- 1 Aralık 2009
- 12.435
- 28
- 408
Konuyu Toplam 8 Kullanıcı okuyor. (8 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)Kedersiz, bulut83+, bynkutluay+, iipekk34+, melikef, s.tugba+, selsebil+, sevdanehri54+
ne zamandır böyle kalabalık olmamıştık opuyorumnanaktan
Konuyu Toplam 9 Kullanıcı okuyor. (8 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
sevdanehri54, bulut83, bynkutluay+, iipekk34+, Kedersiz+, melikef, s.tugba+, selsebil
:enbuyukkk:
ben aksinimi söyledim :mymeka:ImageShack® - Online Media Hosting
ipek apla buraya tıklaaa
browse yazıyorrr oraya tıklaa pvden resmi bul yükle de
yüklensin daha sonra bi kutu geliyo doğrudan link var onun altındaki adresii kopyalaa buraya gelll sarı zarfa tıkla burdaki http:// yazısını sil kopyaladığını yapıştır bu kadarr
hoşbuldumm datlummmmmgüle güle tubiş
dünür ,gardaşım hoşgeldiniz
bugünde patronum yok iyikii rahatımm kaydirigubbakcemile3
tuğbişim güle güle canım
ben aksinimi söyledim :mymeka:
bulamadım canım ebrarınkinden alıcam .güzel bir dua onunHoşbulduk dünürümmmmmmmm....keyifler yerinde allah bozmasınnnnnnnnn....
Duayı ne yaptın başka bulabildinmi..ben bulamadım.
hımmm doğrdur abiimnde öyleydi yapamamıştım kopyalamayı bendekanki bütün dediklerini yaptım ama kopyala yapıştır yapamadım ya maus bilgisayardaki mous beeremedim en iyisi ben msn yükledikten sonra bu işi yapayım veya daha kolay yolu varmı bunun
ben senin dediğini anlamadım .gözat seçeneği nerde bulamadım :sm_confused:benim dediğim gibi yap ozaman ipemm
gelişmiş cevaptan ekle tuşuna bas oradan gözata tıkla resmi yükle resim büyük olmasın yalnızca okadar
kolay yemekleri sıralıyım hemen kızartma,melemen ,makarnaa seç beğen kaydirigubbakcemile3Anammmmmm yemek yapma vaktide gelmiş...insan buraya takılınca kalıyorrrrrrrrrrrrrrr ne yapsam acepppppppppppp....
kızlar yemek yapmam lazım melikecim bulutcum sizlerde hoş geldiniz ipeği göreyim dedim nasip değilmiş hayırlı günler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?