kaç numaralı şiş ile öreceksin ?
ben teyzemin küçük kızına (9 aylık) süveter başladım 3 numaralı şiş ile 70 ilmek ile başladım ne çok büyük nede çok küçük oluyoo daha arkasını yapıyorum ..
hımm söylediğin iyi oldu valla eşime söyliyim bende baksın bakalımbenim dayım çok içerdi sigara bantı takmış koluna bıraktı ordan biliyorum eczaneye sorup bilgi alabilirsin canım
eşimin aldıklarını bir görsen kankii dükana girmiş ne var ne yok atmış sepeteSivilceden korkuyosan o zaman leblebi ye
bence küçük olur 70 le başla istersen . yanlarıda 35 _35 yaparsıncanım şiş 3,5 numara küçük bi şey diyorum 60 falan başlasam nası çok mu küçük olur
hımm söylediğin iyi oldu valla eşime söyliyim bende baksın bakalım
eşimin aldıklarını bir görsen kankii dükana girmiş ne var ne yok atmış sepetecitos ,çikolata krakerler bisküviler vs .vs .geçen seferde öyle yapmıştı sigara krizimiz gelince hemen aldıklarına saldırıyoruz ikimizde .kriz gelince bişeyler yeme ihtiyacı oluyo anlatması zor yaşayan bilir
kızlar laoptopın şarzı bitiyo çamaşır serilecek bide şu yeleği başlayayım çıkıyorum ben görüşürüz
şuanda pc masasında hem çekirdek hemde bir sürahi su var kaydirigubbakcemile3.bol bol içiyorum suyumu canımCanın bişey yemek istediği zaman su iç bitki çayı iç
iştahını frenle canım
kilo alacağımı biliyorum Duru abur cubur yemesem bile iştahım açılacak yemek çok yiycem
daha önce 4 ay bırakmıştım onun için biliyorum başıma gelecekleri
ne olmuş rengine fıstık gibi bir renk işte kaydirigubbakcemile3Model güzel ama ben rengini beğenmedim kanki beyaz üzerine başka bir renk olsa
daha iyi
inşallah canım inşallahcanım benimm inşallahh bırakırsınız
ne olmuş rengine fıstık gibi bir renk işte kaydirigubbakcemile3
sahiplendim tabii yapıcam aynısındann :hulya:AMMADA SAHİPLENDİN YELEĞİ
BEĞENMEDİM ALLAH ALLAH lülülülülülüKIRMIZLI OLSAYDI VEYA LİLA OLSAYDI
PEMBE VEYA MAVİ OLSAYDI
tamam yap ama rengini değiştirsahiplendim tabii yapıcam aynısındann :hulya:
fıstık rengi koycam banane ya :umursamaz:tamam yap ama rengini değiştir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?