amin amin amin allahım sen bizleri kapından boş çevirme
[ı]kızlar ben hamıleyım[/ı]
arkadaşlar hayırlı cumalar ben sizden bilgi almak istiyorum 2. Kez tüp bebek yaptırdım eşimin spermleri 3 milyon civarında doktor bi de aşılama yapalım dedi aşılama hakkında bilgisi olan var mı? Ben pek tutucağından emin değilim ama yine de deneyeceğim.
Bi daha sonra yine tüp bebek yaptırmak istiyorum hangi merkezleri önerirsiniz ben erdem hastanesine gitmiştim. Bana yardımcı olursanız sevinirim
etipufum hayırlı cumalar ...hoşgeldin nasılsın canım
Pufidiğimm hoşgeldinn quuzu kıs aldın mı haberi hamişimiz varrrrrrr
hoşbuldumm taze annişkolar.... çok şükür iyiyim... Evet melikecim haberi gördümm... çok mutlu oldum... Rabbim sizlerinde onuda sağlıklı bir şekilde9 ayı geçirip sağlıklı bir şekilde yavrularınızı kucağınıza almayı nasip eder... Bu topik uğurlu bir topik tek tek hamişler olmaya başladı inşallah burdaki herkesten o haberi almak nasip olacak...
Ula ne datlı oldum başımda eşarp anaa kociş ne zaman sorraki ne kapanacaksın diee
ama datlım ya karışmıyo sen bilirsin dioo
slm kızlar hepinize hayırlı cumalar
arkadaşlar hayırlı cumalar ben sizden bilgi almak istiyorum 2. kez tüp bebek yaptırdım eşimin spermleri 3 milyon civarında doktor bi de aşılama yapalım dedi aşılama hakkında bilgisi olan var mı? ben pek tutucağından emin değilim ama yine de deneyeceğim.
bi daha sonra yine tüp bebek yaptırmak istiyorum hangi merkezleri önerirsiniz ben erdem hastanesine gitmiştim. bana yardımcı olursanız sevinirim
AMİNNNN AMİNNNNNNNNNNNNNNN AMİNNNNNNNNN:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:Ey semavatı ve yeri yaratan gayb ve şehadet alemlerini bilen Rabbimiz
evlat hasrediyle yanan şu naciz kulunun,dua dostluğuna katılarak sana el açıp evlat özlemi ile niyaz eden nurcan kulunun,seyhan,tuğba,yasemin,melike,fatoş,fatma,şifa,tosti,yeliz,ümmühan,elif,ismini daha sayamadığım tüm arkadaşlarımın murdaını ver Ya Rabbim bize hayırlı evlatlar nasip et diye yakaran tüm müminlerin dualarını kabul eyle.. Rabbim bize katından hayırlı salih evlatlar nasip et.İslam ahlakından uzak herşeyin senin katından olduğunu idrak etmeden bizi hor gören gafillere karşı bizi boynu bükük bırakma yarabbi..Rabbim vermeyi istemeseydin istemeyi vermezdin ..Ne olur içimizdeki yangını söndür rabbim.. ümmeti habibin içinde islam ahlakıyla ahlaklanmış,salih ,sağlıklı akıllı evlatlar bahşet bizlere..Rabbim çocuk imtihanından islamın ve senin birliğinin şuuruna en güzel şekilde varmış kullar olarak çıkart bizi..Eğer yaşadığımız acıların sebebi günahlarımız ise bizi affet ..günahlarımızı bağışla ..Ey Rahman ve Rahim olan Allahım sen her şeye kadirsin..Her şey senin ol demenle oluverir..Sevgili peygamberimiz hürmetine ,cümle peygamberler,evliyalar hürmetine duamızı kabul buyur ..Amin Amin Amin..
UYYY ŞIMARDIMMMM DATLUMMMM GIIIIIIsırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeyeminim çok tatlı olmuşsundur... zaten maşallah yüzün ay gibi...
slm kızlar hepinize hayırlı cumalar
Ey semavatı ve yeri yaratan gayb ve şehadet alemlerini bilen Rabbimiz
evlat hasrediyle yanan şu naciz kulunun,dua dostluğuna katılarak sana el açıp evlat özlemi ile niyaz eden nurcan kulunun,seyhan,tuğba,yasemin,melike,fatoş,fatma,şifa,tosti,yeliz,ümmühan,elif,ismini daha sayamadığım tüm arkadaşlarımın murdaını ver Ya Rabbim bize hayırlı evlatlar nasip et diye yakaran tüm müminlerin dualarını kabul eyle.. Rabbim bize katından hayırlı salih evlatlar nasip et.İslam ahlakından uzak herşeyin senin katından olduğunu idrak etmeden bizi hor gören gafillere karşı bizi boynu bükük bırakma yarabbi..Rabbim vermeyi istemeseydin istemeyi vermezdin ..Ne olur içimizdeki yangını söndür rabbim.. ümmeti habibin içinde islam ahlakıyla ahlaklanmış,salih ,sağlıklı akıllı evlatlar bahşet bizlere..Rabbim çocuk imtihanından islamın ve senin birliğinin şuuruna en güzel şekilde varmış kullar olarak çıkart bizi..Eğer yaşadığımız acıların sebebi günahlarımız ise bizi affet ..günahlarımızı bağışla ..Ey Rahman ve Rahim olan Allahım sen her şeye kadirsin..Her şey senin ol demenle oluverir..Sevgili peygamberimiz hürmetine ,cümle peygamberler,evliyalar hürmetine duamızı kabul buyur ..Amin Amin Amin..
hoşgeldin aplacım hayırlı cumalrrr
[ı]kızlar ben hamıleyım[/ı]
canuım çok sevindim allahın izniyle bu defa sımsıkı tutunucak senden doğuma kadar kopmıcak inşallah bebeğin mübarek günde almışsın müjdeni bizede mübarek günde verdin müjdeni ne mutlu çok şükür topiğimizin şansı uğuru olun inşallah...RABBIME sukurler olsun ki bebeyim benimle,dun bebeyimin mujdesini aldim,cok mutluyum RABBIM her kese yasatsin insallah,onu beklemediyim anda geldi,hala inanamiyorum
amiiin acmain:Saruboceq:Ey semavatı ve yeri yaratan gayb ve şehadet alemlerini bilen Rabbimiz
hoşgeldin canım sanada hayırlı cumalar...
sağolasın
AMİNNNNNNNNN AMİNNNNNNN :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?