Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

dünürüm etmiş olduğun dualara aminnnnnnnnnnnn diyorum...inşallah rabbim katında kabul olur....

kız valla sizin mahalle bugün çok karışmış...çok şükürki kimsenin canı yanmamış...artık insanlar nasıl davranacağını şaşırdı...rabbim yardımcıları olsun.....

aaa bulutum ayetelkürsi mi okunuyor yaz bana da 30 tane valla hiç haberim yok geçmişe bakmıyorum artık çünkü başedemeyeceğim kadar çok böyle dua okunacak olduğu zamanlar bana özelden msj atıp haber etseniz çok makbule geçer inanın

bulut için ayetel kürsi listesi

ipek ...... 50
melike ...50
şifaa .......63
tosti.........50
maiberf...30
kalan ...70

aminnnnn aminn aminnnnnnnnnn
sendende Allah razı olsun canımm

abooo anamm ortalık karışmışş yazık yaa llah yardımcızı olsunn

bulutcum geçmişi okurken seni kaçırmışımm

hayırlı cumalar geçte olsaaa diiyimm dedimmm

kızlar ben bugün adet oldum 8 gün erken adet oldum biden kan boşaldı işteyken baktım temiz kan doktora gittim korktum ama adete döndü sonra şimdide çokk feci ağrım var :2:

bulutum sana okuyamacağım kusura bakma zamansız geldi adetim..

aplacımm dr ne dedi geçmiş olsun ayaklarını sıcak tut aplacımm

amanın o neymiş öyle allahım hayırlı insanalrla karşılaştırsın amin.....

tubiş güle güle canım ...allah okuduğun ihlasları kuranı kerimleri kabul etsin onun yüzü hürmetine
hayırlı sağlıklı evlat sahibi yapsın seni yuvandan huzur bereket eksik olmasın amin

hayır olsunn quzummrüyann
oh gezin bakemmmm
amin bebm bende senin duana amin diyorumm Rabbimkabul etsinnnnnn

tubişim Rabbim ettiğin duaları okuduğun Kuran ı Kerim leri kabul etsin inşalahh bu güğsel yuvana hayırlı sağlıklı evlatlar nasib etsin o güsel yüzünü hep güldürsün inşalahhhhhh
ağzınıza sağlık canım arkadaşlarım allah razı olsun sizlerden..
AMİNNN CANI GÖNÜLDEN AMİNNNNN TEZ ZAMANDA İNŞALLAH AMİN ECMAİN...:Saruboceq:
canım ya korkmuşsunda sen kıyamam ya alah o adamı ıslah etsin o kızcağızada sabıra birlikte hayırlı bi kapı açsın ne desek boş rabbim kimseye ev huzursuzluğu vermesin:Saruboceq:
aminnn ama bana dua yokmu kedersizim mafoldumbenmafoldumben
oyyy kıyamam üzülme bebimm bu dua sen ve nurcan için ben okurken seninde ismini kalben dile getirip amin dedim eminim arkadaşlarda öyle yapmıştır sonuçta ikinize okuduk allah kabul etsin

tubişimm bapıyonn gııııııı kocişin gelme saatii geldii bebekimm seni öpüpp kaçıyommm bennn ver bi nanakkkkkkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…