Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

ayy bi tuhaff oldum tutamıyorum kendimii aplaa ya çok şükürrsenağlamasenağlamasenağlama
Rabbim kabul etsin aplamm yüreğine sağlık Rabbim dualarımızı kabul etti şükürler olsunnnn

gözün aydın arkadaşım.hayırlı olsun.çok şanslısın arkadaşların yedi bitirdii kendilerini.
darısı onlara ve bütün isteyenlee...tebrikler..

sağol canım allah btün arkadaşlarımdan razı olsun hepsinin üzerimde çok hakkı var
bende tek tek hepsine dua ediyorum allah herkese hayırlı sağlklı hamilelikler hayırlı
sağlıklı evlatlar nasip etsin

ay o damı vaaaaaaaaarrrrrrdelikafadulden

kadersiz olmadııııı,açamadııımm. güldün banaaaa:kedi:
yaa bende ilk başlarda yapamıyordum öğrenirsin sende

resmi sol tıkladığın zaman adres (url) çıkacak o adresi kopyala sonra bu simgeye

tıkladığın zaman http:// yazısı çıkacak bunu sil sonra kopyaladığını adresi yapıştır

canım ipeğim sorunsuz bir hamilelik geçirmeni diliyorum canım ........ darısı inş. bizlerin başına....
kızlar benim çıkmam lazım sonra yine gelirim malum nişan telaşı falan sizleri çok öpüyorum ipeğim özellikle seni canım... ALLAH a emanet olun kızlar...... opuyorumnanaktan

:1shok:kafamçokkarıştı:bbo:

cünüp seni de git çabuk yıkan topiğimin bereketini kaçıracannn klava:

canımm benimmm ne mutlu sizee Allah bundan sonra hep güldürsün yüzünü canım kankimm olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile

ipek apla söz kızın olursaa sana elbise gönderecem sen bana ne gönderecenn haa:))))
kıss ellerimle ördüğüm elbiseyi göndereecmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…