Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

anlamadım bşeyyy boshayallersmile
ya demişsin ya tubayı aradım eşi çıktı ben telefona baktım ben aranmamışım yani sen başkasını aramış olabilirsin
eşim diyoki ben snein telden kimseyi aramadım diyo
birde rüyan için bişeyler yazömıştım

ipem ne zaman geliyo

bittiiiiiii bi bebek özlemi daha bittiii bu inanılmaz güzel bi haber şükürler olsun yaradanımıza :lepi:

:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:alllaaaaahhh teyyyyyy teeeeeeeeyyyyyyyyyyyy:teytey::teytey::teytey::teytey:

şükürler olsunnnnnnnnn mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben

İPEEEEEM GÖZÜN AYDIN OLSUN ŞÜKÜRLER OLSUN ÇABUK ÇABUK DUYGULARINI HİSLERİNİ YAZ ANAAAM ÇOK ŞÜKÜR SEN OTUR BİZ OYNAYAK
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

ya yine anlamadımm.. ben seni aradımm sana çağrı attım ardında da sen aradın alo alo dedim cevap vermedinn .2 dakka sonra eşin aradı beni ..sen yanlış aradın diyorsun ama eşin nasıl numaramı açtı ..eşinizin adı ne dedim tuba dedi .yane yanlış aradğımı düşünmüyorum neyseeee kutlamalara devam edelim biz

buradi bütün arkadaşlarımdan allah razı olsun allah hepinize hayrlı sağlıklı evlatlar versn
tez zamanda sizin dualarınız sayesinde ben bugün çok mutluyum

ipekkkk canım hoşgeldin ALLAH tamamını erdirsin inş......... canım yaaaaaaaaaaaa çok mutlu olduk inan...................... :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:İPEEEM SENİN O İÇİNDEKİ NOKTACIĞI YERİM BEN YEERRRRRR
:teytey::teytey:

ipek aplaaa hoşgeldinn datlımm gözün aydınn inşlahh güsel bi hamileleik geçirirsinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

şimdi en kısa zamanda ismimi değiştirip buralardan kaçmam lazım :roflol:
keşke nevbaharımın telefonu olsaydı da haber verseydim

buradi bütün arkadaşlarımdan allah razı olsun allah hepinize hayrlı sağlıklı evlatlar versn
tez zamanda sizin dualarınız sayesinde ben bugün çok mutluyum
TABİKİ BUGÜN MUTLU OLCANN GÜN BU GÜNDÜRRR şükürler olsun çokk şükr çoook
millete söyleme şimdi gelir giderler kimse uğraşamaz misafir ağrlamayla şuan :dilcikar:
yat tadını çıkaaar :sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:

hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt

:lepi::lepi::lepi::lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…