ya demişsin ya tubayı aradım eşi çıktı ben telefona baktım ben aranmamışım yani sen başkasını aramış olabilirsinanlamadım bşeyyy boshayallersmile
bittiiiiiii bi bebek özlemi daha bittiii bu inanılmaz güzel bi haber şükürler olsun yaradanımıza :lepi:
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:alllaaaaahhh teyyyyyy teeeeeeeeyyyyyyyyyyyy:teytey::teytey::teytey::teytey:
ya yine anlamadımm.. ben seni aradımm sana çağrı attım ardında da sen aradın alo alo dedim cevap vermedinn .2 dakka sonra eşin aradı beni ..sen yanlış aradın diyorsun ama eşin nasıl numaramı açtı ..eşinizin adı ne dedim tuba dedi .yane yanlış aradğımı düşünmüyorum neyseeee kutlamalara devam edelim bizya demişsin ya tubayı aradım eşi çıktı ben telefona baktım ben aranmamışım yani sen başkasını aramış olabilirsin
eşim diyoki ben snein telden kimseyi aramadım diyo
birde rüyan için bişeyler yazömıştım
ipem ne zaman geliyo
şuna bak yaaa ne kadar sakinnselam millet nasılsınız
TABİKİ BUGÜN MUTLU OLCANN GÜN BU GÜNDÜRRR şükürler olsun çokk şükr çoookburadi bütün arkadaşlarımdan allah razı olsun allah hepinize hayrlı sağlıklı evlatlar versn
tez zamanda sizin dualarınız sayesinde ben bugün çok mutluyum
şimdi en kısa zamanda ismimi değiştirip buralardan kaçmam lazım :roflol:
keşke nevbaharımın telefonu olsaydı da haber verseydim
skıkıysa yapp :jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar:şimdi en kısa zamanda ismimi değiştirip buralardan kaçmam lazım :roflol:
keşke nevbaharımın telefonu olsaydı da haber verseydim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?