Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

ellerine sağlık ipeğim...birazcık daha koyu olmuyormuydu...sana zahmet....

allah razı olsun..okuyan ve okumayan herkesten....biliyorumki dualarımız hep birbirimiziçin...

güle güle melikecik...şu mübarek cuma satinde bizlere dua etmeyi untma ...rabbime emanet ol...

ipek canım senide yanlız bırakıyoruz ama..benimde çıkmam lazım..kuran öğrendiğimiz hocamız doğum yapmış..ona geçmiş olsuna gideceğim...ordanda pazara çıkarım...artık akşam üzeri dönerim herhalde....sen artık listeyi düzenlersin..almak isteyenlere...

kızlar çıkıyorum kusura bakmayın misafir gelioo öptümm kendinize iii bakınnn Rabbime emanetsiniz görüşmek üzere eşimin halası geliyor bayağı bi kalacak 1 hafta kadar fırsat buldukça girmeye çalışcammmm gelemediğim zaman merak etmeyin giremiyorsam misafir telaşemdendir hadi öptümmmmmm hepinizi

Rabbim bu mübarek saate okunan bu ezanların hürmetine sana el açtık senin kapına geldik...sen bizleri boş çevirme.. Bizlere hayırlısıyla sağlıkla tez vakitte hamile kalmayı..hamilelerimizede hayırlı doğumlar yapmayı...yavrularımızı sağlıkla kuccağımıza almayı nasip et...aminnnnnnnnnnnnnnnn....

Rabbim yuvalarımıza huzur mutluluk sağlık ver...eşlerimizi ve tüm sevdiklerimizi görünür görünmez kazalardan belalardan nusubetlerden koru...aminnnnnnnnnn

rabbim sen gönüllerimizdeki hayırlı isteklerimizi bizlere nasip et....bizleri kimselere muhtaç etme...senden başkasına...aminnnnnnnnn

aminnnnnnnnnnnnnnn

agzına saglık canım allah razı olsun
bulut için ayetel kürsi listesi

ipek ......50
ipek bende alım 50 tane

amin kuşum canı gönülden amin diyorum duana allah razı olsun
kedersiz nerde ya ben daha bu hafta geldiğim için topige ne zaman duası yapılıyor nasıl yapılıyor bilmiyordum akşam diye düşünmüştüm anacımda yokmuş dua sırasında üzüldüm gercektenmafoldumben

kızlarr çok kötü bişey olduuu bizim komşunun evli kızı eşinden dayak yemiş yazık çok çekiyordu hep duyuyorduk artık dayanamayıp dün baba evine döndü dün ...ben balkona serdiğim kilimleri topluyordum bir baktım kızın kocası elinde tüfekle eve baskın yaptı kaynanasıda o anda bahçede komşusuyla konuşuyorlardı damat tüfeklee kaynanasının üstüne yürüdü ateş açtı allahtan değmedi sonra adam binaya girdi kaç defa silah patlattı aradan 20 sn falan geçmeden bir araba geldi damadın akrabalarıydı herhalde adamdan silahı aldılar kaç kişi zor zabtetiler adamı ..kızlarr bütün bunlar gözümün önünde oldu hala elim ayağım titriyoo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…