Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

bende çok beğendim aplamm gıı maşalahh wallahaa Rabbim bu güsel tabloyuu bebişlerle tamamlasın inşalahhhhhh yüzün çok güsell he gardaşıma katılıyorum kilon falan gayett güsell

silebilirsin kankimm
seni gördüm ya artık gam yemicemkaydirigubbakcemile3
birde şu nevo insafa gelsede gösterse kendini
hoşartık geldiğide yok şirin ile şirine ile ilgilenmekten

oo ben pc ye kopyaladımm eşine şantaj yapacamm kaydirigubbakcemile3 ipekk kendi resmini gösterdi bizeee diyeee kaydirigubbakcemile3

kızlar şimdi daha kiloluyum en son resimler bilgisayarda yok onlardan da gösteriem size ama bugün değil fotoğraf makinasının pili bitmiş çünkü yarın veya öbür gün son halimide gösterem

benceedeee ipemmmm hiçte kiloluuu değilsinn bizler sadece biraz kalıplıyızz ama kilolu değiliz benceee hemm bak seninde yüzün elma tipi zayıf olsan böle güzel olmazsınn kilo bize yakışıyooo olumunekankayizsmile

oo ben pc ye kopyaladımm eşine şantaj yapacamm kaydirigubbakcemile3 ipekk kendi resmini gösterdi bizeee diyeee kaydirigubbakcemile3
bende kopyaladımmm hatıra kalsınn kaydirigubbakcemile3
ilerde lazım olur belkiimmmm kaydirigubbakcemile3
olurda kankim hamile kaldıktan sonra başkaları gibi kaçar belkii öyle bişey yaparsa bu resmini kk daki bütün topiklere dağıtacammm

Son düzenleme:
sevda allaseni ne yapmasın kadına eklentiden resim ekle dedin silemiyo kadın cağız beni aradı yardımcı olamadım çabuk söle nasıl silecek o resmii

silemedin galibaa ipeem edit e basınca gelişmiş düzene bas yine aynı yüklediğpin yere git ve orada sil butonu olacak oradan sil

yazdım nasıl sileceğini canımm
eşinden izinsiz olduğundan değil beceriksizliğindenn kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…