hayir canim,gerek gormedik,idrar testini yaptigim anda iki cizgi hemen belirlendi.hic bir dakika bile gecmeden.belirtilerim de basladi,basim donuyor,goyuslerim cok aciyor bir suru sey,maşalahh canımm çok şükürr kan verdin miii
iyiyim canim,sen nasilsin,kac haftalik hamilesin?inan senin adina cok sevindim canim,hamile oldugunu hangi sayfada hamile oldugunu yazmistim,okumak istiyorum.amin canım teşekkür ederim ....nasılsın uzun zamandır yoktun
Ay yıldız çok sevindim daha yeni gördüm hamileyim yazısını
allah tamamına erdirsin canım inşallah bu hamile haberlerinin devamı gelsin
inşalahh datlumm tek tek alacaz haberlerii çok şükürr melkeler geleceklerAllahım ben ne güzel bir haberr böyleee ipek bana mesaj atarkenn yataktaydım yeni yeni uyanıyordum mesajı görünce gözlerim fal taşı gibi açıldı nah böyleee:1shok:
yıldızımmm çok tebrik ederrim caım Allah tamamına erdirsin darısı bizim başımızada
ben demiştim kızlarr ipek bu zinciri kıracak dememiimiydimm bunun arkasıda gelece göreceksinizi ipeğin minik mercimeği hepimieze uğur getirecek inşallah
ben şimdi gidip dansöz getireyim topiğe :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
kedersiz geldi dansözleri oynatır ben beceremedim
çok şükür canım ya maşalahhhhhhayir canim,gerek gormedik,idrar testini yaptigim anda iki cizgi hemen belirlendi.hic bir dakika bile gecmeden.belirtilerim de basladi,basim donuyor,goyuslerim cok aciyor bir suru sey,
iyiyim canim,sen nasilsin,kac haftalik hamilesin?inan senin adina cok sevindim canim,hamile oldugunu hangi sayfada hamile oldugunu yazmistim,okumak istiyorum.
sag ol canim,ALLAH razi olsun.insallah butun canim arkadaslarim hamile kalsin,ayagimizi iyi surtelim ki ardimizdan gelsinler.
aaaa bugün neden oynamıyo bunlar
ben daha iyi uyanamadım herhalde :roflol: :roflol: :roflol:
çok şükür Allahım yıldız arkadaşımızda bu listeye dahil ettin darısı diğer arkadaşlarım ve benimde başıma :Saruboceq::Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:HAMİŞLERİMİZ
1....Duru81O Artık Anne
2.....Eti_pufOda ArtıkAnne
3.....Bulut83İnançla Bekliyor,İnanıyor Bu Listedeki Yeri Devam Edecek İnşallahhhhhhhhh
4.....Nevbahar76çok şükür bebişlerini aldı kucağına
5.....Nazraca
6...Bebek87
7...bynkutluay
8..ipek34
9..yıldız_ azeri
inşalahhhhhhhhhhh:Saruboceq::Saruboceq:çok şükür Allahım yıldız arkadaşımızda bu listeye dahil ettin darısı diğer arkadaşlarım ve benimde başıma :Saruboceq::Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
bayanssulusmilebayanssulusmilehırkız kaydirigubbakcemile3melike
şuna bak ne kadarda kibar oynuyo aynı yıldızzz kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?