anlaşılan sen bugün dibe vurdunn bazen banada öyle oluyo hiç olmuycak gibi geliyo ama öyle değil Rabbim bizim için hayırlı zamanı bekliyo demek öyle düşün canım .Rabbim daha fazla bekletmesinyok umut felan artık her ay umutlan sinirlerim alt üst oldu artık birisi çıkıpta uğraşma olmucak dese hiç ımutlanmam inan ama çok yoruldum
Canım benim sende hoşgeldin... sen nasılsın bakalım...
QUOTE]
hoşbuldum pufidik ben bi tuhaf durumdayım nurcan biliyo öle bi uyandımki inan çok etkilendim rüyamdan ağmakatan gözlerim şişti neyseki nurcik topiğe çağırdıda güzel haberle az açıldım
kızlar cümleten hoşbulduk şimdi ağlama modunda olduğumdan pek görmüyorum yazanları 3 gün geçince baya umutlanmıştım ama olmadı
kızlar tuğbanın kocası iki kuma getirmiş arkadaşımızın üstüne sempatiksalakcinniCanım benim sende hoşgeldin... sen nasılsın bakalım...
QUOTE]
hoşbuldum pufidik ben bi tuhaf durumdayım nurcan biliyo öle bi uyandımki inan çok etkilendim rüyamdan ağmakatan gözlerim şişti neyseki nurcik topiğe çağırdıda güzel haberle az açıldım
hoşbukdum canımmmmmm
yapma ne olur canım ya bizler yeni tedaviden çıktık bir iki adetleimiz düzensiz olabilir ya ben ne yapayım geçen ay 5 gün geçti çift çizgiy gördüm havalara uçtum ama kanda yok çıktı neyseki seninki seni yanıltmıyor ümitlendirip havadan yere çakmıyor hayırlısı olsun üzülme bak yıllarca bekleyenler nihayet kavuştular muratlarına demekki bizler içn vakit , zaman lazım bebimm
yok bu ay geçti diye almadım bide kasımda tekrar gitmeyi düşünüyorum gitsemmi gitmesemmi diye muallaktayım o yüzden almadım ya açıkcası düşünüyorum aılama tüp bebe herbişeyi denedik olmadı preseedlemi olucak diyorum kendi adıma konuştum kimsenin umudu yitmesin sadece bizim durumumuz için sölüyoruminşallah tuğbacım keşke öyle olsa sen naptın preseed i aldınmı
Allah razı olsun esram istersen 50 al sende baktık ki başka alan yok haber veririm sanacanım benim hayırlısı olsun.. inşallah en kısa zamanda sende bize o güzel müjdeli haberini vereceksin...
nurcanım bana 100 tane yaz...
yok bu ay geçti diye almadım bide kasımda tekrar gitmeyi düşünüyorum gitsemmi gitmesemmi diye muallaktayım o yüzden almadım ya açıkcası düşünüyorum aılama tüp bebe herbişeyi denedik olmadı preseedlemi olucak diyorum kendi adıma konuştum kimsenin umudu yitmesin sadece bizim durumumuz için sölüyorum
kızlar tuğbanın kocası iki kuma getirmiş arkadaşımızın üstüne sempatiksalakcinni
ABOOO AMANNN KISS RÜYANIN TERSİ ÇIKARMIŞŞŞŞŞŞ
yanlış anladın canım benim eşimde senin eşin gibi yani baskı yapmıyo dedimuyyy teşekkür ederim datlum gı bu bana baya gider:)))
yok aplacımm eşim baskı yapmıyorr baskı yapmış olsaydı şimdiye kapatırdıı benii
içinden ne zaman geliyorsa o zaman kapan dio benim dememle olmaz içten olmadıktan sonra diyo haklıda içimden gelerek kapanmak istiyorum bende zaten benim sadece başım açıkk diğer türlü o kavurucu sıcaklarda falan hep uzun kollu giyerim ben kısa giymemm
iyiyiz seni sormalı sen nasılsın ...keseyi haftaya cumartesi görücez inşallahhu huuuuuuuuu selamlar olsun mekanın güzellerine herkes iyi demi nasıl kötü olalım bebek özlemi çekenler sıraya girmiş maşallah özlemler sona eriyo:dance:
pufidik hoşgeldin canım nasılsın ipem midenmi şiş üşüttünmü yoksa bişeymi dokandı dikkat et noktacığımıza iyi bak ne zaman keseyi görmeye gidien hayırlısıyla
melişim haticecim şekerciklerim nassınızzzbilmiyorumkismile
yok umut felan artık her ay umutlan sinirlerim alt üst oldu artık birisi çıkıpta uğraşma olmucak dese hiç ımutlanmam inan ama çok yoruldum
canım çok iyi qanlıyorum seni bende o korkulardan dolayı gitmekle kalmak arasındayım hayırlısı bakalım sabır dile tesbih çek olucak canım arkadaşımmm yeterki yürekten isteyelimmbilmiyorum tuğba bir 6 seneyi göze alıyorumda ben dayanamam herhalde yarabbim sabır verir gerçi ama işte biz kullar dayanamıyoruz tekrar bir tedaviyide göze alamıyorum çok korkuyorum o süreçten geçmek istemiyorum ama bilmiyorum rabbim yardımcımız olsun
sen gül gül allah kimsenin başına vermesin ben hayatımda böle acı görmedim iki kokmuş hanım evime kuruldu herifimi çember içine aldılar ya çok kötüüüüüüüükızlar tuğbanın kocası iki kuma getirmiş arkadaşımızın üstüne sempatiksalakcinni
eğer beynin ve bedenin rahatsa başla tedaviye ..olumsuzluklarla başlama derimyok bu ay geçti diye almadım bide kasımda tekrar gitmeyi düşünüyorum gitsemmi gitmesemmi diye muallaktayım o yüzden almadım ya açıkcası düşünüyorum aılama tüp bebe herbişeyi denedik olmadı preseedlemi olucak diyorum kendi adıma konuştum kimsenin umudu yitmesin sadece bizim durumumuz için sölüyorum
kızlar tuğbanın kocası iki kuma getirmiş arkadaşımızın üstüne sempatiksalakcinni
yanlış anladın canım benim eşimde senin eşin gibi yani baskı yapmıyo dedim
iyiyiz seni sormalı sen nasılsın ...keseyi haftaya cumartesi görücez inşallah
umut yok deme sen şimdi ilk günün verdiği moral bozukluğuyla böyle diyosun
hiç olmucak diye bişey yok olucak inşallah allah hayırlısıyla fazla bekletmeden verecek görüceksin
HEE PARDONN Bİ AN MULLAKTA KALDIM APLACIMM MESAJIMA BAKTIM ACEP NE YAZDIM DİDİM DEMİYORUMKİ OKUMA ÖZÜRLÜYÜMM
BÖLE OLMALARI ÇOK İYİ ÇOK ŞÜKÜRR SIKSALAR KÖTÜ OLURR
Kıss tubiş sen benim mesajlarımı nie okumuyonnnnnnn
bilmiyorum hayırlısıyla kasım olsun bakalım bi karara varmam lazım aslında kafam dumanlı be haticem allah büyüktür bakalımbence git en azından dondurulmuşların var onları al gel belki onlarda annelerine kavuşmak için sabırsızlanıyorlardır
valla tersimi çıkar düzümü bilemem ama bun rüyanın bişeyi çıkmasın ben almıyım alacağımı gece boyu iki kumamdan aldım zatenABOOO AMANNN KISS RÜYANIN TERSİ ÇIKARMIŞŞŞŞŞŞ
iyiyiz seni sormalı sen nasılsın ...keseyi haftaya cumartesi görücez inşallah
ben bildiğin gibiyim annemm hadi inşallah herşey güzel gelişsin gönlünden geçenler gözüne görünsün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?