Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

nurcanım sabah burda olsaydım sana eşlik ederdim kutlamalaraaaakannehir ama geçte olsaa bende ekledimm ipeem içinn

biri benii durdurrrsunnn

ipeğimmm bugün seni aradım açmadın sonra sen beni aramışsın ama bende eve gelince gördüm canım tel sessizdeydi ve yanımda değildi dolaptaydııı..akşam oluncada arayıp rahatsız etmek istemedimm canımm

indim yarin bahçesine
anırdım eşşek gibi
sarıldım ince bele
sallandım daşşak gibi

sıra sıra karpuzlar
karpuz memeli kızlar
memesinden ısırdım
altın dişlerim sızlar

mendilin ipeklisi
tarlanın tezeklisi
öpünce bir hoş olur
avradın göbeklisi
:dance::dance:

ayyy sen çok yaşa emii ne çok güldüm kırmızıya boyadıklarımııkaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

çok tatlıı yaaa delikafadulden delikafadulden delikafadulden

kızlar eve şimdi girdimmm sabahtan beri dışardaydım geçmişi okuyamadım acık baktım ipekten güzel bir haber varmı diye allahım şükürler olsunnn varmış ipeğim hamileeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee cvanııımmmmmm tebrike ediyoruuummmmmmmmmmmmmmmmmm talııımmmmmm :lepi::lepi::lepi::lepi:hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt:1closedeyes:

bunlar bizim topiğin kızlarıııı
hee ben sol taraftaki kızımmm :))
hee walla tubişimm dağıtmışş wallaaaa herşey karışmış:))
saol bebekimm darısı sizlerin başına olacakkk inşalahhhh kurban olduğum nasib edecekk
kedersiz selam tatlım nasılsın?
ya ben yelizi çok merak ediyorum haberiniz varmı diye sorayım dedim

ya bende çok merak ediyorum umarım herşey yolundadırrrrr

hoşgeldinn aplacımmm
çok şükürr ebett coştukk bugünnnnnnnnnnn

duru aplacım geçmişe daldınn herhall ben kaçar mutfağı toplucamm çok öptümm iyi pazarlarrr

ayyyyyyyyy kızlarrrrrrrrrrrr topiğimizde bayram var çok şükür...bir arkadaşımız daha muradına kavuştu.....rabbim hayırlısıyla sağlıkla yavrusunu kucağına almayı nasip eder inşallah...

biraz kutlamaya geç kaldım..mevlidiiz vardı...oradaydım amaaaaaaaaaaaa aklım hep burdaydı.....çooooooooooooooooooooookkkk şükür ipeğimiz de hamileeeeeeeeeeeeeeeeee artıkkkkkkkkkkkkkkkkkkkhihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr canlarrrrrr ipekkk hamileymişşşşşşş cnmm ipekımmm ALLAH yüzünüü güldürdüüü şükürlerrr olsunn darısıdaa bızee olsunnn inşallahhh senii çokkk tebrikk ediyorumm veee bendee baslıyorumm oynamayaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…