Allahım inşallah kalp atışlarınıda,tekme attığı günleri, kucağına sağlıkla aldığın günleride gösterecek canım :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:çok güzel bir duygu kankim kendimi çok tuhaf hissediyorum
hep diyodumki kalp atışları duyulana kadar 3 ay dolana kadar kimseye
söylemem şimdi o kadar sevinçliyimki herkese ben hamileyim demek geliyo içimden
bak hadii datlummm benimmya ben şöyle bir geçmişe bakayım nasıl olmuş kutlamalarr resim ekliyecem diye bakamıyordum
Rabbim bu duyguyu bütün kardeşlerime nasib etsin inşalahhçok güzel bir duygu kankim kendimi çok tuhaf hissediyorum
hep diyodumki kalp atışları duyulana kadar 3 ay dolana kadar kimseye
söylemem şimdi o kadar sevinçliyimki herkese ben hamileyim demek geliyo içimden
tamam gardaşımmm güle güleee
anlaşılan ayağını son günlerde iyi sürüdünde ipemiz arkandan geldi :))
görüşrüzz aplacımm annerlere slm söle tebriklerimizi iletttt çok öptüm kendini yorma sıcak tut kendini bakk patik falan giyyykankim ben baktım çok güzel olmuş eşimle birlikte baktık
melikem işine bak sen bende birazdan çıkıyorum annemler metroya binmişler
Allahım inşallah kalp atışlarınıda,tekme attığı günleri, kucağına sağlıkla aldığın günleride gösterecek canım :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
Allahım inşallah kalp atışlarınıda,tekme attığı günleri, kucağına sağlıkla aldığın günleride gösterecek canım :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
anlamadınmıı bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile
süpersinnnnnn alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkiskadersiiiiiizzzzzimmmaklinialirimsmilealkisalkisalkis
süpersinnnnnn alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis
bu arada ben kedersiz vereliniortak
kadersiz değil alsanaalsanasmile
bu ilk değil canımm kaç kişi öyle okudu ilk başta ,hatta şuanda senin topiktede biri bana öyle hitap etti:1shok:emin ediyorum bu kadar zamandır tanışıyoruz ben nickini kadersiz diye okuyorumakannehir.hakkatten yaşlanmışım ya pardon:kedi:
darısı başımızadaa melişim olumunekankayizsmilehobaaaaaaadelikafaduldendelikafadulden taranam tarananam tirinom tirininom yandaaaaaaanalkisalkisalkis:sm_cool::teytey::teytey::
evet bundan sonra daha canlı daha neşeli daha çen şakrak bir ipek istiyoruuuuuuuuzzzzzzzz değilmi hanımlaaaaaaarrrrr
veeeeee hamile salaon kadınına kocamaaaan bir alllkıışşş istiyoruuuuuuzzzzalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
evet canım nihayett hamilee darısı biz olmayanlarında başına :Saruboceq:kizlar ipek hamileymis daha yeni gesmisi okudun ya super
ayyyyyyy alllahima milyonlarca kez sukurler olsun
ayyyyyyyyyyyyy cok mutluyum ya cok guzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?