- 1 Aralık 2009
- 12.435
- 28
- 408
ata binerim ataa,
gel oynata oynata
senin o gavat baban
olsun bana gaynata
dındırıdın dırı dırıdırı dın dırıı
alkırandan aşma gelin ,
ağzıma s...çma gelin
kartolları toplamadan
bırakıp kaçma gelin
dındırıdın dırı dırıdırı dın dırıı
saçmalayabilirim bugün idare edin buda kutlamanın bi parçasıydı :roflol:
şarkı şarkıı bu :roflol:
indim yarin bahçesine
anırdım eşşek gibi
sarıldım ince bele
sallandım daşşak gibi
sıra sıra karpuzlar
karpuz memeli kızlar
memesinden ısırdım
altın dişlerim sızlar
mendilin ipeklisi
tarlanın tezeklisi
öpünce bir hoş olur
avradın göbeklisi
:dance::dance:
ayyy sen çok yaşa emii ne çok güldüm kırmızıya boyadıklarımııkaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3indi yaylaya indi
bayburt'un dereleri
kız nerede büyüttün
o koca memeleri
yayladan gelir atlar
yol kenarina otlar
yatma yüzün üstüne
gız memelerin batlar
kırani aşiyusun
odun mi taşiyusun
piremi yedi seni
memeni gaşiyusun
:teytey::teytey::teytey::teytey:
çok tatlıı yaaa delikafadulden delikafadulden delikafadulden
hee ben sol taraftaki kızımmm :))
bunlar bizim topiğin kızlarıııı
hee walla tubişimm dağıtmışş wallaaaa herşey karışmış:))yaa bugünden beri aklımm burdaa aksilikkk sabah evden çıktım 1 saat önce girdimm kutlamalara yetişemedimm:gitme: amaa ben tekte olsam kutlıcamm ipeemmm içinnn
ipeeemmm canım benimmm inan sabah nurcan çağrı ypınca evet hamiş didimmm güzel haber tez yayıldııı delikafadulden:CüvCüv: seni ve eşini kutluyorumm canımmm inann okadar sevindimki bugünn hatta anneme anlattım komşuma anlattımmm sığamadımmm yaniii..darısııı bizlerin başınaaaa
ayy ebemm bende sığmadım walla komşum annem herkese anlattım çok şükürrrr sizlerinde ismini görece zbebekimm
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ilahiii nurcanımmm demek bizizz bunlarrrr olumunekankayizsmile
ayy ne güzelll yaa eşinde artık suskunluğuu bozupp sevincini paylaşıypdurrr:lepi:sositososito
yaaaa şükürrlerr olsunnn ipeğimmm bu listedesinnn okadar duygulandımkiiii:2: demekkii bu liste hayal değilmiş bizler içindeee :lepi:
tuğbişşş dağıtmışsın yineeekaydirigubbakcemile3
saol bebekimm darısı sizlerin başına olacakkk inşalahhhh kurban olduğum nasib edecekkdün gece bult listeyi yaparken ben 50 almıştım bugün ismimi yeni listede göremeyince üzülmüştüm 45 verilmiş olsun okuyorum hemmmennn allah kabul etsin minnak nerelerde söleyelimde oda bi niyetlensin namazmı kılıyo ne ediyosa ona göre başlayalım
sen varya sen ömrümü yedin herifi sabah kızarak uyandırdım oda şaşırdı ben kimseyi armadım diyo arama kaydına baktım bişey yok e biliyorum eşim asla bana gelen aramalarda isim varsa dönmez geri neyse canımın içi site adıda vermişsin sakıncası olmaz inşallah senin için
bizlik bi problem yok bebimmm
yemin ediyorum ipemin ismini burda gördüğüme inanamıyorum hayy maşallah be maşallaaaaaaaaaahhh
hayırlı evlat olsun sağlıklankucağınıza alın hamiş bacılarım öperim sizi komacan ya opuyorumnanaktan
kedersiz selam tatlım nasılsın?
ya ben yelizi çok merak ediyorum haberiniz varmı diye sorayım dedim
kızlar eve şimdi girdimmm sabahtan beri dışardaydım geçmişi okuyamadım acık baktım ipekten güzel bir haber varmı diye allahım şükürler olsunnn varmış ipeğim hamileeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee cvanııımmmmmm tebrike ediyoruuummmmmmmmmmmmmmmmmm talııımmmmmm :lepi::lepi::lepi::lepi:hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt:1closedeyes:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?