Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

merhaba kizlar nasilsiniz?tefriciye ile ilgili bi sey sorucam,ben ilkkez okuyorum,her seferinde ve ertesi gun ardini okudugunda niyet etmek,21 defa: "Estagfirullah el Aziym ve etubu ileyh" diye istigfar etmek gerekiyomu?
hepinizi seviyorum.
durucum hos geldin?dogum yaptinmi?insallah her sey yolunda gider,dualarimiz seninle.

bizi habersiz burakma canim,RABBIM oglunu ve seni korusun,insallah sag salim kucagina alirsin.

yarın doğum yapacak olan yasemine Allah kolaylıklar versin diyorum. polen denesi kuzucuk annesine zorluk çıkarmasın inş.

arkadaşlar darısı başımıza inşallah.

kızlar nasılsınız bakayım moraller nasıl

doğum yapacak arkadaşa allahım şifa versin inşallah hayırlısıyla çıkar ameliyathaneden
allahım babada kolay doğum nasip etsin zamanı gelince inşallah

canım yaa gözlerim dolu dolu okudum :gitme:yarın oğluşunu kucağına alıyorsun ALLAHIN izni ile
RABBıM analı babalı büyütsün tosunumuzu
darısı benim ,nevomun ,sevdamın,ipeğimin,dünürümün,yıldızımın,meyramın, ftesdpimin(fatoş),jolitamın kısa kes kedersiz kaydirigubbakcemile3 kısacası BEBEK ÖZLEMı çeken herkesin başına olsun ALLAHIM o duyguyu bizden esirgemesin hepimizin kucağına hayırlı bebişler versin:Saruboceq:

asıl biz sana teşekkür ederiz durum bizi sen hiç yanlız bırakmadın (HAMıLE KALMANA RAĞMEN )
gerçi son zamanlarda biraz yanlız bıraktın ama olucak okadarda bebebk hazırlığı kolay değil :hulya:
yarın oğluşun için burda parti yapıcaz HOŞGELDıN BEBEK pratisi :içelim: :içelim: :içelim: :içelim: :içelim: :içelim:

Son düzenleme:

valla ben ilk başladığım zaman okudum ondan sonra okumadım umarım yanlış yapmamışımdır bende:uhm:

valla ben kendi adıma konuşursam eğer seni burda görünce daha bir moralli oluyorumbayanssulusmile
ALLAH sanada hayırlı doğumlar nasip etsin İNŞALLAH senin bebişin içinde kutlamalar yaparız :lepi:

canım kader arkadaşlarım nasılsınız bugün. Malesef çalıştığım için gündüz sizlere katılamıyorum ancak akşam açabiliyorum bilgisayarı ben tefriciyeye başladım Allahım kabul etsin ben 500 tane arkadaşımda 200 tane okudu ilk kime okunuyosa bebişine hemen kavuşsun inşallah biz cumaya kadar devam edicez

birde çikolata kisti olan arkadaşıma diyebilirimki soğan suyu aylardır olan çikolata kistimi yok etti ultrason kontrollerim sırasında öğrendik ağrısı çok oluyo kistin Allah şifa versin

merhaba canım ..tefriciyeyi toplam 700 tanemi okudun eğer öyleyse daha fazla okuma canım fazla olmasın

4444 salavat-ı tefriciyye listesi

nevo için
kedersiz....500 OKUDU
ipek..........500 OKUDU
sevda........500
jolita..........500
bulut.........500
etipuf........500
meyra.......500
gül (nevo)...944 OKUDU
toplam 4444
yıldız için
nevo.........................500
kedersiz....................500 OKUDU
ipek...........................600
selin..........................200
jollita.........................300
bulut........................
sevdanehri.................300
tuyaneda...................1000
yıldız.........................300
nazraca....................700 OKUDU

toplam 4400 kalan44
NAZRACA ALLAH KABUL ETSıN CANIM

Son düzenleme:
valla ben kendi adıma konuşursam eğer seni burda görünce daha bir moralli oluyorumbayanssulusmile
ALLAH sanada hayırlı doğumlar nasip etsin İNŞALLAH senin bebişin içinde kutlamalar yaparız :lepi:

canım benim ya bende sizlerle olmak hoşuma gidiyor moral vermek istiyorum sizlere iananıyorum ki sizlerde anne olacaksınız gönülden inanıyorum

arkadaşlar şimdi kuran okudum meyrem suresinide okudum hepinize dua ettim inanın arkadaşlar
yasinde okudum allah dualarımı kabuşl etsin inşallah sizler için dua ettim

arkadaşlar şimdi kuran okudum meyrem suresinide okudum hepinize dua ettim inanın arkadaşlar
yasinde okudum allah dualarımı kabuşl etsin inşallah sizler için dua ettim

canım benim ALLAH kabul etsin RABBİM sesini duysun çok duygulandırdın beni :çok üzgünüm:

kedersiz ben çıkıyorum canım kendine iyi bak öpüyorum görüşürüz opuyorumnanaktan

tamam canım bende çıkıyorum eşim dellendi yine görüşürz canım opuyorumnanaktan

bu arada bizim kızlar bu aralar çok tembelleşti iki satır bişey yazmaya üşenir oldular :mymeka:

ben geldim ama kimsecikler kalmamış(( ayrıca listede yokumm neyse önemli olan niyet 250 lerdeyim rabbim kabul buyursun inş duaşlarımdasınız arkadaşlar benim moral sıfır bugün tekrar tahlil verdik dr yalnızca aşılamayı önerdi tecrübesi ve bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olurmusunuz aşılama nasıl oluyo nerde ve maaliyeti ortalama nedir sevgilerimle arkadaşlar

canım hoşgeldin....sen yıldıza mı okuyacaktın tatlım hangi listeden bahsettin. hemen eklim fazla olmasın aman ha...
moralini bozma bakim...aşılam kötü bişey değil ki napalım güzel kardeşim.
maliyeti dr.a göre ve tedavi şekline göre değişiyo .
bazı doktorlar klomen (yumurtlama ilacı)+çatlatma iğnesiyle yapıyo (benim dr. öyle yapmıştı) ilaç maliyeti daha düşük oluyo.
bazıları da iğneyle yapıyo ...
fiyatı da dr.a göre değişiyo...
800 gibi genel olarak daha aşağı ve yukarısı olabiliyo .
aşılamada yumurtan çatlatıldıktan sonra eşinin spermi alınıyo,yıkanıyo ve rahime naklediliyo .

güzelim herşey Allahtan. biraz daha sabır dene bakalım bi aşılama inşallah olur ...
sen üstüne düşenleri yap sonra tevekkül et Rabbim görecek bizi de daha fazla bekletmicek inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…