Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

Ben geçen gün kedersiz sorduğunda yazmıştım ya canım
o şekilde besleniyorum süt fındık ceviz salata sebze balık tavuk
hepsinden yemeye çalışıyorum

aynen ipem neyime güveniyosam bide adama efelenmiştim
çooook haklısın çooook öleydimde görmeyeydim bu günleri düşmeyeydim dillereee
bunun kaynanalığı benim kaynanayıda sollar valla demedi demeyin
duygu sömürüsü yapma len :mymeka:

melike gardaş valla aynen öyle krakerleri sigarayı tutar gibi ağzımıza alıyoruz eşin gibi bu sefer daha zor olacak galibaaa önümde çekirdekler var şuanda çıtlatıp duruyorum benneyaptımki

melike gardaş valla aynen öyle krakerleri sigarayı tutar gibi ağzımıza alıyoruz eşin gibi bu sefer daha zor olacak galibaaa önümde çekirdekler var şuanda çıtlatıp duruyorum benneyaptımki

olsun canım sen azimle devam et bırakma sakın kendini çekirdeklerini çıktlat krakerlerini ye ama sakın sigara içme tmm mı?

evet canım okumuştum merak ediyorum bende ne yapmak lazım falan o yuzden soruyorum canım kusura bakma

olurmu canım ne kusuru hamilelikte benim okuduğum ve dün endokrin
doktormdan da dinlediğim kadarıyla gereksi kalori yapan şeyler yememek gerekiyo hazır meyve suları kola fanta tatlı hamurişi kızartma
gibi şeylerden uzak durmak gerekiyo

kurslar eğlenceli oluyooo

hayırdır ne oldu

iyiyiz sen nasılsın

başkasının işini yapıyodum rica ettiler aman insanlar çok kaprisli orayı ara burayı ara numara istiyosunuz terslerler ammaaannnnnnnnnn iş hayatı işteeee

canım sigarayı bırakma bantları var eczanelerde ondan kullansanız

tmm canım çok sağol verdiğin bilgiler için Şeniz

Kanki ablamla teyzemin kızı da bıraktı sigarayı ilk 3 gün
çok zorlandıklarını sonra alıştıklarını söylüyolar
sabredersen olur bu iş

canım sigarayı bırakma bantları var eczanelerde ondan kullansanız
o bantlardan haberim yoktu ,pahalı bişey değilse alalım bizde işe yarıyomu acep CADIARZU

olsun sigara içmenden iyidir çekirdek çıtlaman
sivilceleri hesaba katmadın sen galiba .yüzüm sivilceyle dolacak :sinifsinif:

Kanki ablamla teyzemin kızı da bıraktı sigarayı ilk 3 gün
çok zorlandıklarını sonra alıştıklarını söylüyolar
sabredersen olur bu iş
eşimde 1 hafta sıkacaz dişimizi ucunda ölüm yok ya diyo

kızlar bebek yeleği başlıycam küçük çok büyük olmıycak kaç ilmek başlayayım
kaç numaralı şiş ile öreceksin ?
ben teyzemin küçük kızına (9 aylık) süveter başladım 3 numaralı şiş ile 70 ilmek ile başladım ne çok büyük nede çok küçük oluyoo daha arkasını yapıyorum ..

benim dayım çok içerdi sigara bantı takmış koluna bıraktı ordan biliyorum eczaneye sorup bilgi alabilirsin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…