Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

slm kızlar arkadasa gidicem patetesli köfte yapmış sagolsun bana yemege gidiyom
ipek gözün aydın canım bebişin iyiymiş inş. hep güzel haberlerini alırsın

canım iyiyim görmemişim seniii yemek yedim geldim işlerin nasıl yeni yerinize ne zaman taşıncaksınız

slm kızlar arkadasa gidicem patetesli köfte yapmış sagolsun bana yemege gidiyom
ipek gözün aydın canım bebişin iyiymiş inş. hep güzel haberlerini alırsın

afiyet olsun

duru biz ikimizde olmasak kimsenin uğradığı yok
geldim ben biraz dinleneyim dedim ama arkadaş çağırdı ayıptır söylemesi kısır yapmış çaya çağırdı gidiyorum kusura bakmayın yoksa laflaşacaktım hadi öpüldünüz

ben geldimmmmmmmm...dışarısı çok güzel kızlar...vitrinlerde..valla herşey çok pahalı..birde bayram üstü...valla sadece baktım baktım geldim...kışlık bot almam gerekiyor...malum bayramda memlekete gideceğiz..oralar daha soğuktur...yağışlıdır...

ee neler yaptınız ...

ipeğim mercmeğimizi görmüşsün...çok şükür iyiyimiş...bak geçen bayram tek kişiydin bu bayram çift kişisin...rabbim kucağına almayıda nasip etsinnnnnnnnn

arkadaşlar rabbim banada bu bayramda memlekete çift kişi eşimle 3 kişi gitmeyi nasip eder inşallahhhhhhhhhhhhhhh...bir umut işte...rabbimin mucizesi çok...inşallah o güzel mucizeyi yaşarımmmmmmmmmmm....bir dahaki bayramdada kucağımda giderimmmmmmmmmm...

anammmmmmmmm ümmühan ne güzel hayaller kuruyorsunnnnnnnnnn...

şifa gitti leydim geldi ...hoşgeldin leydim

amin canım inşallah o günleri görücez hep birlikte
walla ümmühan allah sana 4'üz versin ikisi kız ikisi erkek

biri gidiyo biri geliyo

evet

sıradaki gelsiinnnn

bu güzel hayallerin gerçek olması çok yakın canım merak etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…