Allahım! Sana yeryüzündeki kum taneleri adedince şükrediyor ve salih kullarına olduğu gibi bizlere de rahmetinle muamelede bulunmanı diliyorum. Peygamber Efendimiz hürmetine, ehl-i beyti ve ashabı hürmetine ne olur, bizden evvel, binlercesinin bu kabil dileklerine icabet ettiğin gibi bize de lûtfundan kapılar arala ve başımıza sağanak sağanak ihsanlar yağdır!..gönüllerimizin muradı olan yavrulamızla bizleri kavuştur hayırlı mutlu bir ömür nasip eyle...AMİNN
ya benim başım çok ağrıyorrrr
çok meşgul ettin kafanı ondandır
galiba aplaa yaa çatlıyor resmennnn
canım ne kadar çok bilirsen bir o kadar evhamın artar çok fazla araştırmak bilmek iyi
değil
kıslarr dün otur otur canım sıkıldıı aklıma gelen şeyi yaptımm
cevizz kırımm elma rendeledimm bivküvi kırdımm bi güsell karıştırdım bunlarıı sonra top top yaptımm hindiztan cevizine buladım sonrada kürdan taktımm çayın yanına güsel atıştırmalık oldu hemidee hafif
gardaşım nire gittin sen yaa hanii duamaızz yapılacaktıııııııı
sao aplacımm ne güsel walla pratik 10 dk bile sürmüyor evdeki malzemeye göre her türlü olurrafiyet olsun canım böyle hafif ve basit tarifleri bende çok seviyorum
hayır olsunn quzummrüyanngünaydınlar hanımlarr nasılsınız amin demeye gedim ama bişey göremedim geçmi kaldım erkenmi geldim acepbilmiyorumkismile
eeşim camii ye gitti döndüğümde hazır ol dedi evi toparlıyıp fön yapıcam o arada amin diyip çıkayım dedim
allah dualarımızı kabul edip dileklerimizi tez zamanda nasip etsin gönlümüzün muradını versin inşalah
son olarak rüyamdan bi parça anlatıp çıkıyorum
rüyamda toprak bi yolda yokuş aşağı yürürken yolun iki, tarafındada bembeyaz alnı alacalı iki at görüyorum ben onlara yaklaştıkça eşek gibi anırıyolar yani at ama eşek gibi anırıyolar devamı var amaçok karışık olduğu için sadece bu kısmını anlattım ne dersiniz hayırmı acep hayır olsun inş..
çok öpüyor affınıza ığınarak çıkıyorummlum eşim evde bugün akşama ancak girebilirim çok öpüyorum allaha emanetsiniz cumanız mübarek olsun opuyorumnanaktanhayırlı cumaralropuyorumnanaktan
aa evet ya sela okunmuştur dua yapılmayacakmı
Ey yardan kurban olduğum Yüce Rabbim sana innadık sana sığındık Rabbim sen bu güsel günlerde nurcan ve azra arkadaşımıza okuduğumuz ayetek kürsilerimizi kabul Rabbim LA İLAHE İLLALLAH BİRDEN BİNE KADAR LA İLAHEİLLALLAH YERDEN GÖĞE KADAR LA İLAHEİLLAHLAH TÜRİ SİMAYA KADAR LA İLAHEİLLALLAH GÖTÜR SEMAYA KADAR Rabbim ordan kabul ettiğin duaların arasına kabul eyle Yarabbim peygamber efendimiz san ahangi iyiliklerden ve kötülükleren sığındıysa bizde onlardan sana sığınıyorum sen bizleri muhafaza eyle Yarabbii
evlat özlemiylee yanann yüreklerin ateşini sen dindir Yarabbi senin katından sağlıklı hayırlı nesiller nasib et Yarabbi burda her günümüz şenlik güsel haberlerle geçsin yüce Yaradan
ne olur Rabbim senin katından sağlıklı hayırlı nesiler nasib et Yarabbi gelecek olan yavrularımızla mutlu huzurlu bereketli haramdan uzak güsel yuvalar nasib et Rabbim
hepimizde sınavdan geçiyoruz Yarabbi kimimiz sabırla tevekkülle snaa sığınıyoruz kimimiz yanlış davranışlarda bulunuyoruz sen doğru yoluna ihsan eyle Yarabbi her türlü kötülükten şirkten isyandan sen bizleri koru Yarabbi ne olur Rabbim kabul ettiğin duaların arasına inşirak eyle Yarabbii
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
amiiin amiiin ...allah bütün arkadaşlarımıza hamile kalmayı hamile olanlara
sorunsuz bir şekilde doğuma gitmeyi nasip etsin hepimize evlerimizde çocuklarımızla eşlerimizle sağlıklı hayırlı günler versin
soru
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?