selam kızlarrr gerçi sadece şuan durum var ama olsunnn
nasılsın durucumm
ipeğim demek doktora gittin bebişini gördün maşallahhh canımm herşey yolunda gidiyo dediğin gibi darısı bizlerinnn başınaaaa inşallahhh canımm
bulut güzel havayı buldu gezmeye çıktı sanırımmm ohh ne güzelll
şifammm sana da kolay geleee
nurcan bugün gelemez sanırım babası gelecekti bugün
dualar ne durumda kızlar hiç bilmiyorum listeyineyse yarın bakarız listelerin son durumuna
slm kızlar arkadasa gidicem patetesli köfte yapmış sagolsun bana yemege gidiyom
ipek gözün aydın canım bebişin iyiymiş inş. hep güzel haberlerini alırsın
afiyet olsun duru bende şimdi yedim
sanada afiyet olsun kuşum yarasın mercimeğime yirim ben onuuuuuuuu
onamı yaradı banamı orasını bilmem
duru biz ikimizde olmasak kimsenin uğradığı yok
geldim ben biraz dinleneyim dedim ama arkadaş çağırdı ayıptır söylemesi kısır yapmış çaya çağırdı gidiyorum kusura bakmayın yoksa laflaşacaktım hadi öpüldünüzduru biz ikimizde olmasak kimsenin uğradığı yok
geldim ben biraz dinleneyim dedim ama arkadaş çağırdı ayıptır söylemesi kısır yapmış çaya çağırdı gidiyorum kusura bakmayın yoksa laflaşacaktım hadi öpüldünüz
şifa gelmiş bile ...hoşgeldin evişlerini hafiflettinmi
şifa gitti leydim geldi ...hoşgeldin leydim
şifa gitti leydim geldi ...hoşgeldin leydim
ben geldimmmmmmmm...dışarısı çok güzel kızlar...vitrinlerde..valla herşey çok pahalı..birde bayram üstü...valla sadece baktım baktım geldim...kışlık bot almam gerekiyor...malum bayramda memlekete gideceğiz..oralar daha soğuktur...yağışlıdır...
ee neler yaptınız ...
ipeğim mercmeğimizi görmüşsün...çok şükür iyiyimiş...bak geçen bayram tek kişiydin bu bayram çift kişisin...rabbim kucağına almayıda nasip etsinnnnnnnnn
arkadaşlar rabbim banada bu bayramda memlekete çift kişi eşimle 3 kişi gitmeyi nasip eder inşallahhhhhhhhhhhhhhh...bir umut işte...rabbimin mucizesi çok...inşallah o güzel mucizeyi yaşarımmmmmmmmmmm....bir dahaki bayramdada kucağımda giderimmmmmmmmmm...
anammmmmmmmm ümmühan ne güzel hayaller kuruyorsunnnnnnnnnn...
biri gidiyo biri geliyo
ben geldimmmmmmmm...dışarısı çok güzel kızlar...vitrinlerde..valla herşey çok pahalı..birde bayram üstü...valla sadece baktım baktım geldim...kışlık bot almam gerekiyor...malum bayramda memlekete gideceğiz..oralar daha soğuktur...yağışlıdır...
ee neler yaptınız ...
ipeğim mercmeğimizi görmüşsün...çok şükür iyiyimiş...bak geçen bayram tek kişiydin bu bayram çift kişisin...rabbim kucağına almayıda nasip etsinnnnnnnnn
arkadaşlar rabbim banada bu bayramda memlekete çift kişi eşimle 3 kişi gitmeyi nasip eder inşallahhhhhhhhhhhhhhh...bir umut işte...rabbimin mucizesi çok...inşallah o güzel mucizeyi yaşarımmmmmmmmmmm....bir dahaki bayramdada kucağımda giderimmmmmmmmmm...
anammmmmmmmm ümmühan ne güzel hayaller kuruyorsunnnnnnnnnn...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?