Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

ipekk aplammmmm Rabbim tamamına erdirsin hayırlısyla inşalahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasib etsinnnnnnnnnn

hoşgeldinizzzzzzzzzzzzz şekerlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
bugünn burası inledii beaa hadinnn gelinnnnnnnnnnnn:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

kevok arkadaşım canım kankimmmm hamileeee :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:

ay maşallah.hadi gözünüz aydın .çok sevindim valla.
kusura bakma başka sayfalara bakıyodum farketmemişim yazını. kaç sayfa il:kedi:erlemişsiniz,neredeyse kadın doğuracak benim yeni haberim oldu.inşallah doğumunada şahit olursunuz.darısı bizlerin başına.

aminnnn inşalahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh:Saruboceq::Saruboceq:

amin canımmm darısı hepimizin başınaaa olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile

gözümüz aydın kızlarr çok sevindim sabahtan beri bakıp çıkıyodum varmı haber diye bi arkadaşımız daha özlemden kurtuldu çok şükür........
:teytey::teytey::teytey::teytey::sm_cool::sm_cool::sm_cool:

Allahhhhhhhhh yandannnnnnnnnnnnnnnnnnnn at at göbecikleriii çalkalaaaaaaaaaaaaaaa yavyummm
ayhh nevomda olsaydııı

saol canımm benimm çok şükürr canımm aminnnnnn inşalahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

gel bacım gelll bugünnn en mutlu günümüz bacımız ,,can dostumuz hamileeeeeeeeeeeee :teytey: :teytey: :teytey:

Rabbime şükürler olsun.... Darısı sizlerin başına en kısa zamanda inşallah.... İpeğim ayağını iyi sürünsünde arkasından tek tek sizlerinde haberlerini alalım....

:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

:sm_cool::teytey::dance::teytey::sm_co:dance::hooray::dance::teytey::dance::smiley-cool::sm_cool::hoorayl::teytey::hooray::dance:

şunlara bakınn kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…