- 1 Aralık 2009
- 12.435
- 28
- 408
fatoş yeni uyandındı herhall ondan böyle konuşuyor olabilir
yada seni başkasıyla karıştırdı
yada dediğim gibi Allah söyletti arkadaşımıza
arkadaş olman lazım ondan sonra görebilirsin albümü
hiçç bilmemkiii nedenn inşallah içindee bıtenee tomurcuk vardır buyumeyee çalısıyodurr veeee senı acıktırıyodurrrkızlar söz kilodan açılmışken...2 gündür doymak bilmiyorum..durmadan karnım acıkıyor...ay anlamadım valla...yedikçe yiyesim geliyor..eskiden şimdi bir günde yediğimi 1 haftada ancak yerdim herhalde....
heee yok gıı daha zamanı varrr fatoş
kızz inşallah inşallahhhhhhh ama nerde..bizde o şans...inşallah bebeğim için yiyordurum...
canım insan ister istemez düşünüyor..rinşallah rabbim hepimize anne olmayı nasip edecek....
kızlar kocişin saati geldi...sonra görüşürüz...
kızlar ben kaçtımm iyi akşamlarrr
canım yaaa üzülme nasip ne zamansa o olsun hayırlısı ile bende adetliyim bakalım daha kaç ay var bebişlerimize kavuşmaya :26: görüşürüz canım kibselammmmm tatlişler nasılsınıs benim kasıklar acayip ağrıyo adetim geldi gelcek bu ayda şansımız tutmadı yine bayram üstü sevinmeyi çok isterdim ahhhhh ah napalım kısmet değilmiş
özledim sizi vılla varmı son gelişmeler geçmişi fazla okuyamıyorum çok yoğunum bu sıralar benimkide hep pc de bana kalmıyo hiç
neyse kimseler yok güzeller gidim bari öptüm epinisi
sisi çok seviyooooooooommmmm
görüşürüz
aleyküm selam hoş geldin iyiyim hamdolsun sağolasın ,sen nasılsınselam kızlar nabersiniz ben geldim varmı güzel haberler hamile haberi alayım yokmu !!!!özledim burdaki muhabbeti..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?