Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

aah şöyle içinde hem nohut hem tavuk olan bir pilav olsa nası yerim
ama tuz şeker hamurişi pilav kızartma gibi şeyleri doktor efendi yasakladı
onun için canım istesede zararlıları yememek için direniyorum
olsunnn iyi demiş dr efendiii zararlı şeyleri yasaklıamış işte ne güzel

hepiciğiniz şikşosunuzzzzzzzz ha ha haaaaa
sendee cılızzzzz

Evet gıcıksınızz melike ile nuroooo hiçte bilem etli mankenim bennn

Durum biraz daha dikkatliyim yemek konusunda bide hastanede kontrolde tartıldım 68 çıktım eve dijitalde 69-70 çıkıyodum sonra köye tartıldım haftasonu normal tartıda ordada daha yeni yemek yediğim halde 67 idim bakalımm ben cumartesi hastaneye gidince yeniden tartılıcam ozaman belli olur ama evdekine pek güvenmiyom artık

evdeki tartı seni kilolu gösteriyo diyemi güvenmiyorsun
yapmaa sevdamm gerçekler acıdırrrr kandırma kendini

yurcaaaaan kıskanma kıskanmaaaa cılız olabilmek için yırtınıyosunuz amma olmuyo işte ha ha haaaaa kedi yetişemediği ciğere mundar der kuzucum atalarımız bilmişde demiş görüyon mu

yurcaaaaan kıskanma kıskanmaaaa cılız olabilmek için yırtınıyosunuz amma olmuyo işte ha ha haaaaa kedi yetişemediği ciğere mundar der kuzucum atalarımız bilmişde demiş görüyon mu
asıl sen kendine bak kilo alacam diyee yemediğin şey kalmamışşş ama alamıyorsun işte boşuna uğraşma bizim aldığımız kilolara gelmek için 40 fırın ekmeği yemen lazımm

sevdam manken olabilrsin annem büyük beden mankenler var tabi gayet muhtemel bir durum bir eksik bir fazla verdin mi vericen en az 5 kilo öle üç beş hesabı yapma giç

süper canım walla benden zayıf olduğun kesin ben 72-73 arası gidyom geliyom

aklın fikrin boğazında

Abooovvv itiraf etti işte flaş flaş flaş bide kilo vermeye uğraşıyosunuz demek hepiniz kırk fırın ekmek yiyonuz puhahaha fırıncı mı leyn toceleriniz

Abooovvv itiraf etti işte flaş flaş flaş bide kilo vermeye uğraşıyosunuz demek hepiniz kırk fırın ekmek yiyonuz puhahaha fırıncı mı leyn toceleriniz
kocalarımız fırıncı değil ama seni elime geçirirsem fırında kızartıp yiyecem

güle güle ipekim hayırlı akşamlaaaaar.... uç sevda uç uç uç sevda uç uç melike sana yağlı ekmek sürecek üç beş kilo daha alır düz hesap yaparsın yavruuuuummmm

kızlar size cevap vermiyom kilo konusun da sizin cezanızı allah vermiş ben daha bişiy demimm biriniz anoreksi olmuışsunuz birinizde bira göbeği yapmışsınız sonrada kalkmış bana takılıyonuz şişman mankenleride olsamm mankenişm işte

ipemm iyi akşamlar canım

durumm sen içinden bir tosun çıkardın normaldir hatta gayet zayıfsın canımm

neseeeee bende çıkıyomm kızlar

akşam msn de görüşekkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…