Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

fatoş yeni uyandındı herhall ondan böyle konuşuyor olabilir
yada seni başkasıyla karıştırdı
yada dediğim gibi Allah söyletti arkadaşımıza

laaaa susunnnnnnnnnnnnnnnnnnn delii ettınızz beniiiiiiiiii sevdaaa kurlerıı kullan mıyomuu bıtmesınee az kalmıstııı gecen konuştugumuzdaaaaaa ondan dedım

kızlar söz kilodan açılmışken...2 gündür doymak bilmiyorum..durmadan karnım acıkıyor...ay anlamadım valla...yedikçe yiyesim geliyor..eskiden şimdi bir günde yediğimi 1 haftada ancak yerdim herhalde....

kızlar söz kilodan açılmışken...2 gündür doymak bilmiyorum..durmadan karnım acıkıyor...ay anlamadım valla...yedikçe yiyesim geliyor..eskiden şimdi bir günde yediğimi 1 haftada ancak yerdim herhalde....
hiçç bilmemkiii nedenn inşallah içindee bıtenee tomurcuk vardır buyumeyee çalısıyodurr veeee senı acıktırıyodurrr
heee yok gıı daha zamanı varrr fatoş

yapıncaa hbr verırsın deme

kızz inşallah inşallahhhhhhh ama nerde..bizde o şans...inşallah bebeğim için yiyordurum...

inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh yaa bulutttt ben senın gbı 1 kere hamıle kalsam hıç dusunmemm herhalde hamıle kalabılıyosun yanııııı dmek bu vaktı zamanındaa gelecek o sıpan inşallahhhhhhhhhh
yaaa bizim dua eden smıle nereyeeee gıtmışşş

canım insan ister istemez düşünüyor..rinşallah rabbim hepimize anne olmayı nasip edecek....

aminnn inşallahhhh tabıkıdee düşünülürrr bendee saçmaladımm sanırımm amannnn yoruldukkkk bee artıkk gelsınn şu sıpalarrrrr yeterr beeee bitirmekk üzerelerr annelerini

Konuyu Toplam 5 Kullanıcı okuyor. (4 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
ftsedp, bulut83, canom_14, Kedersiz+
görüntüüüüüüüüü varrr sesssss yokkkkkkkkkkkkkkkk

selam kızlar nabersiniz ben geldim varmı güzel haberler hamile haberi alayım yokmu !!!!özledim burdaki muhabbeti..

selammmmm tatlişler nasılsınıs benim kasıklar acayip ağrıyo adetim geldi gelcek bu ayda şansımız tutmadı yine bayram üstü sevinmeyi çok isterdim ahhhhh ah napalım kısmet değilmiş
özledim sizi vılla varmı son gelişmeler geçmişi fazla okuyamıyorum çok yoğunum bu sıralar benimkide hep pc de bana kalmıyo hiç
neyse kimseler yok güzeller gidim bari öptüm epinisi
sisi çok seviyooooooooommmmm
görüşürüz

canım yaaa üzülme nasip ne zamansa o olsun hayırlısı ile bende adetliyim bakalım daha kaç ay var bebişlerimize kavuşmaya :26: görüşürüz canım kib

selam kızlar nabersiniz ben geldim varmı güzel haberler hamile haberi alayım yokmu !!!!özledim burdaki muhabbeti..
aleyküm selam hoş geldin iyiyim hamdolsun sağolasın ,sen nasılsın xxx yine bekleriz görüşmek üzere :13:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…