Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

arkadaşlar hayırlı cumalar ben sizden bilgi almak istiyorum 2. kez tüp bebek yaptırdım eşimin spermleri 3 milyon civarında doktor bi de aşılama yapalım dedi aşılama hakkında bilgisi olan var mı? ben pek tutucağından emin değilim ama yine de deneyeceğim.
bi daha sonra yine tüp bebek yaptırmak istiyorum hangi merkezleri önerirsiniz ben erdem hastanesine gitmiştim. bana yardımcı olursanız sevinirim

hayırlı cumalar canım malesef hiç bilgim yok allah gönlüne gör versinn

Ula ne datlı oldum başımda eşarp anaa kociş ne zaman sorraki ne kapanacaksın diee
ama datlım ya karışmıyo sen bilirsin dioo

etipufum hayırlı cumalar ...hoşgeldin nasılsın canım

Pufidiğimm hoşgeldinn quuzu kıs aldın mı haberi hamişimiz varrrrrrr

hoşbuldumm taze annişkolar.... çok şükür iyiyim... Evet melikecim haberi gördümm... çok mutlu oldum... Rabbim sizlerinde onuda sağlıklı bir şekilde9 ayı geçirip sağlıklı bir şekilde yavrularınızı kucağınıza almayı nasip eder... Bu topik uğurlu bir topik tek tek hamişler olmaya başladı inşallah burdaki herkesten o haberi almak nasip olacak...

bizde çok sevindikk quuzm inşalahh tek tekk gelecek sevinçlerr
aminn datlumm inşalahhhh
fıstık nasıll

Ey semavatı ve yeri yaratan gayb ve şehadet alemlerini bilen Rabbimiz
evlat hasrediyle yanan şu naciz kulunun,dua dostluğuna katılarak sana el açıp evlat özlemi ile niyaz eden nurcan kulunun,seyhan,tuğba,yasemin,melike,fatoş,fatma,şifa,tosti,yeliz,ümmühan,elif,ismini daha sayamadığım tüm arkadaşlarımın murdaını ver Ya Rabbim bize hayırlı evlatlar nasip et diye yakaran tüm müminlerin dualarını kabul eyle.. Rabbim bize katından hayırlı salih evlatlar nasip et.İslam ahlakından uzak herşeyin senin katından olduğunu idrak etmeden bizi hor gören gafillere karşı bizi boynu bükük bırakma yarabbi..Rabbim vermeyi istemeseydin istemeyi vermezdin ..Ne olur içimizdeki yangını söndür rabbim.. ümmeti habibin içinde islam ahlakıyla ahlaklanmış,salih ,sağlıklı akıllı evlatlar bahşet bizlere..Rabbim çocuk imtihanından islamın ve senin birliğinin şuuruna en güzel şekilde varmış kullar olarak çıkart bizi..Eğer yaşadığımız acıların sebebi günahlarımız ise bizi affet ..günahlarımızı bağışla ..Ey Rahman ve Rahim olan Allahım sen her şeye kadirsin..Her şey senin ol demenle oluverir..Sevgili peygamberimiz hürmetine ,cümle peygamberler,evliyalar hürmetine duamızı kabul buyur ..Amin Amin Amin..

hoşgeldin hayırlı cumalar ..genelde önce aşılama deneniyo olmuyosa tüp bebeğe geçiliyo biliyosunuz en basit yöntemden en gelişmişe doğru gidiyo doktorlar
size neden sonra aşılamayı teklif ettiki acaba birde aşılama için 3 mnilyon bildiğim kadarıyla az bir sayı tabi doktor daha iyi bilir

AMİNNNN AMİNNNNNNNNNNNNNNN AMİNNNNNNNNN:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
eminim çok tatlı olmuşsundur... zaten maşallah yüzün ay gibi...
UYYY ŞIMARDIMMMM DATLUMMMM GIIIIIIsırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

slm kızlar hepinize hayırlı cumalar

hoşgeldin canım sanada hayırlı cumalar...

AMİNNNNNNNNN AMİNNNNNNN :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

[ı]kızlar ben hamıleyım[/ı]

RABBIME sukurler olsun ki bebeyim benimle,dun bebeyimin mujdesini aldim,cok mutluyum RABBIM her kese yasatsin insallah,onu beklemediyim anda geldi,hala inanamiyorum
canuım çok sevindim allahın izniyle bu defa sımsıkı tutunucak senden doğuma kadar kopmıcak inşallah bebeğin mübarek günde almışsın müjdeni bizede mübarek günde verdin müjdeni ne mutlu çok şükür topiğimizin şansı uğuru olun inşallah...
ipem gııı maşallah ayağın iyi sürmüşsün sağolasın haftada iki hayırlı haber devamı gelsin inşallah darısı arkadaşlarımla bana inşallahh
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:delikafadulden
amiiin acmain:Saruboceq:

kankim pembe yazıysun okuyamıyorum ekran parlıyo ama genede amin
melikem güzele ne yakışmaz benim eşimde laf arasında namaza başladın
bekliyoruz bakalım ne zaman kapanıcan falan diyo ama senin eşin gibi hiç baskı yapmıyo
hatice hoşgeldin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…