Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

kankim ben baktım çok güzel olmuş eşimle birlikte baktık
melikem işine bak sen bende birazdan çıkıyorum annemler metroya binmişler

çok güzel bir duygu kankim kendimi çok tuhaf hissediyorum
hep diyodumki kalp atışları duyulana kadar 3 ay dolana kadar kimseye
söylemem şimdi o kadar sevinçliyimki herkese ben hamileyim demek geliyo içimden
Allahım inşallah kalp atışlarınıda,tekme attığı günleri, kucağına sağlıkla aldığın günleride gösterecek canım :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

ya ben şöyle bir geçmişe bakayım nasıl olmuş kutlamalarr resim ekliyecem diye bakamıyordum
bak hadii datlummm benimm
çok güzel bir duygu kankim kendimi çok tuhaf hissediyorum
hep diyodumki kalp atışları duyulana kadar 3 ay dolana kadar kimseye
söylemem şimdi o kadar sevinçliyimki herkese ben hamileyim demek geliyo içimden
Rabbim bu duyguyu bütün kardeşlerime nasib etsin inşalahh
tamam gardaşımmm güle güleee
anlaşılan ayağını son günlerde iyi sürüdünde ipemiz arkandan geldi :))

sürtmezmiyim bebemm sıra şimcik ipek aplamda aplaa yii sürttt ayağınıııı

öptümm şekerlerrrrr

kankim ben baktım çok güzel olmuş eşimle birlikte baktık
melikem işine bak sen bende birazdan çıkıyorum annemler metroya binmişler
görüşrüzz aplacımm annerlere slm söle tebriklerimizi iletttt çok öptüm kendini yorma sıcak tut kendini bakk patik falan giyyy

inşalahhh:Saruboceq::Saruboceq:

amiiin canım benim inşallah hemen arkamdan sen seyhan tubiş leydim ümmühan fatoş minnak yeliz hatice umudunukaybetme ve bütün kızlar gelsin

anaaaa şimdiii olay çözüldüüü ben gerçekten tubayı aramamışım benim başka bir arkadaşım tuba varr uzaktan bir akramamız oluyo..kontörü olmadığı için eşine aratmışş hay Allah :kedi:hem tubaya hem eşine çok mahçup oldum şimdii bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile adama diyorumki eşinin adı ne tuba diyo e tamam diyorum siz ona söyleyin o beni tanır bide dedim ben kedersizz :kedi:kadınlar kulübnden diyorum adam affalamış bir şekilde KADINLAR KULÜBÜMÜ :uhm: dedim herhal tubişin kocası bilmiyormu acep burayıı ..laa geröekten çok utandım şimdii ...hep ipeğin yüzünden (birini suçluyacam illa) bana haberi verdi elim ayağım birbirine dolandı delikafadulden delikafadulden delikafadulden

süpersinnnnnn alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis
bu arada ben kedersiz vereliniortak
kadersiz değil alsanaalsanasmile

:1shok:emin ediyorum bu kadar zamandır tanışıyoruz ben nickini kadersiz diye okuyorumakannehir.hakkatten yaşlanmışım ya pardon:kedi:

:1shok:emin ediyorum bu kadar zamandır tanışıyoruz ben nickini kadersiz diye okuyorumakannehir.hakkatten yaşlanmışım ya pardon:kedi:
bu ilk değil canımm kaç kişi öyle okudu ilk başta ,hatta şuanda senin topiktede biri bana öyle hitap etti

hobaaaaaaadelikafaduldendelikafadulden taranam tarananam tirinom tirininom yandaaaaaaanalkisalkisalkis:sm_cool::teytey::teytey::

evet bundan sonra daha canlı daha neşeli daha çen şakrak bir ipek istiyoruuuuuuuuzzzzzzzz değilmi hanımlaaaaaaarrrrr

veeeeee hamile salaon kadınına kocamaaaan bir alllkıışşş istiyoruuuuuuzzzzalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

darısı başımızadaa melişim olumunekankayizsmile

HAMİŞLERİMİZ

1....Duru81
O Artık Anne

2.....Eti_puf
Oda ArtıkAnne

3.....Bulut83
İnançla Bekliyor,İnanıyor Bu Listedeki Yeri Devam Edecek İnşallahhhhhhhhh

4.....Nevbahar76
çok şükür bebişlerini aldı kucağına

5.....Nazraca

6...Bebek87

7...bynkutluay

8..ipek34

kizlar ipek hamileymis daha yeni gesmisi okudun ya super
ayyyyyyy alllahima milyonlarca kez sukurler olsun
ayyyyyyyyyyyyy cok mutluyum ya cok guzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…