gardaşım aklıma gelmişken söyliyim geçen gün benim kankiye takvim yapacaktım beceremedim sen yaparmısın canım ,yıldızada yap olarmı
dansmı ediyo ne yapıyo anlamdımki
sag olun canlarim benimkedersiz geldi dansözleri oynatır ben beceremedim
amin insallah kendine iyi bak gorusuruzkızlar benım cıkmam lazım arkadasla carsıya cıkacagız gelirim bir saate
yıldızcım rabbim yardıncın olsun hayırlısıyla gelsin melegin cok öpüyorum görüşürüz
bugun 9 gun gecti,7sinde olmam gerekiyordu,olmadim,dun sabah idrariyla yaptim ,inanin gozlerime inanamadim,RABBIM her kesi sevindirsin insallahyıldızcım adetin ne kadarr gecikmişti canım
sag ol canimçok şükür canım ya maşalahhhhh
amin canim,nasilsin,haberi aldigimdan beri sizincin dua ediyorum,RABBIM daha fazla bekletmesin insallah.çok şükür Allahım yıldız arkadaşımızda bu listeye dahil ettin darısı diğer arkadaşlarım ve benimde başıma :Saruboceq::Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
benim netteki hesaplara göre bugün beş hafta ama doktor daha bi şey demedi
tüp bebek ya kan testiyle belli oldu haftaya kontrol var ....benim hamileliğimi kedersiz haber verdi
ben hastanedeydim canım 09 ekimde belli oldu cumartesi günü
birde gardaşıma çekmişim diyosun her seferindekikiki ben mi kız bende beceremedimm sabahtann berii elime yüzüme bulaştırdımm şimdidee başkasının çizelgesini çaldım benimle aynı bi çizelge buldumm
olumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmile kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3o zaman bizde hırkızlık yapıp bizimle aynı olanlardan çalıcaz başka yolu yok
evet canım 10 eylül
birde gardaşıma çekmişim diyosun her seferinde
neren bana çekmiş tembelsin işte tembell alsanaalsanasmile
söyliyimde aklın başına gelsinnn .sempatiksalakcinnibu kadar yüzüme burulmazki canımmm bari ben gittikten sonra diseydinnnsengözlerimebaksanabsengözlerimebaksanab
canım çok zor bi durum tabi diyosun sen ve aileniz destek veriyor daha da sıkmıyor ama işte Rabbime isyan değil mi bu kurban olduğumm yardımcınız olsun canımm inşalahh sıpanız gelir de eşinn iyi olur canımm Rabbim sabır versinn
oyyy kıyamamm bebekimm gııı kıss lop lop et olunn emmee
nann quuzmm benim kocada kulandı emme o bantları tık yokk maleseff son gaz devamm inşalahh gardaşıma faydası olurrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?