Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

aleyküm selam hoş geldin iyiyim hamdolsun sağolasın ,sen nasılsın xxx yine bekleriz görüşmek üzere :13:

iyi dielim iyi olalım bu ayki ümitlerim de bitti ne yzaık rahim filmi çekti,rmiştirdim geçen ay çok umutlanmıştım bu vesile olurmu ki die ama malasef bu gün birazcık geldi şu adet..hayırlısı

iyi dielim iyi olalım bu ayki ümitlerim de bitti ne yzaık rahim filmi çekti,rmiştirdim geçen ay çok umutlanmıştım bu vesile olurmu ki die ama malasef bu gün birazcık geldi şu adet..hayırlısı
canım üzülme lütfen elbet bir gün o güzel duyguyu tadacağız müjdeler vereceğiz burada birbirimize lütfen umudunu sakın yitirme moralini yüksek tut :13: en önemli başta sağlığımız yerinde olsun sonra mutluluğumuz ardından bebişlerimiz olsun hayırlısı ile inşallah

kolay gelsin şifaammm o zaman çok yorma kendini evde iş hiç bir zaman bitmez yap yap yine herşey aynı
doğru canım haklısn dönüyoz dolaşıyoz hep iş var hemide her odada bir güne kesinlikle sığmıyor işler yavaş yavaş yaparım işte sağol canım sanada işte kolaylıklar

doğru canım haklısn dönüyoz dolaşıyoz hep iş var hemide her odada bir güne kesinlikle sığmıyor işler yavaş yavaş yaparım işte sağol canım sanada işte kolaylıklar

yavaş yavaş yap en iyisi
teşekkür ederim canım

günaydın herkeslere...nasıllarmış bakalım....

sifaacığım sanda kolay gelsin..anacığım yap yap bitmiyor..bu ev işleri...

günaydın bulut iyi diyelim iyi olalım sen nasılsın

bende iyiyim çok şükür...bugün ne yapsam diye düşünüyorum..çantamı elime alıp gezmeyemi çıksam yoksa evimde oturp kafamımı dinlesem...

selam kızlar nasılsınız ....bulut bence öantayı al koluna gez kardeşim hava çok güzel
böyle havayı bundan sonra kolay kolay bulamayız

ben bugün doktora gittim kızlar herşey normalmiş son adet tarihimi
transfere göre değiştirdi kan idrar tahlilleri verdi geldim ....alahım inşallah
buradaki bütün arkadaşlarıma bu mutluluğu yaşatsın ...hamilelere sorunsuz sağlıklı
9 ay nasip etsin

selam kızlar nasılsınız ....bulut bence öantayı al koluna gez kardeşim hava çok güzel
böyle havayı bundan sonra kolay kolay bulamayız

canım günaydın mercimeğimiz iyiymiş çok sevindim canım
bende burdaki bütün herkese allah çifter çifter bebişler versin diyorum ve amiiinnnn diyorum

selam kızlarrr gerçi sadece şuan durum var ama olsunnn
nasılsın durucumm

ipeğim demek doktora gittin bebişini gördün maşallahhh canımm herşey yolunda gidiyo dediğin gibi darısı bizlerinnn başınaaaa inşallahhh canımm

bulut güzel havayı buldu gezmeye çıktı sanırımmm ohh ne güzelll

şifammm sana da kolay geleee

nurcan bugün gelemez sanırım babası gelecekti bugün

dualar ne durumda kızlar hiç bilmiyorum listeyi neyse yarın bakarız listelerin son durumuna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…