Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

Konuyu Toplam 9 Kullanıcı okuyor. (8 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
sevdanehri54, bulut83, bynkutluay+, iipekk34+, Kedersiz+, melikef, s.tugba+, selsebil

:enbuyukkk:

ImageShack® - Online Media Hosting
ipek apla buraya tıklaaa
browse yazıyorrr oraya tıklaa pvden resmi bul yükle de
yüklensin daha sonra bi kutu geliyo doğrudan link var onun altındaki adresii kopyalaa buraya gelll sarı zarfa tıkla burdaki http:// yazısını sil kopyaladığını yapıştır bu kadarr

Konuyu Toplam 9 Kullanıcı okuyor. (8 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
sevdanehri54, bulut83, bynkutluay+, iipekk34+, Kedersiz+, melikef, s.tugba+, selsebil

:enbuyukkk:

maşalahhhhhhhhhhhh

kanki bütün dediklerini yaptım ama kopyala yapıştır yapamadım ya maus bilgisayardaki mous beeremedim en iyisi ben msn yükledikten sonra bu işi yapayım veya daha kolay yolu varmı bunun

Hoşbulduk dünürümmmmmmmm....keyifler yerinde allah bozmasınnnnnnnnn....

Duayı ne yaptın başka bulabildinmi..ben bulamadım.

benim dediğim gibi yap ozaman ipemm
gelişmiş cevaptan ekle tuşuna bas oradan gözata tıkla resmi yükle resim büyük olmasın yalnızca okadar

Anammmmmm yemek yapma vaktide gelmiş...insan buraya takılınca kalıyorrrrrrrrrrrrrrr ne yapsam acepppppppppppp....

kanki bütün dediklerini yaptım ama kopyala yapıştır yapamadım ya maus bilgisayardaki mous beeremedim en iyisi ben msn yükledikten sonra bu işi yapayım veya daha kolay yolu varmı bunun
hımmm doğrdur abiimnde öyleydi yapamamıştım kopyalamayı bende

kızlar yemek yapmam lazım melikecim bulutcum sizlerde hoş geldiniz ipeği göreyim dedim nasip değilmiş hayırlı günler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…