Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

TUBİŞ HOŞGELDİN ...DEMEK TABANLARI YAĞLAYIP KAÇTIN ŞOFÖR İNİNCE
TUBİŞ BU BENİM KANKİNİN DİLİNE DÜŞMEK ÖLMEKTEN BETER BİLMİYOMUSUN kaydirigubbakcemile3

TUBİŞ HOŞGELDİN ...DEMEK TABANLARI YAĞLAYIP KAÇTIN ŞOFÖR İNİNCE
TUBİŞ BU BENİM KANKİNİN DİLİNE DÜŞMEK ÖLMEKTEN BETER BİLMİYOMUSUN kaydirigubbakcemile3
aynen ipem neyime güveniyosam bide adama efelenmiştim
çooook haklısın çooook öleydimde görmeyeydim bu günleri düşmeyeydim dillereee
bunun kaynanalığı benim kaynanayıda sollar valla demedi demeyin

öperek kaçıyorum hoşçakalınn bu arada minnak meliş nerelerde merak ettim ses seda yok iyimi acaba
hasta olmuşmu bilen varmıbilmiyorumkismile

kızlar eşim geldi çıkıyorummm ..almamış sigara krakerler almış bunlarla idare edecez diyo :gitme:
Allahım inşallah zorlanmadan bırakalım bu sigarayı

kankim seni yaznlız bırakacamm ama idare et gelir diğer kızlarda birazdanolumunekankayizsmile

datlum çok şükür dikkat ediyomm quzumm bebiş iyi çok şükür emme 2 gündür sakin eccikkk herhal üşüyorr:))
sabah salak bir araba beni eşimi ıslattı klava: hadi üzerimizde mont vardı ama diz kapaklarımızdan aşağısı su oldu kuruduk ama inşallah hasta olmayız:bbo:
mann geçmiş olsun quzu inşalahh olmazsınız hastaa
kızlar dün gece eşimle son sigaramızı içtik bakalım ne kadar dayanabilcezzz
hadi hayırlısı datlumm
datlum ne güsell bi rüya hayır olsunnnn inşalahh gerçek olurrrr
şu güzel listeye bizde dahil olalım Allahım:Saruboceq:
aminnn inşalahhhhhhhhhhhhhh
kızlar eşim geldi çıkıyorummm ..almamış sigara krakerler almış bunlarla idare edecez diyo :gitme:
Allahım inşallah zorlanmadan bırakalım bu sigarayı

kıss eşim ramazanın başında dört gün bıraktı nasıl bir psikoloji yaa krakerlerii sigara gibi tutuyordu elişnde şimdi yine son gaz içiyoo delüüümmmm

en iyisini yapıyosun canım bende örgü kurslarına çok
heves etmiştim fırsat olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…