gel bacım gelll bugünnn en mutlu günümüz bacımız ,,can dostumuz hamileeeeeeeeeeeee :teytey: :teytey: :teytey:bende tuttum halayın ucundan nurcanumm
kevok arkadaşım canım kankimmmm hamileeee :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:
ay maşallah.hadi gözünüz aydın .çok sevindim valla.
kusura bakma başka sayfalara bakıyodum farketmemişim yazını. kaç sayfa il:kedi:erlemişsiniz,neredeyse kadın doğuracak benim yeni haberim oldu.inşallah doğumunada şahit olursunuz.darısı bizlerin başına.
amin canımmm darısı hepimizin başınaaa olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile olumunekankayizsmileay maşallah.hadi gözünüz aydın .çok sevindim valla.
kusura bakma başka sayfalara bakıyodum farketmemişim yazını. kaç sayfa il:kedi:erlemişsiniz,neredeyse kadın doğuracak benim yeni haberim oldu.inşallah doğumunada şahit olursunuz.darısı bizlerin başına.
gözümüz aydın kızlarr çok sevindim sabahtan beri bakıp çıkıyodum varmı haber diye bi arkadaşımız daha özlemden kurtuldu çok şükür........
:teytey::teytey::teytey::teytey::sm_cool::sm_cool::sm_cool:
gel bacım gelll bugünnn en mutlu günümüz bacımız ,,can dostumuz hamileeeeeeeeeeeee :teytey: :teytey: :teytey:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?