hoşbulduk canım nasılsın nasıl gidiyo hamilelik yıldızda hamileymiş aman ne güzel inşallah çorap söküğü gibi gelir
benden daha önce iki tüp tedavisi gördüm ikisinde de sonuç alamadım ..bence senin dr un gelin size aşılama yapalım demesinde pazaracı bir olduğu belli oluyo tüp bebek ile olmadıda aşılamaylamı olacak allah aşkına ne gerek var aşılamay valla umudunu kırmış gibi olmuyayım ama aşılamayla hiç vakir kaybetmeyin derim benim eşiminde sperm sayısı 3 milyonlarda ve hiç bir dr aşılama ile olur demedi direk tüpbebek tedavisine yönlendirdiler ..ben izmirde tedavi gördüm istanbuldaki merkezleri bilemiycem canımarkadaşlar hayırlı cumalar ben sizden bilgi almak istiyorum 2. Kez tüp bebek yaptırdım eşimin spermleri 3 milyon civarında doktor bi de aşılama yapalım dedi aşılama hakkında bilgisi olan var mı? Ben pek tutucağından emin değilim ama yine de deneyeceğim.
Bi daha sonra yine tüp bebek yaptırmak istiyorum hangi merkezleri önerirsiniz ben erdem hastanesine gitmiştim. Bana yardımcı olursanız sevinirim
kankim pembe yazıysun okuyamıyorum ekran parlıyo ama genede amin
melikem güzele ne yakışmaz benim eşimde laf arasında namaza başladın
bekliyoruz bakalım ne zaman kapanıcan falan diyo ama senin eşin gibi hiç baskı yapmıyo
hatice hoşgeldin canım
hayırlısı olsun aplacımm inşalahh meleğin seninledirr hemen stres yapma apla bekle bakalım zor ama inşalahh yerleşme lekesidirrraslına bende size bugün mutlu haber vermek istiyodum 12 ekim adet günümdü dün 1-2 damla kahverengi geldi ama bugün sabah koyu kırmızı gelmeye başladı aslında 3gün geçti ama şimdi gelende peçeteye geliyor pedde bişey yok acaba bişey var olabilirmi
hoşgeldinn quzummmmmmmmmmm çok şükür şekerr seni sormalıııııııı[ı]hu huuuuuuuuu selamlar olsun mekanın güzellerine herkes iyi demi nasıl kötü olalım bebek özlemi çekenler sıraya girmiş maşallah özlemler sona eriyo:dance:[/ı]
[ı]pufidik hoşgeldin canım nasılsın ipem midenmi şiş üşüttünmü yoksa bişeymi dokandı dikkat et noktacığımıza iyi bak ne zaman keseyi görmeye gidien hayırlısıyla [/ı]
[ı]melişim haticecim şekerciklerim nassınızzzbilmiyorumkismile[/ı]
ağzına ellerine sağlık nurcik yenge amiiinnnnn canı gönülden aminnnEy semavatı ve yeri yaratan gayb ve şehadet alemlerini bilen Rabbimiz
evlat hasrediyle yanan şu naciz kulunun,dua dostluğuna katılarak sana el açıp evlat özlemi ile niyaz eden nurcan kulunun,seyhan,tuğba,yasemin,melike,fatoş,fatma,şi fa,tosti,yeliz,ümmühan,elif,ismini daha sayamadığım tüm arkadaşlarımın murdaını ver Ya Rabbim bize hayırlı evlatlar nasip et diye yakaran tüm müminlerin dualarını kabul eyle.. Rabbim bize katından hayırlı salih evlatlar nasip et.İslam ahlakından uzak herşeyin senin katından olduğunu idrak etmeden bizi hor gören gafillere karşı bizi boynu bükük bırakma yarabbi..Rabbim vermeyi istemeseydin istemeyi vermezdin ..Ne olur içimizdeki yangını söndür rabbim.. ümmeti habibin içinde islam ahlakıyla ahlaklanmış,salih ,sağlıklı akıllı evlatlar bahşet bizlere..Rabbim çocuk imtihanından islamın ve senin birliğinin şuuruna en güzel şekilde varmış kullar olarak çıkart bizi..Eğer yaşadığımız acıların sebebi günahlarımız ise bizi affet ..günahlarımızı bağışla ..Ey Rahman ve Rahim olan Allahım sen her şeye kadirsin..Her şey senin ol demenle oluverir..Sevgili peygamberimiz hürmetine ,cümle peygamberler,evliyalar hürmetine duamızı kabul buyur ..Amin Amin Amin..
oda olucak inşallah canım burası bebek özlemi çekenlerin mekanı olmaktan çıkıp hamileler topiği olucak inşallahben sürdüm ayağımı yıldızmı bilmem artık tubişim
ama tek isteğim bu haberlerin arka arkaya gelmesi
canım benim inşallah sende bize sürpr,z yapacaksın azıcık dikkat et bakalım bi yoksa bikaçgüne açılır zaten allah korusun varsada bilirsin bu üstüne görme durumları olabiliyo hatta bazı hanımlar hamileleiği boyunca adet olabiliyolarmışaslına bende size bugün mutlu haber vermek istiyodum 12 ekim adet günümdü dün 1-2 damla kahverengi geldi ama bugün sABAH koyu kırmızı gelmeye başladı aslında 3gün geçti ama şimdi gelende peçeteye geliyor pedde bişey yok acaba bişey var olabilirmi
aman yaa takma kafanaa boşver senin ve eşini canı saolsunnnkızlar cümleten hoşbulduk şimdi ağlama modunda olduğumdan pek görmüyorum yazanları 3 gün geçince baya umutlanmıştım ama olmadı
kedersiz için ayetel kursi (313)
bynkutluay_50
ipekk______50
leydim84____35
haydi kızlarr benim için okumak isteyen yokmu
amin amin amin :ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:Ey semavatı ve yeri yaratan gayb ve şehadet alemlerini bilen Rabbimiz
evlat hasrediyle yanan şu naciz kulunun,dua dostluğuna katılarak sana el açıp evlat özlemi ile niyaz eden nurcan kulunun,seyhan,tuğba,yasemin,melike,fatoş,fatma,şi fa,tosti,yeliz,ümmühan,elif,ismini daha sayamadığım tüm arkadaşlarımın murdaını ver Ya Rabbim bize hayırlı evlatlar nasip et diye yakaran tüm müminlerin dualarını kabul eyle.. Rabbim bize katından hayırlı salih evlatlar nasip et.İslam ahlakından uzak herşeyin senin katından olduğunu idrak etmeden bizi hor gören gafillere karşı bizi boynu bükük bırakma yarabbi..Rabbim vermeyi istemeseydin istemeyi vermezdin ..Ne olur içimizdeki yangını söndür rabbim.. ümmeti habibin içinde islam ahlakıyla ahlaklanmış,salih ,sağlıklı akıllı evlatlar bahşet bizlere..Rabbim çocuk imtihanından islamın ve senin birliğinin şuuruna en güzel şekilde varmış kullar olarak çıkart bizi..Eğer yaşadığımız acıların sebebi günahlarımız ise bizi affet ..günahlarımızı bağışla ..Ey Rahman ve Rahim olan Allahım sen her şeye kadirsin..Her şey senin ol demenle oluverir..Sevgili peygamberimiz hürmetine ,cümle peygamberler,evliyalar hürmetine duamızı kabul buyur ..Amin Amin Amin..
tamam canım saol Allah razı olsun okumuş kadar oldunnadetliyim canım temizlenene kadar bitmezse okurum muhakkak
aman yaa takma kafanaa boşver senin ve eşini canı saolsunnn
..sabır, dua ve bekmekten başka çaremiz yok
umudunu yitirme gelecek bizim sıpalarda
hu huuuuuuuuu selamlar olsun mekanın güzellerine herkes iyi demi nasıl kötü olalım bebek özlemi çekenler sıraya girmiş maşallah özlemler sona eriyo:dance:
pufidik hoşgeldin canım nasılsın ipem midenmi şiş üşüttünmü yoksa bişeymi dokandı dikkat et noktacığımıza iyi bak ne zaman keseyi görmeye gidien hayırlısıyla
melişim haticecim şekerciklerim nassınızzzbilmiyorumkismile
Hatice,esra, tuğba hoşgeldiniz canlarım
hoşbukdum canımmmmmmHatice,esra, tuğba hoşgeldiniz canlarım
yapma ne olur canım ya bizler yeni tedaviden çıktık bir iki adetleimiz düzensiz olabilir ya ben ne yapayım geçen ay 5 gün geçti çift çizgiy gördüm havalara uçtum ama kanda yok çıktı neyseki seninki seni yanıltmıyor ümitlendirip havadan yere çakmıyor hayırlısı olsun üzülme bak yıllarca bekleyenler nihayet kavuştular muratlarına demekki bizler içn vakit , zaman lazım bebimmkızlar cümleten hoşbulduk şimdi ağlama modunda olduğumdan pek görmüyorum yazanları 3 gün geçince baya umutlanmıştım ama olmadı
kedersiz için ayetel kursi (313)
s.tugba_____50
bynkutluay_50
ipekk______50
leydim84____35
haydi kızlarr benim için okumak isteyen yokmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?