Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

dualarımız seninle etipufum sen hiç merak etme...
inşallah herşey düzene girecek...
olumunekankayizsmile

hoşbulduk tefriciyeye başladı kadersiz 56 senide listeye alcam dediği için göremedim kendimi dedim ben kendim için başladım ama isteyen olursa onun içinde başlarım..bilmiyorum aşılama konusunda korkularım ve endişelerimde var yarın 12 de dr gitcem tekrar bakalım ne dicek daha evlilğime doymadan doktorlardan doydum keşimin psikolojisi gün geçtikçe çöküyo korkuyorum evliliğim zarar görcek diye allahım sesimizi feryadımızı duysun inş

veee o büyük gün geldi çattı. zaman nasıl da çabuk geçiyor. minik yiğenimiz dünyaya gelmeye hazırlanıyor. Allah yar ve yardımcınız olsun canım arkadaşım. sağlıklı bi şekilde yavrunu kucağına alır bizim yerimize de öpüp koklarsın mis kokulunu inşallah...:ecrin_bebek:

allah yar ve yardımcın olsun inşallah herşey umduğundan çok çok güzel olur inanıyorumki rabbim önce kulunu sıkıp sabrını sınıyo sonunda murada erdiriyo inşallah murada erenlerden oluruz arkadaşlar

klava:
hiçte bile evliliğin zarar görmicek daha da bağlanacaksınız birbirinize. eşin senin bebeğin sen onun bebeği olacaksın taki yavrunuz gelene kadar....evlilik beraber göğüs germektir acılara. evliliğinizde fırtınalar da olacak depremler deancak evliliğiniz zarar görmemeli tatlım yanlış düşünüyosun bu düşünceleri önce kafandan sil bakim....
sonra da tedavine odaklan.Allahın izniyle ve sizlerin gayretiyle bebiş olacakkk inşallah.
aşılama korkulacak bişey değillll inan bana rahat ol....eşini de sen rahatlat...
mutlu ve sakin ol sakın ona yansıtma.
ah ah ilerde gülüp geçeceksin bugünlere alsanaalsanasmile

tefriciyeni de Allah kabul etsin canım. ben de okuyabilirim sana eğer istersen....sen fazla girmediğin için gözden kaçmışsın canım...yanlış anlama...tedavin tam olarak ne zaman başlicaksa haber et oldu mu?

inşallah herşey dediğin gibi olur sorun eşimde olduğu için kendini eksik görmeye başladı artık şaka yapmayı bırakın konuşmaktan korkuyorum bugünkü tahlilden çok umutluydu iki aydır çeşitli lürler ilaçlar kullanıyodu tam aksine sayı fazlasıyla düşünce eşimde duvarları yumrulamakla perişan olmakla kalakaldı rabbim yardımcımız olsun elden gelen bişi yok istemekten başka sayı ve değerler hakkında bilgisi olan varsa paylaşabilirim

yarın 12 de dr gidiyorum tefriciyeye üç gün oldu başlayalı çevremde bilen yok bulunduğum yerdede gurbetçiyim kimsem yok allah kabul etsin kendi çabamla okumaya çalışıyorum işte allah gönlüne göre versin çok iisin

bende herşey normal sorun yok eşimde sayı düşüklüğü var ona klomen bana duphaston verildi bugünkü tahlilerde daha düşük çıkınca aşılama yapalım dedndi galiba asıl tedavi yeni başlıyo ( erzurumda ikamet ediyoruz bilmiyorumki burdamı başlasam tedaviye bunları yaşıcağım hiç aklıma gelmezdi insan yaşayınca gerçekten afallıyo sanki hiç okumamış hiç yaşamamış gibiyim beynim resetlendi

sanırım her seferinde söylemek gerekmiyo yıldızım. ben söylemiyorum..

yarın doğum yapacak olan yasemine Allah kolaylıklar versin diyorum. polen denesi kuzucuk annesine zorluk çıkarmasın inş.

arkadaşlar darısı başımıza inşallah.

inşallah meyram biz de sıraya girelim olumunekankayizsmile

vefalı nagihanım yarın anne listemiz oluşuyo. zamanı gelince hamiş listemizden anne listemize terfi edicen veeeee bütün dualar birbirimize....

kıyamam canııım bundan sonra haberli yapalım okuma işini fazla olmasın tatlım. kedersiz listeye eklemiş...çooook teşekkürler.

canım benim ya bende sizlerle olmak hoşuma gidiyor moral vermek istiyorum sizlere iananıyorum ki sizlerde anne olacaksınız gönülden inanıyorum

gel anacım gel inanki moral oluyosun vallllllaaaa

tamam canım bende çıkıyorum eşim dellendi yine görüşürz canım opuyorumnanaktan

bu arada bizim kızlar bu aralar çok tembelleşti iki satır bişey yazmaya üşenir oldular :mymeka:

ne vuruyon looo...geldim yoksunuz..Allahtan tuğba burda da iki çift laf ediyoz...:teselli:

hayır sadece ilk başladığın zaman abdestli kıbleye dönük 21 kez o duayı okuyosun sonra kalben niyetlenip başlıyosun rabbim kabul etsin hepimizinkini inş

kız sana yeminle söylüyorum burdaa mucizeler oldu mucizeeee.....
eşinin sperm sayısı düşük olan 2 arkadaşımız kendiliğinden, spontane hamile kaldı....
sayı düşüklüğü herşey bahane Allah ol derse öyle de oluyo....
tefriciyeyi cumaya kadar bitirmeye çalışalım o zaman...
yıldızınki bitmek üzere....
sana da 500 alim en geç perşembe akşamı bakalım ne kadar kalmış tamam tatlım sen üzülme...belki kedersiz de okur sana...

inan çok mahcup oluyorum allah razı olsun zamanınızı işgal etmek istemem.öle tabi rabbim olderse olur inanın artık olmasından geçtim herifi zapdedemicem diye korkuyorum allah saklasın kafayı iice bozarsa elinde makina var tek korkum o zaten valide şimdiden oğlumu sen bunalıma soktun diyo allah korusun allah kötü niyetliye fırsat vermesin ama içten sölüyorum ben daha yeniyim rabbim yıllarca o özlemi çekenlere önce versin benim herifede akıl versin mesleği bırakcam diyo al sana ikinci dert

hiç mahçup olma canım biz dua ederken çok mutlu oluyoruz. belki sizin hatırınıza bize de verir belli mi olur...
kendin için istediğini başkası için istemek dinimizin güzelliği..
o zaman sana büyük görev düşüyo....öyle kendini bırakmak yok...
eşini bunalımdan çekip alacaksın...
önce böyle ne kadar mutlu olduğunuzu ona kanıtlicaksın.
evliliğinizin en güzel dönemlerinin tadını çıkarmaya çalışın.
herşey bebek değil ama bilirim anadoluda çocuk çok önemlidir hele de erkek çocuk..
allah fesat insanlara da fırsat vermesin, onların kötülükleine engel olsun.
acaba kendi kızı aynı durumda olsa napardı o kaynana kötükedihüso. biraz empati lütfen.....

kendisi batılı aslında sorunsuz bi evliliğimiz vardı takki 3 ay önce malum değerleri öğrenene kadar allahtan geldi napalım kendi kızı olsa eminim bana bu kadar yüklenmezdi allah ıslah etsin hidayet versin inşallah rabbim tez zamanda sanada tüm isteyenlerede nasip etsin görevimi yapıyorum daaa inşallah sabrıma çok yüklenmez sonuçta bende ailemden uzağım burda tek başımayım bekarken gezme eğlenme alış veriş herşey zirvedeyken burda yarı açık cezaevinde gibiyim inşallah oda bunların farkında olurda herşey başa döner

Allahımız var o bize yeter...
Aslında bu hayatta hepimiz yalnızız. ne ailenin, ne çocuğun,ne eşin ne arkadaşın hiç garantisi yok.
o yüzden de hayatta tek başımıza gibi güçlü olmalıyız kimseye bel bağlamadan..
biraz daha sabret. aşılamanı ol bakalım. tedavi merkezlerini iyi araştır. annenler bu taraflarda galiba. ordan uzaklaşman senin açından iyi olacaksa eşini de al tedavine başka yerde devam et. stres çok önemli.

nevbahar inanırmısın yazdıklarımı okuyunca kendimi tanıyamıyorum öğretmenlik sürecim içerisinde inan kendimden büyükleri telkin ediyodum ( 8 ay nakış öğrt.yaptım daha sonra mesleği bırakıp güz uzm.eğitimi aldım onuda evlendim kapattım)son derece pozitiftim hayat nezaman ne getireceği belli olmuyo işteailem erzincanda eşim ıspartalı şükür ailesinden uzaktayım istemeye düğünüme gelmeyen insanlarla sürekli aynı yerde olsam zaten düşünemiyorumda erzurumda şarktayız ama ne yazıkki buradan sadece izin süresince uzaklaşabiliyoruz oda eşimin memleketinde aman eksik kalsın:) yarınki dr inşallah olumlu bişiler sölerde bir an önce aşılama için tedaviye başlarımilacı iğnesi varmış bakalım nasıl olcak umutlu olduğum kadarda tedirginim hayırlısı allahtan

4444 salat-ı tefriciye okunulacakların listesi.

rabbim sana açılan ellerimizi dualarımızı reddetme... Bu arkadaşlarıma hayırlı evlatlar ver rabbim...

1. Nevbahar................
2. Bulut......................
3. yıldızazeri.................
4. Sevdanehri..............
5. iipekk......................
6. kedersiz........
7. fsdedp.....................
8. umudunukaybetme....
9. mcl..........................
10.zuga........................
11.jollita...................
12.s.tuğba....................

çok acil tedaviye başlıyacaklar için sıralamayı değiştirebiliriz...

tubacım senide listeye ekledik derken bu listeden bahsetmiştim ..seni bu aralar göremeyince profiline yazdım bende:))

evet işte ben diyorum neden kanım ısındı tuğbaya kan çekmiş demek ki...benim ailem refahiyeli...ama ben istanbulda doğdum büyüdüm...vereliniortak
amaaaan gelmeyen gelmesin beee boşver bi de bunları düşünüp üzülme hemşo...
tedavin hayırlı uğurlu olsun...yılmak yok hiçbi şekilde. hayat kimbilir daha neler gösterecek...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…