Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

yok umut felan artık her ay umutlan sinirlerim alt üst oldu artık birisi çıkıpta uğraşma olmucak dese hiç ımutlanmam inan ama çok yoruldum
anlaşılan sen bugün dibe vurdunn bazen banada öyle oluyo hiç olmuycak gibi geliyo ama öyle değil Rabbim bizim için hayırlı zamanı bekliyo demek öyle düşün canım .Rabbim daha fazla bekletmesin

kızlar cümleten hoşbulduk şimdi ağlama modunda olduğumdan pek görmüyorum yazanları 3 gün geçince baya umutlanmıştım ama olmadı

canım benim hayırlısı olsun.. inşallah en kısa zamanda sende bize o güzel müjdeli haberini vereceksin...

nurcanım bana 100 tane yaz...

bilmiyorum tuğba bir 6 seneyi göze alıyorumda ben dayanamam herhalde yarabbim sabır verir gerçi ama işte biz kullar dayanamıyoruz tekrar bir tedaviyide göze alamıyorum çok korkuyorum o süreçten geçmek istemiyorum ama bilmiyorum rabbim yardımcımız olsun

inşallah tuğbacım keşke öyle olsa sen naptın preseed i aldınmı
yok bu ay geçti diye almadım bide kasımda tekrar gitmeyi düşünüyorum gitsemmi gitmesemmi diye muallaktayım o yüzden almadım ya açıkcası düşünüyorum aılama tüp bebe herbişeyi denedik olmadı preseedlemi olucak diyorum kendi adıma konuştum kimsenin umudu yitmesin sadece bizim durumumuz için sölüyorum

canım benim hayırlısı olsun.. inşallah en kısa zamanda sende bize o güzel müjdeli haberini vereceksin...

nurcanım bana 100 tane yaz...
Allah razı olsun esram istersen 50 al sende baktık ki başka alan yok haber veririm sana
50 ekliyorum listeye tamammı

kedersiz için ayetel kursi (313)
s.tugba_____50
bynkutluay_50
ipekk______50
leydim84____35
eti_puf______50

kalan _78

Son düzenleme:

bence git en azından dondurulmuşların var onları al gel belki onlarda annelerine kavuşmak için sabırsızlanıyorlardır

yanlış anladın canım benim eşimde senin eşin gibi yani baskı yapmıyo dedim
iyiyiz seni sormalı sen nasılsın ...keseyi haftaya cumartesi görücez inşallah
yok umut felan artık her ay umutlan sinirlerim alt üst oldu artık birisi çıkıpta uğraşma olmucak dese hiç ımutlanmam inan ama çok yoruldum

umut yok deme sen şimdi ilk günün verdiği moral bozukluğuyla böyle diyosun
hiç olmucak diye bişey yok olucak inşallah allah hayırlısıyla fazla bekletmeden verecek görüceksin

canım çok iyi qanlıyorum seni bende o korkulardan dolayı gitmekle kalmak arasındayım hayırlısı bakalım sabır dile tesbih çek olucak canım arkadaşımmm yeterki yürekten isteyelimm

eğer beynin ve bedenin rahatsa başla tedaviye ..olumsuzluklarla başlama derim

amaaan tuğba kimi getirirse getirsin hele şu gün 30 karı getirse gözüme gelmez ama yarın için bişey diyemem yani biz onlr için bunlara katlanırken onlar bizi aldatırsa yazıklar olsun zaten istediklerini yapsınlar

Aman kıslar yaa yeğenim var 16 yaşındaydıı haziranda düğünü olduu yeğen ama benden iki tane beni kardeşleri sanıyodu millet:))
annesii düğünden bi kaç gün önce kıza doğum kontrol hapı vermiş kulan diee kıs cahil tabii
oğlanda bunu görmüş bi güsel kızın arası bozukmuş eşiyle kaynanasıylaa

bence git en azından dondurulmuşların var onları al gel belki onlarda annelerine kavuşmak için sabırsızlanıyorlardır
bilmiyorum hayırlısıyla kasım olsun bakalım bi karara varmam lazım aslında kafam dumanlı be haticem allah büyüktür bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…