Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

allah razı olsun herşey gönlünüzce olsun inşallah ben üç gün önce başlamıştım şuan 254 teyim

tuğba ne çok dolmuşsun öyle canım yaa
eşinin şuanki durmunu çok iyi biliyorum benim eşimde ilk tahlilini öğrendiği zmana günlerce konuşmadı hayat küsmüş gibiydi yemek bile yemiyordu boshayallersmile..onlar bu durumda biz bayanlardan daha hasa oluyorlar sanırım ...
canım ona bu durmda olan bir tek sen değilsin diyeceksin ona sen moral vereceksin karşısında sakın üzgün olduğunu belli etirme tamamı guclubacismile

Son düzenleme:
aaa refahiye amca oğlu ordan evli ekecik köyünden ..evet gelmeyen gelmesin yuvamızı kendimiz kurduk iide oldu daha bi kıymetli oldu inş herif dellenmeden eksiğimizde tamamlanır :))

cuma sabah ezanlarıyla başladım ne zaman bitirisem dedim yalnız olduğum için zaman belitmedim kendime...sorma acayip doldum yaşamışınız bilirsiniz eşimi tanıyamaz oldum inşallah alışır şu döneme korkuyorum dibe daldıkça canlı hücrelerde elden gidicek:))

yumoşlar iyiymiş teyzesi....
dr. bi iğne daha verdi yumoşlar erkenden çatlamasın diye...bunu da ilk defa duydum....
teyzeleri sevsin onları aklinialirimsmile
canım banada vermişlerdi sanırım iğnenin adı cetrodet öyle bişey dimi
allah razı olsun herşey gönlünüzce olsun inşallah ben üç gün önce başlamıştım şuan 254 teyim

kendin içinmi okuyorsun canım ama bir kişi ile okunacak dua değilki neyse senikileride elimizden geldiğince okumaya çalışırız

aaa refahiye amca oğlu ordan evli ekecik köyünden ..evet gelmeyen gelmesin yuvamızı kendimiz kurduk iide oldu daha bi kıymetli oldu inş herif dellenmeden eksiğimizde tamamlanır :))

valla canım ben pek bilmiyorum annem olsa eski isimleriyle bile sayardı...
evet tez zamanda yuvalarmız taçlanacak inşallah kötü kalpliler de taşlanacak :roflol:

evet kendime niyetledim ama burdan kim için gerekirse katılırım seve seve..e çevremde bu duayı bilen yok buradada tanıdığım kimse yok yeniyim iş başa düştü mecburen tek başladım

benim arkadaşım bir melek....

valla canım ben pek bilmiyorum annem olsa eski isimleriyle bile sayardı...
evet tez zamanda yuvalarmız taçlanacak inşallah kötü kalpliler de taşlanacak :roflol:

allah onlarıda ıslah etsin ne diyim peygamber efendimiz sav.dediği gibi sana taş atana sen gül at oöyle yapıyorum eşimin hatırı için o kötü söz söledikçe anne diyip elini öpüyorum rabbim onları ıslah etsin düşünmüyorum bile şu aşamada onları

tuğbacım dediğim gibi yıldıza okuduğum bitmek üzere.madem başladın şimdilik 500 alim, perşembe günü tekrar bakarız...

tamam saol yıldız için kaç tane eksik varsa bende alabilirim

Konuyu Toplam 4 Kullanıcı okuyor. (3 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
kedersiz56, nevbahar76+, s.tugba+

gecenin bu saatinde bu misafirin ne işi var burda:1ninca:

4444 salavat-ı tefriciyye listesi

nevo için
kedersiz....500 OKUDU
ipek..........500 OKUDU
sevda........500
jolita..........500
bulut.........500
etipuf........500
meyra.......500
gül (nevo)...944 OKUDU
toplam 4444
yıldız için
nevo.........................500
kedersiz....................500 OKUDU
ipek...........................600
selin..........................200
jollita.........................300
bulut........................
sevdanehri.................300
tuyaneda...................1000
yıldız.........................300
nazraca....................700 OKUDU

toplam 4400 kalan44

s.tuğba için

nevo.......500
kedersiz...500

yıldız için kalan 44 ü ben alayım bu gece uyuyamam zaten bitsin ne dersiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…