günaydınn çikinnn hoşgeldin nasılsın datlum erkencisin kız uyku tutmadı mıı
olacakk bidenem vakti zamınını bekliyo sıpa gelmek içinnn
ipek apla bugün uyuyamamıştır sevinçtenn
ayy datlumm benimmm kıss uyku da uyumamışsın doğru düzgün kıyamam
evet canım dün coştukkk benimde öle canım çok şükürr bi kişi daha kurtuldu RABBİM sizlerede tattırsın inşalahhhhhh
ayy canım benim belli kıs kıpır kıpır sınnnnn biz dün çatladık haber gelene kadarrivetttt ivettt uykuu tutmadııı çatlıyacaktımmmmmm bendee hmn kalktımm geldımm burayaaaaaaaaaaaaaaaa ve guzelll hbrii aldımmm ohhh ohhh
:lepi::lepi:
inşallahh cnmm sabırlaaa beklıyorummmmmmm
belkıdee bugunn kadar rahat uyuyamamıstırr hıçç kıss bebegıylee bırlıkteee mışılmışıl uyuyodurr belkıııııı
inşallahh cnm inşallahh ben artıkın daha çok inanıyorumm er yada geçç ALLAH ımızın izniylee olacakkk:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
ayy canım benim belli kıs kıpır kıpır sınnnnn biz dün çatladık haber gelene kadarr
yaaa sizz hbrr gelene kadarr çatladınızzz benn bu sabahaa kadarr çatladımmm uykuu gırmedıı beee gozumeee
belkide doğru wlla canım şöle rahatt sorunsuz bi uyku çekmiştirr ohh şimcik kocişide yanındadırr mışıl mışılll
maşalahh canım ne güsell inannn
inanmazsan zatenb olmazz kii umut etmezsen sen senlikten çıkarsınn
ohhh ne guzell inşallahh sabah kalkarr vee bı bakarkıı kocısıı çiçek almışş vee başının ucundaa nen guzell olurr demeeeeeeeeeeeeeea.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.
kocişi almsadaabu güzeelll çiçeklerrr ipekımınn olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
ayy walla bi güsel bi kahvaltı hazırlamışş anammm benn hiç görmedimm((((((
demee kısss nıee yapmadıkii seninn kocaa olee bilmiyorumkismilebilmiyorumkismile
kısss boşverrr erkeklerınn çok azındaa oleee kıbarlık varrrrrrrrrrrrlmaz: lmaz:
ebett datlumm yapmadıı ki canımm((((
hee benimkii az romantikk çiçek dalında güselmişş
ayy datlumm benimm teşekkür ederimm quzumm gıııııı çok saol datlummmmmmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
melikemmm all bacımm bunlardaa sanaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
yanii kadında güselll ben ne anladım dalındakindennnnamannn gerıı kafalılarrrr ne olacakk çiçek kadındaa guzell yerındeee olann guzellıgıı ne yazarrrrrrrrra.s.a.s.a.s.
ayy datlumm benimm teşekkür ederimm quzumm gıııııı çok saol datlummmmmmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ne demekk güzell anneeeee opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz
yanii kadında güselll ben ne anladım dalındakindennnn
datlumm gıı ben kaçarrrrr uyku akıyorr çok öptüm bidenemm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?