aynen ipem neyime güveniyosam bide adama efelenmiştimTUBİŞ HOŞGELDİN ...DEMEK TABANLARI YAĞLAYIP KAÇTIN ŞOFÖR İNİNCE
TUBİŞ BU BENİM KANKİNİN DİLİNE DÜŞMEK ÖLMEKTEN BETER BİLMİYOMUSUN kaydirigubbakcemile3
datlum çok şükür dikkat ediyomm quzumm bebiş iyi çok şükür emme 2 gündür sakin eccikkk herhal üşüyorr:))Günaydıııııııııııııınnnnnnnnnnnnopuyorumnanaktan
nevom bebeişler ve senin iyi olmana sevindim isimleri çok güzel allah nazarlardan korusun maşallah size
nurcan ve tuğba aranız düzelmiş sevindim
tosti evine yerleşmişsin hayırlı olsun canım
melike bebiş nasıl yemeklerine dikkat ediyosun dimi
sevdam işlerin yoğun demek özletme bizi
ipeğim sen nasılsın taze annemiz
diğer arkidişlerim nasılsınızzzzzzzzz günaydıııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
mann geçmiş olsun quzu inşalahh olmazsınız hastaasabah salak bir araba beni eşimi ıslattıklava: hadi üzerimizde mont vardı ama diz kapaklarımızdan aşağısı su oldu kuruduk ama inşallah hasta olmayız:bbo:
hadi hayırlısı datlummkızlar dün gece eşimle son sigaramızı içtik bakalım ne kadar dayanabilcezzz
datlum ne güsell bi rüya hayır olsunnnn inşalahh gerçek olurrrrDünürüm bu gece rüyamda ipekle sana geliyoruz...evinin yeri okadar güzelki...çeşit çeşit meyve ağaçları var....aklıma gelen yeşil erik ağacı birde elma....sen bizi evinde güzelce ağırlıyorsun...sonra dışarı çıkmamız lazımmış hepimiz hazırlanıyoruz...bakıyorum odadan annen çıkıyor...esmer birazcık tonbul fazla uzun boylu değil..gerçektede öylemi...birazcıkta annenle konuşuyorum...birde bakıyorum elinde 2 yaşalrında bir kız çocuğu annne kızıma artık bakarsın diyorsun biz gelene kadar...
Canım o kadar güzeldiki simsiyah boncuk gibi gözleri vardı..penbe renktede etekle bluz vardı üstün de kafasındada bir şapka...ayyyyyyyyyy çok tatlıydı...seviyorum...diyorum senin resmini çekeyim..kafa salllıyor....
Odaya gidiyorum telefonu almak için birde erkek çocuk o birazcık kızdan büyük...anneanne diyor benimde resmimi çeksin...sonra diyorum çıkıyorum o dadan...evden çıkıyoruz....ben bir trene biniyorum akşammış uyumuşum..sonra sesler duyuyorum bakıyorum sabahın alaca karanlığı...gruplar halinde kuzular..meleşiyorlar...az ilerliyor tren başka kuzular...o kadar güzeldilerki halen sesleri kulağımda....
Canım dünürüm ...bu gece böyle rüyalarla uğraştım...rabbim hayırlara yazsın..inşallahhhhhhhhh
aminnn inşalahhhhhhhhhhhhhhşu güzel listeye bizde dahil olalım Allahım:Saruboceq:
kızlar eşim geldi çıkıyorummm ..almamış sigara krakerler almış bunlarla idare edecez diyo :gitme:
Allahım inşallah zorlanmadan bırakalım bu sigarayı
selam kızlar ben geldim nasılsınız
hayırdır ne oldusaçma salak işler beni bulur öğlene kadar uğraş dur
buraya cevapta yazamadıımmmm
selam kızlar ben geldim nasılsınız
hoşgeldin canım iyi diyelim iyi olalım sen nasılsın
Kurs nasıl gidyo damla memnunmusun
opuyorumnanaktan
evet canım şimdilik iyi gidiyo bilgisayar kursu na gidiyorum sırf sertika almak için evdeyken vakti değerlendirmek istedim heryerde lazım oluyo artık sertifika soruyolar hem öğreniyorum hemde vakit geçmiş oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?