Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

iii akşamlar kızlar ne var ne yok bayağıdır giremiorum yarın rahim filmi çekincen çok korkuorum offf yeni hamişler varmı buarada???

canım ya Allah yardımcın olsun güsel haberler ver inşalahh
belkide şimdi çekilmek için hazırlanıyosun benim çok zor olmuştu canımm Rabbim kolaylık versinn

listeye adım eklenmiş bile çok hoşuma gitti
tektek bütün kızların o listeye dahil olmasını bütün kalbimle istiyorum

Iyiyim melikem sen nasılsın sabah işe gelmeden gittim kan verdim
doktorun aramasını bekliyorum daha şaka gibi geliyo inanamıyorum

iii akşamlar kızlar ne var ne yok bayağıdır giremiorum yarın rahim filmi çekincen çok korkuorum offf yeni hamişler varmı buarada???
Allh yardımcın olsunn canım ..film çekilirken çok kasma kendini ne kadar rahat olursan okadar az ağrı çekersin

kankim nasılsın yaa nasıl hisediyorsun kendini .:sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:
şimdi senden uzun uzun yazmanı istiyorum taransferden sonra nelere yaptın nasıl geçirdin belirtilerin nasıl oldu hepsini tek tek yaz lütfen ( işlerini hallettikten sonra yazarsın)

kızlar bende kalamayacağım bugün istanbulda yazdan kalma bir gün var...hemde bizim temizlik günümüz bugün şöyle cam çerçeve silme günü...hazır adetliyken güzelce bir temizzlik yapayım...normalde insanda hep bir korku oluyorrrrrrrrrrrrrrrrrr...bir iş yapamıyorrrrrrrrrrrrrrrrr...bugünü değerlendireyim istedim.....

DURU canım oğlumuz nasıl bakalım...havalar soğudu annesi artık çok dikkatli olmalısınız.....

İPEK canım sen nasılsın....rabbim kucağına aldığın günleride nasip eder inşallah....

inşallah bizlerde en yakın vakitte hayırlısıyla sağlıkla hamilelik haberlerini bebeklerimizi kucağımıza aldığımız günleri paylaşırız burda inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

Kankim transferden sonra doktor sğrekli yatmana gerek yok dedi
hatta 2 gün sonra işe dön dedi ben dönmedim evde ilk günden sonra
sofra hazırladım topladım salata çorba gibi basit şeyler yaptım evişi hiç yapmadım
hergün yavaş yavaş iğneye gittim(bu arada 3 eylülden beri 76 tane iğne olmuşum )
sabahları kalkınca ceviz fındık badem yedim arkasından kahvaltı yaptım kahvaltıda yumurta haşladım mutlaka yemeklerde kabızlık olmaması için çorba içtim tavuk yedim sebze yedim balık yedim et çok yemedim (pahalı) meyve yedim süt içtim
içimden sürekli bu defa hamile kalıcam dokuz ay sorunsuz geçecek bebğimi hayırlısıykla sağlıkla kucağma alıcam diye telkinde bulundum kendime bir tane hatim bitirdim 70 bin adet lailahe illahlah ÇEKTİM sizler dua ettiniz başka da bi şey yapmadım doktorun uyarıları da şunlardı karın içi baskı yapma kabız olma
nabzın çok yükselmesin demişti birde ondan habersiz hiç birşekilde doktora gitmememi ilaç almamamı söyledi rahatsızlanırsam mutlaka ona ulaşmam gerektiğini söyledi

Son düzenleme:
Ayrıca kızlar şunu da belirteyim bunlar benim kendimce yaptığım şeyler
yediğim içtiğim şeyler benim kendi okuduğum duyduğum şeylere göre
kendi mantığımca yararı olucağını düşündüğüm şeyler bunu yapın mutlaka olur demiyorum zaten doktorun söylediklerini de yazdım

kedersiz görüşürüz canım
bulut teyzesi oğlan yemek yemiyoo dışarı çıkmak istiyoo sürekli kucak istiyoo eve insan gelsin istiyooo cumartesi pazar dışarı çıkarttık yinede mız mız dişler glemedi bir türlü
canım adetli iken fazla ağır iş yapma allahım kucaklarınızı boş bırakmasın hayırlı bebişler versin
ipeğim canım kan testinin sonucu geldimi
hamile melike mide bulantısı normal kızarmış ekmek ye canım

109 dan 224 e çıkmış duru sonucum 15 gün sonra keseyi görmek için
çağırdılar bir 15 gün sonrada kalpğ atışını inşallah görücez...
kalp atışları benim doğum günüme denk gelicek ....bütün ilaçlarıma devam edicekmişim
bütün yasaklarım devam ediyomuş dikkatli olun transfer sonrası ne söylediysek hepsi geçerli dedi
senin ege bey fena alışmış her istediğini yapmaya işin var duru

gunaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn canlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr nasılsıızzzz ıpekımm kocıss sana çiçekk adlımıı kısssss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…