Günaydın kızlar...
Ben yine çok kötüyüm... doktordan az önce geldim... ve bugünden itibaren hastaneye yatışım yapılacak..:gitme: sanırım 3 veya 4 gün hastanede doktor gözetiminde olacağım... o yüzden burda olamıyacağım...:gitme: nolursunuz bana çok dua edin... şuan evdeyim eşyalarımı toplamaya geldim... birde duş alacam... ve öğleden sonra hasteneye gidip yatış işlemlerimi yapacam... sizleri habersiz bırakmak istemedim... bu süreç içerinde salatı tefriciye okuyamayacam ama 500 tane sözümde durup anneme veya bir arkadaşım var ona verecem o okuyacak... dualarınıza herzamankinden daha çok ihtiyacım var... :gitme:
Canım arkadaşlarım gün içinde giremedim hazırlanıyordum yarın sabah büyük gün sezeryanla oğlumu kucağıma alacam bu zamana kadar hepiniz benimleydiniz bana destek oldunuz moral verdiniz herbirinize ayrı ayrı teşekkür ederim hakkınızı helal edin
eşim laptopu yanına alacak ama hastenede internete girebilirmi bilmiyorum eğer girebilirse size durumum hakkında bilgi verdirmeye çalışırım tabii KAZEN bey kızmazsaa şimdilik hoşçakalın Allaha emanet olun Allahım bütün dileklerinizi kabul etsin sizleri en kısa zamanda anne yapsın görüşmek üzere
hoşbulduk tefriciyeye başladı kadersiz 56 senide listeye alcam dediği için göremedim kendimi dedim ben kendim için başladım ama isteyen olursa onun içinde başlarım..bilmiyorum aşılama konusunda korkularım ve endişelerimde var yarın 12 de dr gitcem tekrar bakalım ne dicek daha evlilğime doymadan doktorlardan doydum keşimin psikolojisi gün geçtikçe çöküyo korkuyorum evliliğim zarar görcek diye allahım sesimizi feryadımızı duysun inş
merhaba kizlar nasilsiniz?tefriciye ile ilgili bi sey sorucam,ben ilkkez okuyorum,her seferinde ve ertesi gun ardini okudugunda niyet etmek,21 defa: "Estagfirullah el Aziym ve etubu ileyh" diye istigfar etmek gerekiyomu?
hepinizi seviyorum.
durucum hos geldin?dogum yaptinmi?insallah her sey yolunda gider,dualarimiz seninle.
yarın doğum yapacak olan yasemine Allah kolaylıklar versin diyorum. polen denesi kuzucuk annesine zorluk çıkarmasın inş.
arkadaşlar darısı başımıza inşallah.
kızlar nasılsınız bakayım moraller nasıl
doğum yapacak arkadaşa allahım şifa versin inşallah hayırlısıyla çıkar ameliyathaneden
allahım babada kolay doğum nasip etsin zamanı gelince inşallah
canım kader arkadaşlarım nasılsınız bugün. Malesef çalıştığım için gündüz sizlere katılamıyorum ancak akşam açabiliyorum bilgisayarı ben tefriciyeye başladım Allahım kabul etsin ben 500 tane arkadaşımda 200 tane okudu ilk kime okunuyosa bebişine hemen kavuşsun inşallah biz cumaya kadar devam edicez
canım benim ya bende sizlerle olmak hoşuma gidiyor moral vermek istiyorum sizlere iananıyorum ki sizlerde anne olacaksınız gönülden inanıyorum
tamam canım bende çıkıyorum eşim dellendi yine görüşürz canım opuyorumnanaktan
bu arada bizim kızlar bu aralar çok tembelleşti iki satır bişey yazmaya üşenir oldular :mymeka:
bende herşey normal sorun yok eşimde sayı düşüklüğü var ona klomen bana duphaston verildi bugünkü tahlilerde daha düşük çıkınca aşılama yapalım dedndi galiba asıl tedavi yeni başlıyo( erzurumda ikamet ediyoruz bilmiyorumki burdamı başlasam tedaviye bunları yaşıcağım hiç aklıma gelmezdi insan yaşayınca gerçekten afallıyo sanki hiç okumamış hiç yaşamamış gibiyim beynim resetlendi
inan çok mahcup oluyorum allah razı olsun zamanınızı işgal etmek istemem.öle tabi rabbim olderse olur inanın artık olmasından geçtim herifi zapdedemicem diye korkuyorum allah saklasın kafayı iice bozarsa elinde makina var tek korkum o zaten valide şimdiden oğlumu sen bunalıma soktun diyo allah korusun allah kötü niyetliye fırsat vermesin ama içten sölüyorum ben daha yeniyim rabbim yıllarca o özlemi çekenlere önce versin benim herifede akıl versin mesleği bırakcam diyo al sana ikinci dert
kendisi batılı aslında sorunsuz bi evliliğimiz vardı takki 3 ay önce malum değerleri öğrenene kadar allahtan geldi napalım kendi kızı olsa eminim bana bu kadar yüklenmezdi allah ıslah etsin hidayet versin inşallah rabbim tez zamanda sanada tüm isteyenlerede nasip etsin görevimi yapıyorum daaa inşallah sabrıma çok yüklenmez sonuçta bende ailemden uzağım burda tek başımayım bekarken gezme eğlenme alış veriş herşey zirvedeyken burda yarı açık cezaevinde gibiyim inşallah oda bunların farkında olurda herşey başa döner
nevbahar inanırmısın yazdıklarımı okuyunca kendimi tanıyamıyorum öğretmenlik sürecim içerisinde inan kendimden büyükleri telkin ediyodum ( 8 ay nakış öğrt.yaptım daha sonra mesleği bırakıp güz uzm.eğitimi aldım onuda evlendim kapattım)son derece pozitiftim hayat nezaman ne getireceği belli olmuyo işteailem erzincanda eşim ıspartalı şükür ailesinden uzaktayım istemeye düğünüme gelmeyen insanlarla sürekli aynı yerde olsam zaten düşünemiyorumda erzurumda şarktayız ama ne yazıkki buradan sadece izin süresince uzaklaşabiliyoruz oda eşimin memleketinde aman eksik kalsın:) yarınki dr inşallah olumlu bişiler sölerde bir an önce aşılama için tedaviye başlarımilacı iğnesi varmış bakalım nasıl olcak umutlu olduğum kadarda tedirginim hayırlısı allahtan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?