Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

gardaşım aklıma gelmişken söyliyim geçen gün benim kankiye takvim yapacaktım beceremedim sen yaparmısın canım ,yıldızada yap olarmı

gardaşım aklıma gelmişken söyliyim geçen gün benim kankiye takvim yapacaktım beceremedim sen yaparmısın canım ,yıldızada yap olarmı

kikiki ben mi kız bende beceremedimm sabahtann berii elime yüzüme bulaştırdımm şimdidee başkasının çizelgesini çaldım benimle aynı bi çizelge buldumm

kedersiz geldi dansözleri oynatır ben beceremedim
sag olun canlarim benim
kızlar benım cıkmam lazım arkadasla carsıya cıkacagız gelirim bir saate
yıldızcım rabbim yardıncın olsun hayırlısıyla gelsin melegin cok öpüyorum görüşürüz
amin insallah kendine iyi bak gorusuruz
yıldızcım adetin ne kadarr gecikmişti canım
bugun 9 gun gecti,7sinde olmam gerekiyordu,olmadim,dun sabah idrariyla yaptim ,inanin gozlerime inanamadim,RABBIM her kesi sevindirsin insallah
çok şükür canım ya maşalahhhhh

sag ol canim
çok şükür Allahım yıldız arkadaşımızda bu listeye dahil ettin darısı diğer arkadaşlarım ve benimde başıma :Saruboceq::Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
amin canim,nasilsin,haberi aldigimdan beri sizincin dua ediyorum,RABBIM daha fazla bekletmesin insallah.

masallah canim,RABBIM tamamina erdirsin,inan kac gundur seni dusunuyordum,nasil oldun diye inanilk sayfada adini gorunce,sevincim daha da artdi.benim de nette hesapladim,5 hafta 3 gunluk diye yaziyor,bilemiyorum.bu ay esimin degerleri yukselmistri ve benim de bazal isim dusmedi,dr test yap dedi hamile ola bilirsin dedi,cok sukur dogru cikti

kikiki ben mi kız bende beceremedimm sabahtann berii elime yüzüme bulaştırdımm şimdidee başkasının çizelgesini çaldım benimle aynı bi çizelge buldumm
birde gardaşıma çekmişim diyosun her seferinde
neren bana çekmiş tembelsin işte tembell alsanaalsanasmile

evet canim bunu bilincindeyim dinden spmadir ama ben esimi ikna etmeye calisiyorum
insallah rabbim yardimcimiz olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…