gardamış yemin ederim doğru söylüyorum bu sefer gerçekkkk inanmıyorum yaaaaa ipek hamileeeeeeeeee:sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:
bende burda öyleyimmmmmm mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben bir yanım çok sveindi bir yanım duygulandıı ..Allahım çok şükür sanaaaayy çok şükür ya kurban olduğuma şükürler olsun ayyy uçmuşlardırr şimdii anam salya sümük oldumm beaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
aradım esra gelecek şimdi sevdada annesine gidiyormuş tubaya çağrı attım leydimin telefonuna ulaşılmıyo delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldenara hjadii kızlarıııııııııııııııııııı
bende burda öyleyimmmmmm mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben bir yanım çok sveindi bir yanım duygulandıı ..Allahım çok şükür sanaaa
aradım esra gelecek şimdi sevdada annesine gidiyormuş tubaya çağrı attım leydimin telefonuna ulaşılmıyo delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
ayy valla nevom ben oyanatacam bugünü ne zamandır bekliyorduk
Allahım günah yazmaa :))
canımm benimm yaa şükürler olsunnipeğin sesinii duymalıydınızzz nasıl mutluydu anlatamam ..canım yaaa annesini ailesini aramadan önce bize haber verdii canım kankimmmm
bende ekleyemedimm geçmiştenn kopyaladım da geldimmmmmmmmmmmmgardaşım diğer kızları bekliyorumm beraber kutluyalım diye:teytey: :teytey: :teytey:
ya bu tuba hakat çatlak heee çağrı attım iki defaa şimdide eşi arıyo kimsiniz eşime çağrı atıyorsunuz diyee
amaninnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
ne dedin sen kısssssssss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?