öyle deniliyor herhal bilmiyorumki bendeabuuu ellerine sağlık nurcanım allah kabul etsin öyle denir dimi
4. hala oluşum bu gelinin ilk bebeği amagözün aydın yavrum ne güsel işte kaçıncıya hala oluyorsun bakalım,hee bide yeni evinin fotolarını göstertirsin artıkın bize dimi ,hayırdrı topicmi açılıyor aaaa ne güsel açınca hemen davetiye yollayın olar mı
boşver sevdamm anlatmıyım şimdi neden değiştirdiğimi böyle icap ediyor diyeyim sana
boşver sevdamm anlatmıyım şimdi neden değiştirdiğimi böyle icap ediyor diyeyim sana
vallaha tam emin değilim ama bizim burda bebğin dişi çıkınca yapılıyo konu komşuya dağıtıyorsun ..gönderdiklerin kişilerde tapağı boş çevirmiyorlar bebek için küçük hediye koyup gönderiyorlarnurcan hedik neden yapılırki öle mi yeniliyo
yasemin iki tane dimi topicte kızlar ya ben bunadım hep karıştırıyorum bide leydi dimi
duru o kadar dışlama koca bebeği kaçar sonra
vallaha tam emin değilim ama bizim burda bebğin dişi çıkınca yapılıyo konu komşuya dağıtıyorsun ..gönderdiklerin kişilerde tapağı boş çevirmiyorlar bebek için küçük hediye koyup gönderiyorlar
tamam sevdam 10 gibi hazır olurum eşim o zaman kadar gelmez umarım
yeni evin resimlerini çekmedim henüz
öyle deme onun aşkı başkadır şimdi yanında olduğu için kaybetmekten korkmuyosunevet iki tane var
canım bende onun için uğraşıyorum benim aşkım vvar zaten
bisde görelim amaaaa buraya koyar sonra silersinnnn
öyle deme onun aşkı başkadır şimdi yanında olduğu için kaybetmekten korkmuyosun
kaçarsa ağladığında teselli etmem bak
yurcan artık topicte bir mevlüt yaparız yeni evin için he he
öyle yapacam zaten hepiniz görün yeni evimi:))
öyle deme onun aşkı başkadır şimdi yanında olduğu için kaybetmekten korkmuyosun
kaçarsa ağladığında teselli etmem bak
iyi olur tabi hem tavuklu pilav da yeriz
iyi olur tabi hem tavuklu pilav da yeriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?