doktorumuz ve hemşiremiz kongredeymiş onlarla karşılaşamadık
embiryolog kızla görüştük sarıldık eşimde bende çok sevindim tabi
ikim,zde şükür namazına niyet etmiştik ben kıldım şimdi eşim kılıyo
buradaki herkese tek tek dua ettim
gözün aydın arkadaşım.hayırlı olsun.çok şanslısın arkadaşların yedi bitirdii kendilerini.
darısı onlara ve bütün isteyenlee...tebrikler..
melike aplayaa datlummmmmmkankim tubişim melikem amin diyorum dualarınıza
kızlar kime dua okunuyo bende okumak istiyorum
yaa bende ilk başlarda yapamıyordum öğrenirsin sendeay o damı vaaaaaaaaarrrrrrdelikafadulden
kadersiz olmadııııı,açamadııımm. güldün banaaaa:kedi:
sağol canım allah btün arkadaşlarımdan razı olsun hepsinin üzerimde çok hakkı var
bende tek tek hepsine dua ediyorum allah herkese hayırlı sağlklı hamilelikler hayırlı
sağlıklı evlatlar nasip etsin
melike aplayaa datlummmmmm
yaa bende ilk başlarda yapamıyordum öğrenirsin sende
resmi sol tıkladığın zaman adres (url) çıkacak o adresi kopyala sonra bu simgeye
tıkladığın zaman http:// yazısı çıkacak bunu sil sonra kopyaladığını adresi yapıştır
cünüp seni de git çabuk yıkan topiğimin bereketini kaçıracannnarkadaşlar müsadenizle ben çıktım banyo yapmam lazım
bugece sabbaha kadar oynamayan tuğbanın .....tekrar tebrikler çok sevinçli,çok mutlu,veeeee artık dahada umutluyummmmm
nurcan ararım seni öğlendne sonra
son olarak kızlarr dün akşam bulut melişin ayetel kürsüsüne benim için 50 yazmıştı listeyi kim düzelttiyse ismimi yazmayı unutmuş herelde aklınızda olsun
öpüyorum
arkadşlar ben yürekten inanıyorumki bu mutlu gün bileride buluck
bu halaylar bizler içinde çekilecek darısı hepimizin ve tüm isteyenlerin başına
allaha emanetimsiniz
gelcem yine hızımı almadım cünüplükten bi çıkam burdayım yaniii:teytey::teytey::teytey:hihoyyyt:lepi:
canımm benimmm ne mutlu sizee Allah bundan sonra hep güldürsün yüzünü canım kankimm olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile olumunekankayizsmiledoktorumuz ve hemşiremiz kongredeymiş onlarla karşılaşamadık
embiryolog kızla görüştük sarıldık eşimde bende çok sevindim tabi
ikim,zde şükür namazına niyet etmiştik ben kıldım şimdi eşim kılıyo
buradaki herkese tek tek dua ettim
ayetel kürsi mi salavatı tefriciyemi
ayetel kürsiii datlummm
anlamadınmıı bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile:1shok:kafamçokkarıştı:bbo:
ipek ben ve sevdaa kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
50 tanede ben alayım
ipek apla söz kızın olursaa sana elbise gönderecem sen bana ne gönderecenn haa:))))
kıss ellerimle ördüğüm elbiseyi göndereecmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?