Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

Allahım ben ne güzel bir haberr böyleee ipek bana mesaj atarkenn yataktaydım yeni yeni uyanıyordum mesajı görünce gözlerim fal taşı gibi açıldı nah böyleee:1shok:
yıldızımmm çok tebrik ederrim caım Allah tamamına erdirsin darısı bizim başımızada

ben demiştim kızlarr ipek bu zinciri kıracak dememiimiydimm bunun arkasıda gelece göreceksinizi ipeğin minik mercimeği hepimieze uğur getirecek inşallah

ben şimdi gidip dansöz getireyim topiğe :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

maşalahh canımm çok şükürr kan verdin miii
hayir canim,gerek gormedik,idrar testini yaptigim anda iki cizgi hemen belirlendi.hic bir dakika bile gecmeden.belirtilerim de basladi,basim donuyor,goyuslerim cok aciyor bir suru sey,
amin canım teşekkür ederim ....nasılsın uzun zamandır yoktun
iyiyim canim,sen nasilsin,kac haftalik hamilesin?inan senin adina cok sevindim canim,hamile oldugunu hangi sayfada hamile oldugunu yazmistim,okumak istiyorum.
Ay yıldız çok sevindim daha yeni gördüm hamileyim yazısını
allah tamamına erdirsin canım inşallah bu hamile haberlerinin devamı gelsin

sag ol canim,ALLAH razi olsun.insallah butun canim arkadaslarim hamile kalsin,ayagimizi iyi surtelim ki ardimizdan gelsinler.

aaaa bugün neden oynamıyo bunlar
ben daha iyi uyanamadım herhalde :roflol: :roflol: :roflol:

inşalahh datlumm tek tek alacaz haberlerii çok şükürr melkeler gelecekler
kedersiz geldi dansözleri oynatır ben beceremedim

olumunekankayizsmile

çok şükür canım ya maşalahhhhh
aaaa bugün neden oynamıyo bunlar
ben daha iyi uyanamadım herhalde :roflol: :roflol: :roflol:

çok şükür Allahım yıldız arkadaşımızda bu listeye dahil ettin darısı diğer arkadaşlarım ve benimde başıma :Saruboceq::Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

benim netteki hesaplara göre bugün beş hafta ama doktor daha bi şey demedi
tüp bebek ya kan testiyle belli oldu haftaya kontrol var ....benim hamileliğimi kedersiz haber verdi
ben hastanedeydim canım 09 ekimde belli oldu cumartesi günü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…