Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

wallaaa benden de maşallahhhhhh çok içten gülümsüyosun allah hep yüzünü güldürsün canım

hamile melike nasılsın dişin geçtimi bebe ne yapıyooooooo

hoşgeldin aplacımm tatilin bitmiş nasıl geçtii
çok şükür aplacımm geçtii dişim sadece 3 tane antibiyotik içtim bebe iyi çok şükür bübüyoz bakalımm sen nasılsın aplaa

gerçektende hep resimlerde neşelisin ben seni topikte yazım şekline göre hep ciddi görünümlü kolay kolay gülmeyen tarzın vardır diyodumm ama yanılmışımmm maşallahh hep güll öleee

tabiki eşim kanki oha diyorum sana .....size bunun için kendimi göstermiyodum hanımlar
güzlliğim karşısında hasetlenmeyin diye kaydirigubbakcemile3

kankiii silerken boş bırakmaa bişeyler yaz ..banlıyorlar haberin olsunn ohaoldumsmile

ben geldiiiim anam ipek gelmiş hoşgeldin güzelcan nasılsın moraller nasıl bu arada menikem ,durucum,yurcanım ,sevdam merhabalaaaar

iltifatlarınıza teşşekkür ederim kızlar ..........sevdam aslında ben çok gülerim neşeliyimdir
sadee birden samimi olmaktan ve laubalilikten hoşlanmam ayrıa sizinle de epey gülüyorum

tabiki eşim kanki oha diyorum sana .....size bunun için kendimi göstermiyodum hanımlar
ilk resimdekine benzemiyor ama eşin ilk resimde bıyıklıydı o yüzden benzetemedimm

kanki ya hiç bişey yazmadım ne olek şmdi of ya bi iş yapayım dedim yüzüme gözüme bulaştırdım
neyse kızlar ben çıkıyorum çok oldu yarın gelemem annem geliyo haberiniz olsun

hoşgeldin aplacımm tatilin bitmiş nasıl geçtii
çok şükür aplacımm geçtii dişim sadece 3 tane antibiyotik içtim bebe iyi çok şükür bübüyoz bakalımm sen nasılsın aplaa

bitti sayılı gün bizden çok ege bey gezdiikaydirigubbakcemile3
dişinin geçtiğine sevindim canım bebemizde iyi ohhhh maşallahh canım

ipeeekkk oha lafına çookk güldümmmm:roflol: :roflol: :roflol:
allah mesut etsin canım çok yakışmışsınız

ben geldiiiim anam ipek gelmiş hoşgeldin güzelcan nasılsın moraller nasıl bu arada menikem ,durucum,yurcanım ,sevdam merhabalaaaar

naber melikeeeeeee

kanki ya hiç bişey yazmadım ne olek şmdi of ya bi iş yapayım dedim yüzüme gözüme bulaştırdım
neyse kızlar ben çıkıyorum çok oldu yarın gelemem annem geliyo haberiniz olsun
güle güle aplacımm görüşrüzz kendine çok iyi bakk
yaaa bende görcem nerde resim çabuk söleyin çabuk

sildi maleseff datlumm kaçırdınn

demekkk öleee bende eşinden dolayı zannediyodumm kaydirigubbakcemile3 yanışlmışımmm

hoşgeldinn melike2 :lepi:

oyy ben ona kurban olurumm yaa maşallahh fıstığaa
çok saol aplacımm
datlum ya bişey sorcam senin doğumda epidural uyguladılar mı

aman uyuz karılar hemen sıvıştılar hıh durucum iyiyim nolsun eve geldim dedeciği doyurdum evi bi süpürsem mi diyorumdaha ne yemek yapıcam bilmiyorum fikir verin haydi bana,sevdacım hoşbuldum ne var ne yok buara sende bi performans düşüklüğü seziyorum yanlışsam düzeltin ey ahaliiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…