Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

hoşbulduk canım nasılsın nasıl gidiyo hamilelik yıldızda hamileymiş aman ne güzel inşallah çorap söküğü gibi gelir

çok şükür aplacımm iyiyimm iyi gidiyor şükürler olsunn
evet aplaım bugün bi güsel haber daha aldıkk
inşalahhhh gelecekk arkasıııı
sen nasılsınn datlım

benden daha önce iki tüp tedavisi gördüm ikisinde de sonuç alamadım ..bence senin dr un gelin size aşılama yapalım demesinde pazaracı bir olduğu belli oluyo tüp bebek ile olmadıda aşılamaylamı olacak allah aşkına ne gerek var aşılamay valla umudunu kırmış gibi olmuyayım ama aşılamayla hiç vakir kaybetmeyin derim benim eşiminde sperm sayısı 3 milyonlarda ve hiç bir dr aşılama ile olur demedi direk tüpbebek tedavisine yönlendirdiler ..ben izmirde tedavi gördüm istanbuldaki merkezleri bilemiycem canım

aslına bende size bugün mutlu haber vermek istiyodum 12 ekim adet günümdü dün 1-2 damla kahverengi geldi ama bugün sABAH koyu kırmızı gelmeye başladı aslında 3gün geçti ama şimdi gelende peçeteye geliyor pedde bişey yok acaba bişey var olabilirmi

Ey semavatı ve yeri yaratan gayb ve şehadet alemlerini bilen Rabbimiz
evlat hasrediyle yanan şu naciz kulunun,dua dostluğuna katılarak sana el açıp evlat özlemi ile niyaz eden nurcan kulunun,seyhan,tuğba,yasemin,melike,fatoş,fatma,şi fa,tosti,yeliz,ümmühan,elif,ismini daha sayamadığım tüm arkadaşlarımın murdaını ver Ya Rabbim bize hayırlı evlatlar nasip et diye yakaran tüm müminlerin dualarını kabul eyle.. Rabbim bize katından hayırlı salih evlatlar nasip et.İslam ahlakından uzak herşeyin senin katından olduğunu idrak etmeden bizi hor gören gafillere karşı bizi boynu bükük bırakma yarabbi..Rabbim vermeyi istemeseydin istemeyi vermezdin ..Ne olur içimizdeki yangını söndür rabbim.. ümmeti habibin içinde islam ahlakıyla ahlaklanmış,salih ,sağlıklı akıllı evlatlar bahşet bizlere..Rabbim çocuk imtihanından islamın ve senin birliğinin şuuruna en güzel şekilde varmış kullar olarak çıkart bizi..Eğer yaşadığımız acıların sebebi günahlarımız ise bizi affet ..günahlarımızı bağışla ..Ey Rahman ve Rahim olan Allahım sen her şeye kadirsin..Her şey senin ol demenle oluverir..Sevgili peygamberimiz hürmetine ,cümle peygamberler,evliyalar hürmetine duamızı kabul buyur ..Amin Amin Amin..

uyyy teşekkür ederim datlum gı bu bana baya gider:)))
yok aplacımm eşim baskı yapmıyorr baskı yapmış olsaydı şimdiye kapatırdıı benii
içinden ne zaman geliyorsa o zaman kapan dio benim dememle olmaz içten olmadıktan sonra diyo haklıda içimden gelerek kapanmak istiyorum bende zaten benim sadece başım açıkk diğer türlü o kavurucu sıcaklarda falan hep uzun kollu giyerim ben kısa giymemm

hu huuuuuuuuu selamlar olsun mekanın güzellerine herkes iyi demi nasıl kötü olalım bebek özlemi çekenler sıraya girmiş maşallah özlemler sona eriyo:dance:
pufidik hoşgeldin canım nasılsın ipem midenmi şiş üşüttünmü yoksa bişeymi dokandı dikkat et noktacığımıza iyi bak ne zaman keseyi görmeye gidien hayırlısıyla
melişim haticecim şekerciklerim nassınızzzbilmiyorumkismile

kızlar cümleten hoşbulduk şimdi ağlama modunda olduğumdan pek görmüyorum yazanları 3 gün geçince baya umutlanmıştım ama olmadı

kedersiz için ayetel kursi (313)

bynkutluay_50

ipekk______50
leydim84____35

haydi kızlarr benim için okumak isteyen yokmu

hayırlısı olsun aplacımm inşalahh meleğin seninledirr hemen stres yapma apla bekle bakalım zor ama inşalahh yerleşme lekesidirrr
hoşgeldinn quzummmmmmmmmmm çok şükür şekerr seni sormalıııııııı

ağzına ellerine sağlık nurcik yenge amiiinnnnn canı gönülden aminnn
ben sürdüm ayağımı yıldızmı bilmem artık tubişim
ama tek isteğim bu haberlerin arka arkaya gelmesi
oda olucak inşallah canım burası bebek özlemi çekenlerin mekanı olmaktan çıkıp hamileler topiği olucak inşallah
canım benim inşallah sende bize sürpr,z yapacaksın azıcık dikkat et bakalım bi yoksa bikaçgüne açılır zaten allah korusun varsada bilirsin bu üstüne görme durumları olabiliyo hatta bazı hanımlar hamileleiği boyunca adet olabiliyolarmış

kızlar cümleten hoşbulduk şimdi ağlama modunda olduğumdan pek görmüyorum yazanları 3 gün geçince baya umutlanmıştım ama olmadı
aman yaa takma kafanaa boşver senin ve eşini canı saolsunnn
..sabır, dua ve bekmekten başka çaremiz yok
umudunu yitirme gelecek bizim sıpalarda

amin amin amin :ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:

aman yaa takma kafanaa boşver senin ve eşini canı saolsunnn
..sabır, dua ve bekmekten başka çaremiz yok
umudunu yitirme gelecek bizim sıpalarda

yok umut felan artık her ay umutlan sinirlerim alt üst oldu artık birisi çıkıpta uğraşma olmucak dese hiç ımutlanmam inan ama çok yoruldum

Canım benim sende hoşgeldin... sen nasılsın bakalım...

Hatice,esra, tuğba hoşgeldiniz canlarım

hoşbuldum uğurlu topiğimizin kraliçesi....

ipekcim mide bulantılarınmı başladı canımm...

Hatice,esra, tuğba hoşgeldiniz canlarım
hoşbukdum canımmmmmm
yapma ne olur canım ya bizler yeni tedaviden çıktık bir iki adetleimiz düzensiz olabilir ya ben ne yapayım geçen ay 5 gün geçti çift çizgiy gördüm havalara uçtum ama kanda yok çıktı neyseki seninki seni yanıltmıyor ümitlendirip havadan yere çakmıyor hayırlısı olsun üzülme bak yıllarca bekleyenler nihayet kavuştular muratlarına demekki bizler içn vakit , zaman lazım bebimm
kedersiz için ayetel kursi (313)
s.tugba_____50
bynkutluay_50
ipekk______50
leydim84____35

haydi kızlarr benim için okumak isteyen yokmu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…