayy içim eridi
bitirmişsiniz ya banada bırakırdı insan zıcık beaa üzüldüm valla:çok üzgünüm:
45 mi ohaoldumsmilenerde kim getittiriyo bende istiyorum lütfeeeen
inşallah durucumm inşallahhh bu hafta hamama da gidicem yumruta akını sürücemm bakalımm
nereneee sempatiksalakcinni
nasıl işlevi neki bilmiyorumkismile
kazen bir topik açmış kimler neye göre ceza alıyor diye ..daha önce banlanalarda biz haksız yere ban yemizşi demişler (kk nın popüler isimleri bunlar ) kazende sinirlenmiş ..neyse biz ayağımız denk alalmımda sengözlerimebaksanab
ismini yazsana merak ettim topiği gıı
hayırlısı olsun aplacım kendini nerde iyi hissedeceksenn orada çalış aplam seni yıptarmasın kafanı dağıtsın anamm gitti miş ancınn gıı erkekn ditmişş inşalahh banka hayır olur bebemmhe heeeey şılak ve şılak hemide hamamda ayyy canım çekti beaa:kedi:
hadi hayırı olsun cicikom
heç sorma ıslattım korkudan gıı
o öyle değil taammı ellerim buz gotüm garpuz gib,n derler senin kasaya ben başka bişey buldum oku bak
ohooo gote bak gote
koy sepete
sığmadıysa
al götür memlekete
ZÖNKsempatiksalakcinninoliy la memeler filan ayy müstehcen muhabbetlerede bayılırım hanii ama saati değil leyn :kedi:
benim aklıma gelen varya aklınızın ucundan geçmez hatunlar sempatiksalakcinni
aney gitti ya bi gece kaldı zaten sonrada antalyaya geçti:çok üzgünüm:
:dilcikar::dilcikar::dilcikar:
ayy beebm hayırlsıyla gitsin gelsin inşalahh kurban oluğum acılarını göstermesinnnnaber şekerler nasılsınız ben biraz durgunum bugün kocacım angaraya gitti polis otosu gelcekmiş 13 arkadaş gittiler 2 3 gün yok yapayalnız hisseidyorum kendimi korkuyorumda açıkcası
allah korusun ortalık karışık bu otolar gelirken yolda başlarına bişey gelmez inşallah rabbim canımı almadan ömrümün,kocamın acıını göstermesin bana
akşama amca kızı gelcek yanımda kalmaya ev şi yapılcak yemek yapılcak bi girip bakayım ddim hanım sultanlara
presedd ile ilgili bir topik var canım burası işte burda anlatıyo uzun uzun yazmıyım dedim :)) http://www.kadinlarkulubu.com/gebelik/222939-preseed-kullananlar.htmlpreseed ne oluyor arkadaşlar nasıl bişey o napıyorsunuz benide bilgilendirirmisinz
ahanda bir melikemiz dahaaaaaaaaaaaaa artık sizleri numaralandırmak lazımmmmmmmm karışacaksınız yoksaaaaaaaaa:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
melike1 hamiş olanımız
melike2
sende yeni melikemiz melike3 olllllllllll
yoklamada sonra karışıklık olmasınnnnnnnnnnnnnnn
kızlaer ben çıktım inşallah ipem albüme eklersinde döndüğümde görmüş olurum nevoyu seni tahmin edemezsin o kadar çok merak ediyorumki pufidik ve duruyuda tabiki boshayallersmile
haden allaha emanetsiniz güzeller opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?