- 1 Aralık 2009
- 12.435
- 28
- 408
ohhhhhhhh birde ayran içerizzzzz
ipeğim ya hala faceye gelmedin yavrum başka bir isimle girsen diyorum
aynennn valla kıymetini bilin kocişlerinizin dışarda çok aç var haberiniz olaaben dişi sinekten bile sakınırım
aklın fikrin boğazında
birde rejimdeyim diyorsun nah veririsin o kilolarıyaaa ben tavuk değil halis mulis et istiyom löp löp dağılsın ağzımdaaa
aklın fikrin boğazında
yaaa ben tavuk değil halis mulis et istiyom löp löp dağılsın ağzımdaaa
ben pilav yaparım onu yiyelim önce bayramdan sonra kavurmasını yeris ohh valla normalde et pek sevmem ama artık canım çekiyo valla
ya evde face yasağını ben koydum şiimdi tükürdüğümü yalayamam
tatlılarda bendeennnben pilav yaparım onu yiyelim önce bayramdan sonra kavurmasını yeris ohh valla normalde et pek sevmem ama artık canım çekiyo valla
yok duru hamile olması bahane hamile olmdadan öncede bu böyleydinurcanım ama ipeğimin canı çeker yesin güçlensin bebişimize yarasın
birde rejimdeyim diyorsun nah veririsin o kiloları
yanında da irmik helvası isterim
pepeside anasına çekecek tombalak tosbağa olacaköle deme kıııs o değil pepesi istiyodur he he he ondan yoksa ipek ne yicek allasen
tatlılarda bendeennn
yok duru hamile olması bahane hamile olmdadan öncede bu böyleydi
yaa sormaa bacım köye gittik hafta sonu moralim bozuldu zatennn herkeşş kilomu vurdu yüzüme yaa ben gerçekten kilolu görünmüyorumm aslında ama yüzüm tombiş bide eltim 90 lardaydı 76 lara kadar indi otomatikmen o zayıflayınca beni şişmanladı zannettiler aslında kilo veriyom 67 yimm
aah şöyle içinde hem nohut hem tavuk olan bir pilav olsa nası yerim
ama tuz şeker hamurişi pilav kızartma gibi şeyleri doktor efendi yasakladı
onun için canım istesede zararlıları yememek için direniyorum
bencede çok kilolu değilsin kilon gayet iyi manken gibisin mankennyaa sormaa bacım köye gittik hafta sonu moralim bozuldu zatennn herkeşş kilomu vurdu yüzüme yaa ben gerçekten kilolu görünmüyorumm aslında ama yüzüm tombiş bide eltim 90 lardaydı 76 lara kadar indi otomatikmen o zayıflayınca beni şişmanladı zannettiler aslında kilo veriyom 67 yimm
oyyy kıyamam sanaaa bende yiyememiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?