en iyisini yapıyosun canım bende örgü kurslarına çok
heves etmiştim fırsat olmadı
duygu sömürüsü yapma len :mymeka:aynen ipem neyime güveniyosam bide adama efelenmiştim
çooook haklısın çooook öleydimde görmeyeydim bu günleri düşmeyeydim dillereee
bunun kaynanalığı benim kaynanayıda sollar valla demedi demeyin
Ben geçen gün kedersiz sorduğunda yazmıştım ya canım
o şekilde besleniyorum süt fındık ceviz salata sebze balık tavuk
hepsinden yemeye çalışıyorum
melike gardaş valla aynen öyle krakerleri sigarayı tutar gibi ağzımıza alıyoruz eşin gibi bu sefer daha zor olacak galibaaa önümde çekirdekler var şuanda çıtlatıp duruyorum benneyaptımki
evet canım okumuştum merak ediyorum bende ne yapmak lazım falan o yuzden soruyorum canım kusura bakma
opuyorumnanaktan
evet canım şimdilik iyi gidiyo bilgisayar kursu na gidiyorum sırf sertika almak için evdeyken vakti değerlendirmek istedim heryerde lazım oluyo artık sertifika soruyolar hem öğreniyorum hemde vakit geçmiş oluyo
hayırdır ne oldu
iyiyiz sen nasılsın
bende bu azim sizde de bu destek varken içermiyim bir daha (umarım) naniknanikolsun canım sen azimle devam et bırakma sakın kendini çekirdeklerini çıktlat krakerlerini ye ama sakın sigara içme tmm mı?
melike gardaş valla aynen öyle krakerleri sigarayı tutar gibi ağzımıza alıyoruz eşin gibi bu sefer daha zor olacak galibaaa önümde çekirdekler var şuanda çıtlatıp duruyorum benneyaptımki
olurmu canım ne kusuru hamilelikte benim okuduğum ve dün endokrin
doktormdan da dinlediğim kadarıyla gereksi kalori yapan şeyler yememek gerekiyo hazır meyve suları kola fanta tatlı hamurişi kızartma
gibi şeylerden uzak durmak gerekiyo
o bantlardan haberim yoktu ,pahalı bişey değilse alalım bizde işe yarıyomu acep CADIARZUcanım sigarayı bırakma bantları var eczanelerde ondan kullansanız
sivilceleri hesaba katmadın sen galiba .yüzüm sivilceyle dolacak :sinifsinif:olsun sigara içmenden iyidir çekirdek çıtlaman
eşimde 1 hafta sıkacaz dişimizi ucunda ölüm yok ya diyoKanki ablamla teyzemin kızı da bıraktı sigarayı ilk 3 gün
çok zorlandıklarını sonra alıştıklarını söylüyolar
sabredersen olur bu iş
kaç numaralı şiş ile öreceksin ?kızlar bebek yeleği başlıycam küçük çok büyük olmıycak kaç ilmek başlayayım
o bantlardan haberim yoktu ,pahalı bişey değilse alalım bizde işe yarıyomu acep CADIARZU
sivilceleri hesaba katmadın sen galiba .yüzüm sivilceyle dolacak :sinifsinif:
eşimde 1 hafta sıkacaz dişimizi ucunda ölüm yok ya diyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?