wallaaa benden de maşallahhhhhh çok içten gülümsüyosun allah hep yüzünü güldürsün canım
hamile melike nasılsın dişin geçtimi bebe ne yapıyooooooo
tabiki eşim kanki oha diyorum sana .....size bunun için kendimi göstermiyodum hanımlar
güzlliğim karşısında hasetlenmeyin diye kaydirigubbakcemile3
ben geldiiiim anam ipek gelmiş hoşgeldin güzelcan nasılsın moraller nasıl bu arada menikem ,durucum,yurcanım ,sevdam merhabalaaaar
ilk resimdekine benzemiyor ama eşin ilk resimde bıyıklıydı o yüzden benzetemedimmtabiki eşim kanki oha diyorum sana .....size bunun için kendimi göstermiyodum hanımlar
hoşgeldin aplacımm tatilin bitmiş nasıl geçtii
çok şükür aplacımm geçtii dişim sadece 3 tane antibiyotik içtim bebe iyi çok şükür bübüyoz bakalımm sen nasılsın aplaa
tabiki eşim kanki oha diyorum sana .....size bunun için kendimi göstermiyodum hanımlar
ben geldiiiim anam ipek gelmiş hoşgeldin güzelcan nasılsın moraller nasıl bu arada menikem ,durucum,yurcanım ,sevdam merhabalaaaar
güle güle aplacımm görüşrüzz kendine çok iyi bakkkanki ya hiç bişey yazmadım ne olek şmdi of ya bi iş yapayım dedim yüzüme gözüme bulaştırdım
neyse kızlar ben çıkıyorum çok oldu yarın gelemem annem geliyo haberiniz olsun
yaaa bende görcem nerde resim çabuk söleyin çabuk
bitti sayılı gün bizden çok ege bey gezdiikaydirigubbakcemile3
dişinin geçtiğine sevindim canım bebemizde iyi ohhhh maşallahh canım
ipeeekkk oha lafına çookk güldümmmm:roflol: :roflol: :roflol:
allah mesut etsin canım çok yakışmışsınız
naber melikeeeeeee
kızlar eşim geldii çıkmam lazımmm üzgünümmm :a015:
oyy ben ona kurban olurumm yaa maşallahh fıstığaa
çok saol aplacımm
datlum ya bişey sorcam senin doğumda epidural uyguladılar mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?