aleyküm selam hoş geldin iyiyim hamdolsun sağolasın ,sen nasılsınxxx yine bekleriz görüşmek üzere :13:
canım üzülme lütfen elbet bir gün o güzel duyguyu tadacağız müjdeler vereceğiz burada birbirimize lütfen umudunu sakın yitirme moralini yüksek tut :13:iyi dielim iyi olalım bu ayki ümitlerim de bitti ne yzaık rahim filmi çekti,rmiştirdim geçen ay çok umutlanmıştım bu vesile olurmu ki die ama malasef bu gün birazcık geldi şu adet..hayırlısı
kim gelmeden önce geleceğini bildirdi de gelmedikızlar hani gelecektiniz kimsecikler yok...
günaydın canımGünaydııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
kim gelmeden önce geleceğini bildirdi de gelmediben burdayım sen yoksun şimdide günaydın canım nasılsın
günaydın canımnasılsın
çok işim var çokkkk evde uyu,yat kalk nereye kadargünaydın erkencisin bugün
çok işim var çokkkk evde uyu,yat kalk nereye kadarpc başındada çok kalmadan işleri hale-yola koymam lazım
doğru canım haklısn dönüyoz dolaşıyoz hep iş var hemide her odadakolay gelsin şifaammm o zaman çok yorma kendini evde iş hiç bir zaman bitmez yap yap yine herşey aynı
doğru canım haklısn dönüyoz dolaşıyoz hep iş var hemide her odadabir güne kesinlikle sığmıyor işler yavaş yavaş yaparım işte sağol canım sanada işte kolaylıklar
günaydın herkeslere...nasıllarmış bakalım....
sifaacığım sanda kolay gelsin..anacığım yap yap bitmiyor..bu ev işleri...
bende iyiyim çok şükür...bugün ne yapsam diye düşünüyorum..çantamı elime alıp gezmeyemi çıksam yoksa evimde oturp kafamımı dinlesem...
selam kızlar nasılsınız ....bulut bence öantayı al koluna gez kardeşim hava çok güzel
böyle havayı bundan sonra kolay kolay bulamayız
ben bugün doktora gittim kızlar herşey normalmiş son adet tarihimi
transfere göre değiştirdi kan idrar tahlilleri verdi geldim ....alahım inşallah
buradaki bütün arkadaşlarıma bu mutluluğu yaşatsın ...hamilelere sorunsuz sağlıklı
9 ay nasip etsin
canım günaydın mercimeğimiz iyiymiş çok sevindim canım
bende burdaki bütün herkese allah çifter çifter bebişler versin diyorum ve amiiinnnn diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?