Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

ayy çok şükür yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
:sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:

ayy çok şükür ya kurban olduğuma şükürler olsun ayyy uçmuşlardırr şimdii anam salya sümük oldumm beaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
bende burda öyleyimmmmmm mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben bir yanım çok sveindi bir yanım duygulandıı ..Allahım çok şükür sanaaa

ara hjadii kızlarıııııııııııııııııııı
aradım esra gelecek şimdi sevdada annesine gidiyormuş tubaya çağrı attım leydimin telefonuna ulaşılmıyo delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

bende burda öyleyimmmmmm mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben bir yanım çok sveindi bir yanım duygulandıı ..Allahım çok şükür sanaaa

ayy aplamm darısıı başınıza inşalahhhhhhhhhhhh kurban olduğum sizinde yüzünüzü güldürsün inşalahhh
ipek apla nasıldı sesiiiiiiiiiiii

aradım esra gelecek şimdi sevdada annesine gidiyormuş tubaya çağrı attım leydimin telefonuna ulaşılmıyo delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

hadinn kızlarrrrrrrrrrrr oynatın ben oynatamadımm dansözleriiiiiii

amann yarrabbimmmmm ne kadar güzel bir haber bu yaaaaaaaaaaaaaa sositososito sositososito sositososito sositososito sositososito

Son düzenleme:
ipeğin sesinii duymalıydınızzz nasıl mutluydu anlatamam ..canım yaaa annesini ailesini aramadan önce bize haber verdii canım kankimmmm

gardaşım diğer kızları bekliyorumm beraber kutluyalım diye:teytey: :teytey: :teytey:

ipeğin sesinii duymalıydınızzz nasıl mutluydu anlatamam ..canım yaaa annesini ailesini aramadan önce bize haber verdii canım kankimmmm
canımm benimm yaa şükürler olsunn
gardaşım diğer kızları bekliyorumm beraber kutluyalım diye:teytey: :teytey: :teytey:
bende ekleyemedimm geçmiştenn kopyaladım da geldimmmmmmmmmmmm

ya bu tuba hakat çatlak heee çağrı attım iki defaa şimdide eşi arıyo kimsiniz eşime çağrı atıyorsunuz diyee

:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::da:dance::dance::dance::dance::dance::teytey::teytey:nce:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…