ipek ile kocasııı :))
bak şimdi goglda yaz dans eden giflerrbizim topiğe iki gün önce biri üye oldu,günü geçmişti şimdi yazdı o da gebe..........
banada gönder danssss:dance: ben de bu var sadecekaydirigubbakcemile3
darısı başımızada :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar::teytey:allaaaaaaaaaaaaaaaahhh açılın uleynn gördüklerim doğrumuuuu
şükürler olsun rabbim dualarımızı geri çevirmedi duydu sesimizi arkadaşlar gözümüz aydın olsun rabbim hayırlı sağlıklı hamilelelik nasip etsin arkadaşımıza inanın mutluluk bu şuannnn:sm_cool:
:teytey: :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
anlamadım bşeyyy boshayallersmilenurcann sen beni aramamışsın canım yanlış birini aradın herhalde
eşim diyoki senin tel çalmadı ben kimseyi aramadım bende biliyorum y apmaz öle şey adamı bağırarak uyandırdımm
rüyan hayır olsun canım inşallah ikimize çıkar
rüyayı gören sensin
rüyadakide ben
bu rüya ikimiz için Şeniz
çok şükürr bebmmmm çok şkürrrrrr:teytey:allaaaaaaaaaaaaaaaahhh açılın uleynn gördüklerim doğrumuuuu
şükürler olsun rabbim dualarımızı geri çevirmedi duydu sesimizi arkadaşlar gözümüz aydın olsun rabbim hayırlı sağlıklı hamilelelik nasip etsin arkadaşımıza inanın mutluluk bu şuannnn:sm_cool:
:teytey: :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
yavv pekk datlılarr
gardaşım havai fişekler ipek gelince patlatacamm :))))
seve seve canımmm inşallah o günleri görecez bizdee
arkadaşımız 6 senedir bkliyodu sorunu hipotiroid
çok şey yaşadı oda 3 aşılama 2 tüp tedavisi sonucu çok şükür güzel oldu
çok şükür bittiii datlummmmmmmmmm Rabbim sizlerinde yüzünü güldrüsün inşalahhbittiiiiiii bi bebek özlemi daha bittiii bu inanılmaz güzel bi haber şükürler olsun yaradanımıza :lepi:
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:alllaaaaahhh teyyyyyy teeeeeeeeyyyyyyyyyyyy:teytey::teytey::teytey::teytey:
aminnnnnnnnnmaşallah ya.hadi Allah daim etsin sevincinizi.:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?