Canım arkadaşlarım gün içinde giremedim hazırlanıyordum yarın sabah büyük gün sezeryanla oğlumu kucağıma alacam bu zamana kadar hepiniz benimleydiniz bana destek oldunuz moral verdiniz herbirinize ayrı ayrı teşekkür ederim hakkınızı helal edin
eşim laptopu yanına alacak ama hastenede internete girebilirmi bilmiyorum eğer girebilirse size durumum hakkında bilgi verdirmeye çalışırım tabii KAZEN bey kızmazsaa şimdilik hoşçakalın Allaha emanet olun Allahım bütün dileklerinizi kabul etsin sizleri en kısa zamanda anne yapsın görüşmek üzere
Canım arkadaşlarım gün içinde giremedim hazırlanıyordum yarın sabah büyük gün sezeryanla oğlumu kucağıma alacam bu zamana kadar hepiniz benimleydiniz bana destek oldunuz moral verdiniz herbirinize ayrı ayrı teşekkür ederim hakkınızı helal edin
eşim laptopu yanına alacak ama hastenede internete girebilirmi bilmiyorum eğer girebilirse size durumum hakkında bilgi verdirmeye çalışırım tabii KAZEN bey kızmazsaa şimdilik hoşçakalın Allaha emanet olun Allahım bütün dileklerinizi kabul etsin sizleri en kısa zamanda anne yapsın görüşmek üzere
merhaba kizlar nasilsiniz?tefriciye ile ilgili bi sey sorucam,ben ilkkez okuyorum,her seferinde ve ertesi gun ardini okudugunda niyet etmek,21 defa: "Estagfirullah el Aziym ve etubu ileyh" diye istigfar etmek gerekiyomu?
hepinizi seviyorum.
durucum hos geldin?dogum yaptinmi?insallah her sey yolunda gider,dualarimiz seninle.
yarın doğum yapacak olan yasemine Allah kolaylıklar versin diyorum. polen denesi kuzucuk annesine zorluk çıkarmasın inş.
arkadaşlar darısı başımıza inşallah.
kızlar nasılsınız bakayım moraller nasıl
doğum yapacak arkadaşa allahım şifa versin inşallah hayırlısıyla çıkar ameliyathaneden
allahım babada kolay doğum nasip etsin zamanı gelince inşallah
canım kader arkadaşlarım nasılsınız bugün. Malesef çalıştığım için gündüz sizlere katılamıyorum ancak akşam açabiliyorum bilgisayarı ben tefriciyeye başladım Allahım kabul etsin ben 500 tane arkadaşımda 200 tane okudu ilk kime okunuyosa bebişine hemen kavuşsun inşallah biz cumaya kadar devam edicez
valla ben kendi adıma konuşursam eğer seni burda görünce daha bir moralli oluyorumbayanssulusmile
ALLAH sanada hayırlı doğumlar nasip etsin İNŞALLAH senin bebişin içinde kutlamalar yaparız :lepi:
arkadaşlar şimdi kuran okudum meyrem suresinide okudum hepinize dua ettim inanın arkadaşlar
yasinde okudum allah dualarımı kabuşl etsin inşallah sizler için dua ettim
kedersiz ben çıkıyorum canım kendine iyi bak öpüyorum görüşürüz opuyorumnanaktan
ben geldim ama kimsecikler kalmamış(( ayrıca listede yokumm neyse önemli olan niyet 250 lerdeyim rabbim kabul buyursun inş duaşlarımdasınız arkadaşlar benim moral sıfır bugün tekrar tahlil verdik dr yalnızca aşılamayı önerdi tecrübesi ve bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olurmusunuz aşılama nasıl oluyo nerde ve maaliyeti ortalama nedir sevgilerimle arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?